Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji sijonai

Naujas, J. Crew No 2 pencil skirt, ivory spalva, 2 dydis, liemuo 36, klubai 43, ilgis 51 cm. 30 € siunčiu savo sąskaita. 25 eur.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Womyn sijonas, labai gražių spalvų, iš tvirto medvilnės satino, su kišenėmis wub.gif Dydis US 14, kaina - 22 eur. 17 eur.

Išmatavimai:
Liemuo - 46 cm,
Klubai - 56 cm (gali šiek tiek temptis)
Visas ilgis - 61 cm.

Blizgus DKNY jeans pencil sijonas su klostėmis, 10 dydis, atitinka 40EU. Sijonukas nugaroje užsisega stambiu, matomu metaliniu užtrauktuku, šonuose turi kišenes (paskutinių klosčių vietose), su pamušalu smile.gif Kaina - tik 13 e.

Išmatavimai:
Per liemenį - 40 cm.
Per klubus - 51,5 cm.
Visas ilgis - 49 cm.

Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje smile.gif
Atsakyti
George firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Modeliukas megztas mašina wub.gif mirksiukas.gif Jis vidutinio storumo - PUIKIAI IŠLAIKO FORMĄ - KLOSTES wub.gif Labai dailiai krenta klostelės wub.gif Juosmenukas madingai paaukštintas wub.gif Modeliukas tamprus. Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 43 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
J.CREW naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. TINKA VISIEMS SEZONAMS wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif YPATINGAI VĖSESNIEMS mirksiukas.gif Stilinga šių metų spalva wub.gif Raudonai - oranžinė - sodri wub.gif Labai madingai "sudeliotos" kišenės wub.gif Yra pamušalas. Nugaroje - užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 70% - WOOL. 30% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus 48 cm. Ilgis - 39 cm. Dydis - 4. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Naujas sijonukas, 2 dydis. Nugaroje užtrsuktukas per visą ilgį. Liemuo 36 cm, ilgis 62 cm., klubai 45cm. Medžiaga tampri. KAina 18 eurų, Vilnius siunčiu

https://www.facebook...1...eater&ifg=1
Atsakyti
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Stilingos spalvytės ploštinio audinio modeliukas wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu wub.gif Yra pamušaliukas. Į juosmenuką įverta guma. Jos dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis ir išlaiko formą wub.gif Per juosmenuką - 38 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 45 cm. Dydis - 44(EUR). 14(US). ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 15 €.

PRIE SIJONUKO LABAI TINKA ZARA PALAIDINUKĖ wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Liz Claiborne stretch firmos naujas sijonukas. Modeliuko audinuką puošia taikliai suderinta spalvų gama: žalia, kreminė, balta, ruda wub.gif Šonuose modeliukas turi kišenukus - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Nugaroje taip pat yra kišenukai wub.gif Apačioje yra nedideli skeltukai wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką - jis labai originalus - šortų tipo mirksiukas.gif Sijonukas užsisega užtrauktuku nugaroje. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 54 cm. Ilgis - 45 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Naujas su etikete J.Crew sijonukas, dydis 6P. Dydį atitinka. Ilgis 44, liemuo 38. Kaina 20€.

Papildyta:
Naujas su etiketėm Ann Taylor džinsinis sijonukas, petite 8. Su kišenėm, audinys su elastanu, vidutinio storumo, tiks dėvėt visus metus. Visas ilgis 52, liemuo 39, klubai 48. Kaina 15€.

Atsakyti
mais il est ou le soleil firmos naujas sijonukas - aksesuaras atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Nuostabus kiauraraštinis modeliukas wub.gif Puikiai tinka devėti ypatingai ant odinių kelnių ar leginsų mirksiukas.gif wub.gif Pagyvina rūbelį wub.gif Sukuriate savo madą wub.gif Tai šios firmos šukis - kurkite savo unikalų stilių wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 55 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 30 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara basic firmas naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja didokos. Audinuką puošia taikliai suderinti raštai bei spalvos wub.gif Nuo juosmenuko audinukas dailiai plisuotas wub.gif Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 41 cm. Ilgis - 58 cm. Dydis - L. PUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif wub.gif Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
flame firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Yra tas pačios firmos ir dydžio sijonukas mirksiukas.gif wub.gif Palaidinukė šiek tiek tamsesnė, nes lengvesnio audinuko kurį puošia nuostabios spalvos bei raštai wub.gif MĖLYNA - BALTA - KORALŲ wub.gif Priekis stilingai sumetamas wub.gif Sudaro V formos madingą formą wub.gif Apykaklė dvigubo audinuko. Apačioje įverta gumutė kuri dailiai keičia modeliuko formą wub.gif Per krūtinę apie 53 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Ilgis - 63 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

flame firmos naujas sujonukas atvežta iš užsienio. Man deja didokas. Yra tas pačios firmos ir dydžio palaidinukė tik tamsesnė nes lengvesnio audinuko wub.gif Sijonuką puošia nuostabios spalvos bei raštai wub.gif MĖLYNA - BALTA - KORALŲ wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Į juosmenuką (nugaroje) įverta gumutė kuri dailiai keičia modeliuko formą wub.gif Per juosmenuką - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - TEMPIASI IKI 50 cm. IR DAILIAI ATRODO wub.gif mirksiukas.gif Ilgis - 47 cm. Dydis - 42(L). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Gap firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingo tartum audinio modeliukas šone užsisega sagomis bei užtrauktuku mirksiukas.gif wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Nuo juosmenuko audinukas dailiai krenta klostelėmis wub.gif Per juosmenuką - 33 cm. Stilingas ilgis - 68 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti