Banana Republic firmos naujas kostiumėlis - sijonas ir palaidinė atvežti iš užsienio. Stilingos spavytės audinuką puošia daili faktūra
Sijonukas padailintas karbatkėlėmis
Yra pamušalas. Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 31 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - PUIKIAI TEMPIASI. Ilgis - 50 cm. Palaidinukę priekyje puošia šokolado spalvos aplikacija
Į nugarytę įverta gumutė. Į juosmenuką įvertas diržas kurio dėka reguliuojasi apimtis
Per krūtinę apie 47 cm. Modeliukas susiriša per kaklą juostele. Dydis - 2. Kaina tik 16 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

New jeans firmos nauji šortai - sijonukas viename atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Labai stilingas modeliukas
Sijonukas priekyje užsisega dailiai išdėstytomis sagutėmis
Priekis dailiai paklostuotas
Nugaroje yra kišenukai
Yra kilpos diržiukui. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 44 cm. Ilgis - 23 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

GAP firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Kremo spalvos audinukas padailintas 'iškiliais" siūlais kurie puikiai matosi antroje nuotraukoje
Audinukas turi neįkyrų blizgesį
Šių metų spalvytė
Yra pamušaliukas. Priekis dailiai paklostuotas
Šone yra kišenukai - stilinga bei labai patogu
Nugaroje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 44 cm Per klubiukus apie 60 + cm. MATUOTA NEĮŠSKLEIDUS KLOSTELIŲ. Ilgis - 46 cm. Dydis - 10. ATITINKA M/L DYDĮ. Kaina tik 14 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

mais il est ou le soleil firmos naujas sijonukas - pasijonis - aksesuaras VIENAME
Per juosmenuką - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 72 cm. Dydis - XL. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 . Be žalios dar yra rudas, juodas, bordo, rožinis sijonukas

ATSAKYSIU I AZ
Prie sijonuko labai tinka mais il est ou le soleil firmos nauji leginsai atvežti iš užsienio. Dydis - M. Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 30 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 110 cm. Apsitempus sutrumpėja. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Prie sijonuko labai tinka mais il est ou le soleil firmos nauji leginsai atvežti iš užsienio. Dydis - M. Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 30 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 110 cm. Apsitempus sutrumpėja. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

Loft klasikinis sijonas, spalva juoda, dydis 6. Detalės - siūlė per vidurį priekyje ir po siūlę iš šonų. Nugaroje yra skeltukas. Sijonas su pamušalu, segasi užtrauktuku per nugarą. Kaina - 25 eur. 23 e.
Išmatavimai:
Liemuo - 38 cm.
Klubai - 50 cm.
Visas ilgis - 56 cm.

Blizgus DKNY jeans pencil sijonas su klostėmis, 10 dydis, atitinka 40EU. Sijonukas nugaroje užsisega stambiu, matomu metaliniu užtrauktuku, šonuose turi kišenes (paskutinių klosčių vietose), su pamušalu
Kaina - tik 13 e.
Išmatavimai:
Per liemenį - 40 cm.
Per klubus - 51,5 cm.
Visas ilgis - 49 cm.

Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
Išmatavimai:
Liemuo - 38 cm.
Klubai - 50 cm.
Visas ilgis - 56 cm.

Blizgus DKNY jeans pencil sijonas su klostėmis, 10 dydis, atitinka 40EU. Sijonukas nugaroje užsisega stambiu, matomu metaliniu užtrauktuku, šonuose turi kišenes (paskutinių klosčių vietose), su pamušalu

Išmatavimai:
Per liemenį - 40 cm.
Per klubus - 51,5 cm.
Visas ilgis - 49 cm.

Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje

Mary by Noa Noa firmos naujas šilkinis sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Nuostabus modeliukas - taikliai suderintos spalvytės bei raštai
Priekį puošia dvi dailios klostės
Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - užtrauktuką. Audinuko sudėtis: 85% - RAYON - DIRBTINIS ŠILKAS. 15% - SILK. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Zara Women firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Mna deja mažokas. Šiais metais labai madingas plisuotas audinukas
Madingos sodrios spalvos
Dar viena daili detalė - sijonukas asimetriškas
Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 30 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 58 - 48 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
t.a.t.u. firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingos sodrios šių metų spalvos
Labai dailiai apipavidalinta apačia
Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubukus - 43 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINUKAS TAMPRUS. Ilgis - 42 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Papildyta:
t.a.t.u. firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingos sodrios šių metų spalvos

ATSAKYSIU I AZ