et vous formos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Apačioje yra pamušaliukas. Ant viršaus stilingai suderinti raštai bei spalvos - juoda - balta Apačia padailinta juodu kanteliu Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Stilingas ilgis - 52 cm. Dydis - 8. Kaina tik 12 .
Dept firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI Labai originalus sukirpimas Viršuje šiltas vidutinio storumo audinukas su faktūra - priekyje ir nugaroje - apačioje lengvas audinukas Stilingai suderinti du skirtingi audinukai Yra diržas susisegantis saga Yra atsarginė saga. Sijonukas šone susisega sagutėmis. Audinuko sudėtis: 45% - ACRYLIC. 30% - POLYESTER. 25% - LANA. Pamušalas: 50% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 50% - ACETATO. Per juosmenuką - 39 cm. Gali būti pažemintas. Per juosmenuką apie 46 cm. Ilgis - 65 - 55 cm. Ilgiasiausia vieta - 76 cm. Dydis - S. ATITINKA 38. Kaina tik 12 .
WIESPOL firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Labai stilingas bei originalus modeliukas Priekis padailintas šešių sluoksnių klostelėmis Nugaroje yra užtrauktukas. Modeliukas turi pamušaliuką. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus - 48 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - 40(M). Kaina tik 12 .
Esprit firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Barchatinis tamsiai juodo audinuko puošnus modeliukas dailiai krenta klostelėmis Juosmenukas paaukštintas Apačioje yra pasijonis su tiuliu kurio dėka sijonukas tampa dailiai papustas Nugaroje yra užtrauktukas. Viršus - 36 cm. Per juosmenuką - 40 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - 40(M). Kaina tik 15 .
PARISIAN firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI Stilingos (color "rust") vario spalvos audinukas priekyje papuoštas horizontaliomis klostelėmis Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 43 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS - 5% - ELASTANE. Ilgis - 45 cm. Dydis - M/L. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 12 .
Warehouse firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Modeliukas skirtas šaltajam sezonui: 50% - POLYESTER. 50% - WOOL. Priekyje stilinga detalė - kišenukų imitacijos Nuo juosmenuko modeliukas dailiai parauktas Yra pamušaliukas - nugaroje užtrauktukas. Per juosmenuką - 38 cm . Per klubiukus - 52 cm. MATUOTA NEĮŠKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ Ilgis - 44 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 12 .
Iris los angeles naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingas audinukas - spalvų gama - ruožai Į juosmenuką įverta gumutė. Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 101 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
Zara Basic firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Tamsiai juodos spalvos stilingas modeliukas Kokybiška dirbtinės odos imitacija Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Jie padailinti kniedėmis Labai tinka prie šiais metais madingų batukų Nugaroje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 47 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
HIRSCH firmos naujas peštuko formos sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Šių bei kitų metų madingas languotas audinukas Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Nugarytėje yra kišenukas užsisegantis knopkele bei skeltukas Modeliukas turi pamušaliuką. Yra kilpelės dirželiui. Sijonukas užsisega nugarytėje užtrauktuku. Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus - 45 cm. Stilingas ilgis - 80 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .