Naujas Abercrombie & Fitch džinsinis draskytas sijonas žemintu juosmeniu, dekuoruotas ažūrine medžiaga. 28 dydis, juosmuo 44x2cm, ilgis 28cm, 100% medvilnė. Kaina 17.

Naujas natūralaus šilko Victoria's Secret sijonas su pamušalu, segasi šone užtrauktuku ir kabliuku, 6US dydis, išmatavimai - juosmuo 35x2cm, klubai 50x2cm, ilgis 55cm. Skoningas leopardinis raštas. Kaina 17.

Parduodu blogerių išgirtą naują J.Crew 12 d. vilnos sijoną, puoštą veliūriniais kaspinukais.
kaina 40 eur
Parduodu naują 6 regular dydžio dirbtinės odos sijoną, tobulas dabartiniams orams, sau pasilikau kitą dydį. 30 Eur.
https://www.anntaylo...p;prodId=426152

https://www.anntaylo...p;prodId=426152

H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Skater stiliaus sijonukas
Audinukas vidutinio storumo - dailiai krenta klostės
Leopardo raštai - sezono top tendencija
Į juosmenuką įverta plati guma. Nugaroje užtrauktukas įsiūtas išorėje. Per juosmenuką - 34 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 42 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

colours of the world firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI
Šiais metais madingas langučiais padailintas audinukas
Sijonukas turi pasijonį bei stilingą detalę - diržiuką
Šone yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 65% - POLYESTER. 35% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per juosmenuką - 42 cm. Stilingas ilgis - 56 cm. Dydis - 40. (M). Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Rare london firmos nauajs sijonukas. Man deja didokas. Skater stiliaus tamsiai juodos spalvos modeliuką apačioje puošia stilingos kremo spalvos kantas
Sijonukas labai dailiai krenta klostelėmis
Nugaroje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 42 cm. Ilgis - 46 cm. cm. Dydis - 42(EUR). Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

Dorothy Perkins firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyną audinuką puošia balti taškučiai - stilinga
Madingai sukirpta dvigubo audinuko apykaklė
Modeliukas susisega sagutėmis. Šonuose yra skeltukai
Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .

ATSAKYSIU I AZ
PRIE PALAIDINUKĖS LABAI TINKA PLISUOTAS TAMSIAI MĖLYNAS SIJONUKAS SU BALTAIS TAŠKUČIAIS
NYK firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai mėlyną dailiai plisuotą audinuką puošia stilingi balti taškučiai
Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ

PRIE PALAIDINUKĖS LABAI TINKA PLISUOTAS TAMSIAI MĖLYNAS SIJONUKAS SU BALTAIS TAŠKUČIAIS

NYK firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai mėlyną dailiai plisuotą audinuką puošia stilingi balti taškučiai

ATSAKYSIU I AZ

Loft klasikinis sijonas, spalva juoda, dydis 6. Įdėjau pilko sijono foto, kad geriau matytųsi detalės - siūlė per vidurį priekyje ir po siūlę iš šonų. Nugaroje yra skeltukas. Sijonas su pamušalu, segasi užtrauktuku per nugarą. Kaina - 25 eur.
Išmatavimai:
Liemuo - 38 cm.
Klubai - 50 cm.
Visas ilgis - 56 cm.

Blizgus DKNY jeans pencil sijonas su klostėmis, 10 dydis, atitinka 40EU. Labai geras dalykas, kad klostės priekyje iš tikrųjų yra susiūtos, todėl nesipučia ir nestorina. Sijonukas nugaroje užsisega stambiu, matomu metaliniu užtrauktuku, šonuose turi kišenes (paskutinių klosčių vietose), su pamušalu
Kaina - tik 13 e.
Išmatavimai:
Per liemenį - 40 cm.
Per klubus - 51,5 cm.
Visas ilgis - 49 cm.

Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
Išmatavimai:
Liemuo - 38 cm.
Klubai - 50 cm.
Visas ilgis - 56 cm.

Blizgus DKNY jeans pencil sijonas su klostėmis, 10 dydis, atitinka 40EU. Labai geras dalykas, kad klostės priekyje iš tikrųjų yra susiūtos, todėl nesipučia ir nestorina. Sijonukas nugaroje užsisega stambiu, matomu metaliniu užtrauktuku, šonuose turi kišenes (paskutinių klosčių vietose), su pamušalu

Išmatavimai:
Per liemenį - 40 cm.
Per klubus - 51,5 cm.
Visas ilgis - 49 cm.

Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje

QUOTE(akmenija33 @ 2018 09 27, 20:28)

Parduodu blogerių išgirtą naują J.Crew 12 d. vilnos sijoną, puoštą veliūriniais kaspinukais.
kaina 40 eur
New improved fit firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingi audinuko langeliai - šių bei kitų metų topas
Audinukas puikiai tinka ir ŠALTAJAM SEZONUI
Šone yra kišenukai - stilinga bei labai patogu
Kišenukai padailinti juodu kanteliu kaip ir juosmenukas
Nugaroje yra skeltukas. Šone - užtrauktukas. Modeliukas turi pamušalą. Per juosmenuką - 34 - 35 cm. Per klubiukus - 46 cm. Ilgis - 55 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .

ATSAKYSIU I AZ

ATSAKYSIU I AZ