Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(abiga @ 2018 10 30, 15:14)
Registruota bagaza, ta didesni.

kiek kainuoja registravimas, koks ledziamas svoris regisrtruoto bagazo? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2018 10 24, 07:56)
Rimtai? O vyną konfiskavo net iš registruoto bagažo? Nes rankinis tai dėl skysčių, kiekio ml (iki 100 ml). Tai jei apie rankinį kalbat tai čia jau neišsipirski nieko, visur tas pats. O jei tas kur į bagažinę (ne į saloną)  tai galima, ar jums iš to konfiskavo?

Is rankinio . Visada keliavom su agenturom, tai nebuvo problemu, jos ispirkdavo registruota bagaza. Si karta patys susiplanavom skrydi ir per bookinga issinuomavom viesbuti. Dvigubai pigiau gavosi. Tik su bagazais neissiaiskinom iki galo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 31 spalio 2018 - 15:35
Kaina turbut priklauso dar ir nuo krypties, rezervuojant bilietus buna parasyta.
Atsakyti
Pirkau skrydį Ryanar neseniai ir pirkimo metu buvo galimybė iškart pigiau bagažą už 6 eur užsisakyti (tą mažesnį neregistruojama, kurį dabar apmokestino) - spaudžiau pridėti, bet jis man neprisidėjo ir į kainą neįsiskaičiavo. Dabar jau 8 eur kainuoja, nu blyn, kai 4 žmonės skrenda, tai jau padori suma susidaro pirmyn 8, atgal 8, iš viso 48 Eur (va tau ir nebrangus skrydis) smile.gif
Susirašinėjau dabar su ryanair, sako, 6 Eur tik skrydžio užsakymo metu. Bet kad taip ir dariau. Ar jums pavyko? Noriu žinoti ateičiai.
Ryanair atsakymas:

You can add it before going to the payment page.

Please delete the cookies and history everytime.

Ir dar kas nepatiko, jei pirkau skrydį 4 žmonėms, tai ir 2 lagamainų paslauga buvo 4 žmonėms, o gal aš norėčiau tik 3 bagažus išsipirkti, tai tokio pasirinkimo net nebuvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 01 lapkričio 2018 - 13:09

man irgi taip buvo, neleido iš pradžių pridėti, bet aš kitą langą, t.y. vėl puslapį atsidariau ir taip nusipirkau už 6 eu

Atsakyti

O kaip jau nupirktiems bilietams įsigyti priority arba lagaminą 55x40? O gal nereikia pirkti? Bilietus pirkome rugpjūtį, skrisime sausį, itinerary parašyta small bag included, 10 kg check-in bag included. Padėkite susigaudyti :)

Atsakyti

tai jus senai pirkote, pasikeitė tiems kas perka nuo lapkričio 1

Atsakyti

O kaip jau nupirktiems bilietams įsigyti priority arba lagaminą 55x40? O gal nereikia pirkti? Bilietus pirkome rugpjūtį, skrisime sausį, itinerary parašyta small bag included, 10 kg check-in bag included. Padėkite susigaudyti :)

https://www.15min.lt...ika-637-1053500

tai jus senai pirkote, pasikeitė tiems kas perka nuo lapkričio 1

Tiems kas skrenda nuo lapkričio 1, o pirko ar tik ne nuo rugpjūčio kažkelintosios ir vėliau

Atsakyti
O jei perkam 4 zmonėms tai visiems ir reikia imti priority, ar kazkokiu budu galima tik pvz 1 pridėti priority? Nes pirksiu seimai, tai jauciu vyrui tada pirksiu atskirai is kito kompo tuo paciu metu, nes mums reikia tik vieno didesnio lagaminuko rankinio su priority.

Gal kas dar domėjotės kiek kainuoja kūdikiui normalia vieta pirkti. pvz bilieto kaina 19 eu, už kūdiki deda 25 eu... juokinga!!!! Taisyklėse rašo kad galima jam irgi pirkti vieta, bet jaučiu papildomai reikės mokėti 25 eu + dar kazkiek????

Ir Jei skrendam vasario 10-18 pavyzdziui, o kūdikiui vasario 28 sueina 2 metai, tai gal jau vasario mėn jam normalus bilietas perkasi?

Labai ačiū jei kas padės ir pakomentuos 4u.gif wub.gif
Atsakyti
"Kūdikiai (nuo 8 dienų iki 23 mėnesių imtinai) privalo būti lydimi suaugusiojo asmens nuo 16 metų (vienas suaugęs lydi vieną kūdikį)" - rašo taisyklėse. Tai taip išeina, kad Jūsų jau bus nebe kūdikis.
Ir priority kaip suprantu kiekvienam keleiviui perkamas atskirai, nėra kažkokio šeimyninio priority, tik taip tie pigūs bilietai tampa visai nepigūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rami-Puma @ 2018 11 06, 12:32)
O jei perkam 4 zmonėms tai visiems ir reikia imti priority, ar kazkokiu budu galima tik pvz 1 pridėti priority? Nes pirksiu seimai, tai jauciu vyrui tada pirksiu atskirai is kito kompo tuo paciu metu, nes mums reikia tik vieno didesnio lagaminuko rankinio su priority.

O iš kito kompo perkat kodėl? Tam, kad vienu metu, kol nepabrango, ar dar kokių triukų yra?

Aš kai pirkau bilietus 3-ims, tai nebuvo galimybės rinktis 2 arba 1 bagažą... Nelankstu labai. Be to, dar ir nepavyko to bagažo pasirinkti, teks dabar brangiau mokėti... Vyrui atskirai pirkau skrydį, nes 1 bilietas buvo pigesnis, tai pirma vyrui nupirkau, po to sau su vaikais. Tai dabar nors irgi turėsiu galimybę 3 bagažus imti, ne 4.

Aš tiesą sakant dabar labai nusivyliau ryanairu dėl bagažo ir ne tik. Vieną dieną pradėjom žiūrinėtis skrydį, įvairius variantus, tai per porą valandų užkėlė kainą 15 eur už bilietą pirmyn-atgal. Jau taip nusiteikę buvom, išsigandom, kad dar brangs, nusipirkom. Pasižiūriu po savaitės - vėl ta pigesnė kaina. Dar palandžiojau, vėl pabrango šiek tiek. Nesąmonė kažkokia. Panašu, kad neapsimoka prisijungus prie savo paskyros ieškoti. Gudrauti turbūt reikia per kelis skirtingus kompus ieškoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 10 lapkričio 2018 - 17:54
Sveiki, sakykit, o ar bandete pirkti bagaza su kita kortele nei uzsisakete unsure.gif Pasikeite mano kreditine ir niekaip neleidzia pirkti. Tai idomu ar cia su kortele kazkas negerai , ar reikes asmeniskai pabendrauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ppavasaris @ 2018 11 16, 21:19)
Sveiki, sakykit, o ar bandete pirkti bagaza su kita kortele nei uzsisakete  unsure.gif  Pasikeite mano kreditine ir niekaip neleidzia pirkti. Tai idomu ar cia su kortele kazkas negerai , ar reikes asmeniskai pabendrauti  biggrin.gif

pirkau tetai bagažą iš savo kortelės, prieš tai jos dukra buvo bilietus nupirkus, viskas pavyko. Gal jūsų kortelėje nėra įjungtas atsiskaitymas internetu (pasižiūrėkit interneto banke)
Atsakyti