Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Milvaja @ 2018 08 24, 13:07)
Nuėjau, prisijungiau.Padėkite suprasti kas tai per prašymas: Kad įjungtumėte šią galimybę, prašome įrašyti asmeninį pasisveikinimo tekstą (maks. 40 ženklai), kurį matysite mokėjimo patvirtinimo lange, kai pirksite internetu.

Kokį ten tekstą parašyti?  unsure.gif

Tokį, kokį atsimintumėte jei perkant internetu su šia kortele Jūsų užklaustu to pasisveikinimo.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus, kortelė pirkiniams internete jau aktyvuota. smile.gif
Atsakyti
[URL=Ryanair“ įveda naujus mokesčius rankiniam bagažui Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=78890825]My Webpage[/URL]
Atsakyti

[URL=Ryanair“ įveda naujus mokesčius rankiniam bagažui Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=78890825]My Webpage[/URL]

Oi kaip nepatiko si ju ideja  :huh2:​ 

Atsakyti
Sveiki, gal kas esate nusipirke bilietus is anksciau, kol nebuvo nieko zinoma apie nauja bagazo tvarka po lapkricio 1dienos, ir pildete Ryanair del atsaukimo?
Atsakyti
sveiki, skrendame dar iki lapkričio 1 dienos. tai ir bagažas mūsų bus tas vienas visai rankinis, o kitas lagaminukas neregistruotas, kurį numesime prie vartų nes prorioty neimu
kadangi aš neištikima ir mėtausi tarp wizziero ir rainiero, tai lagaminukų namie priviso visokiausių dydžių
paskutinis toks beveik medžiaginis mažulis iš ikėjos, draugams pasakiau, kad keliausiu su tokiu, tie užpuolė jį su metru matuoti ir rado, kad per plotį jis 22-23 cm, ir baksnoja man į šitą sakinį
"išmatavimai negali viršyti 55 x 40 x 20 cm"
bet tai bože, 20 cm lagaminas tai beveik siauresnis už mano pusryčių sumuštinį, ar iš vis tokių būna? o gal praslysiu? nes aukštis ir kitas jo plotis tai mažesni, nei reaikalaujami. pagaliau, jį juk vis tiek įmes į lėktuvo vidurius rolleyes.gif
Atsakyti
nu bet aš tundra, pradėjau žiūrinėti užsakymą, kad pirkdama visus keleivius surašiau LT raštmenimis verysad.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2018 09 05, 21:14)
sveiki, skrendame dar iki lapkričio 1 dienos. tai ir bagažas mūsų bus tas vienas visai rankinis, o kitas lagaminukas neregistruotas, kurį numesime prie vartų nes prorioty neimu
kadangi aš neištikima ir mėtausi tarp wizziero ir rainiero, tai lagaminukų namie priviso visokiausių dydžių
paskutinis toks beveik medžiaginis mažulis iš ikėjos, draugams pasakiau, kad keliausiu su tokiu, tie užpuolė jį su metru matuoti ir rado, kad per plotį jis 22-23 cm, ir baksnoja man į šitą sakinį
"išmatavimai negali viršyti 55 x 40 x 20 cm"
bet tai bože, 20 cm lagaminas tai beveik siauresnis už mano pusryčių sumuštinį, ar iš vis tokių būna? o gal praslysiu? nes aukštis ir kitas jo plotis tai mažesni, nei reaikalaujami. pagaliau, jį juk vis tiek įmes į lėktuvo vidurius  rolleyes.gif

Tikrai nepergyvenkit, ypač todėl, kad tašė minkšta, tad tikrai bus galimybė ją įgrūsti į pavyzdinio išmatavimo dėžę, jei to prireiktų, kuo labai abejoju, nes kai dabar viską liepia palikti prie trapo, tikrai mažiau kreipia dėmesį į tuos cm. Skraidome daug, vyras visada pasiima minkštą kuprinę, kuri tikrai išsikraipo iki kitokių matmenų negu nurodyta, niekada nesam užkliuvę. O jau kai pasižiūriu, su kokiais kraustuliais praleidžia kai kuriuos, tai išvis stebiuosi.

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2018 09 05, 21:34)
nu bet aš tundra, pradėjau žiūrinėti užsakymą, kad pirkdama visus keleivius surašiau LT raštmenimis verysad.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

VISADA perku bilietus su lt rašmenimis (juo labiau, kad yra nurodyta rašyti pavardes kaip pase). Tad nusiraminkit ir smagiai laukit būsimos kelionės smile.gif .
Atsakyti
ačiū ačiū ačiū
dar pasigūglinau, Makaliaus psulapyje rašo, kad būtų bėda, jei ant boarding paso atsispaustų kvadratėliai, o jei ne, tai ne. bet aš planuoju eiti su apssu su elektroniniu boarding pass
et, va kas baisiausia, kad 6 žmonės skrenda ir visų labai skirtingos lietuviškos pavardės biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Pirkau savo lapkričio men. skrydžiui PRIORITY, ir po kelių savaičių gavau iš Ryanair laišką, kad pagal jų taikomą politiką, tuos pinigus už pirmenybinį laipinimą grąžins man atgal į sąskaitą. Kolega sako, kažkur buvo straipsnis, jog Ryanair padarė loteriją. Ar dar kas nors susidūrė su panašia situacija?
Atsakyti

Sveiki,

Pirkau savo lapkričio men. skrydžiui PRIORITY, ir po kelių savaičių gavau iš Ryanair laišką, kad pagal jų taikomą politiką, tuos pinigus už pirmenybinį laipinimą grąžins man atgal į sąskaitą. Kolega sako, kažkur buvo straipsnis, jog Ryanair padarė loteriją. Ar dar kas nors susidūrė su panašia situacija?

Taip, mes irgi pirkom priorituy del lagaminu, Taip pat grazins pinigus. Siam kartui :)

Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2018 09 10, 22:51)
Sveiki,

Del ko grazins, pardave daugiau prioroty nei ju faktiskai yra? nes kazkur rase, kad tokiu bilietu gali buti 95
Atsakyti