QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2018 09 05, 21:14)
sveiki, skrendame dar iki lapkričio 1 dienos. tai ir bagažas mūsų bus tas vienas visai rankinis, o kitas lagaminukas neregistruotas, kurį numesime prie vartų nes prorioty neimu
kadangi aš neištikima ir mėtausi tarp wizziero ir rainiero, tai lagaminukų namie priviso visokiausių dydžių
paskutinis toks beveik medžiaginis mažulis iš ikėjos, draugams pasakiau, kad keliausiu su tokiu, tie užpuolė jį su metru matuoti ir rado, kad per plotį jis 22-23 cm, ir baksnoja man į šitą sakinį
"išmatavimai negali viršyti 55 x 40 x 20 cm"
bet tai bože, 20 cm lagaminas tai beveik siauresnis už mano pusryčių sumuštinį, ar iš vis tokių būna? o gal praslysiu? nes aukštis ir kitas jo plotis tai mažesni, nei reaikalaujami. pagaliau, jį juk vis tiek įmes į lėktuvo vidurius
Tikrai nepergyvenkit, ypač todėl, kad tašė minkšta, tad tikrai bus galimybė ją įgrūsti į pavyzdinio išmatavimo dėžę, jei to prireiktų, kuo labai abejoju, nes kai dabar viską liepia palikti prie trapo, tikrai mažiau kreipia dėmesį į tuos cm. Skraidome daug, vyras visada pasiima minkštą kuprinę, kuri tikrai išsikraipo iki kitokių matmenų negu nurodyta, niekada nesam užkliuvę. O jau kai pasižiūriu, su kokiais kraustuliais praleidžia kai kuriuos, tai išvis stebiuosi.
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2018 09 05, 21:34)
VISADA perku bilietus su lt rašmenimis (juo labiau, kad yra nurodyta rašyti pavardes kaip pase). Tad nusiraminkit ir smagiai laukit būsimos kelionės
.