Rankinį bagažą paims tik prie lėktuvo (jei nesusitarsite kitaip - tarkim turite registruotą bagažą ir paprašysite kartu paimti ir mažą lagaminėlį, bet čia jau loterija).
O praeinant patikrą, turi būti tik iki 100 ml imtinai, kitaip atims.
ir ar galeciau pasiimt rankinio bagazo tase 10 kg i salona?
aciu, nesupykite pirmas kartas
Ar tikrai skrendate ryanayr?
Dazniausiai novaturas skraidina uzsakomaisiais reisais.
Del leidziamo bagazo klauskite savo kelioniu kompanijos. Jus jiems mokate pinigus uz keliones organizavima.
Ir i kelione kada registruotis irgi turi jums pasakyti
Del leidziamo bagazo klauskite savo kelioniu kompanijos. Jus jiems mokate pinigus uz keliones organizavima.
pasitikslinau,tikrai ne , small planet visgi, pirma karta skrendu, grybauju
Tai pries kelione turetumet gauti dokumentus kada jums uzsiregistruoti i skrydi.
Arba paskaitykit domumentus kuriuos gavote
Ar tikrai skrendate ryanayr?
pasitikslinau,tikrai ne , small planet visgi, pirma karta skrendu, grybauju
Jūs pažiūrėkit small planet tinklapyje prie Mano užsakymai, gal ką rodys. Koks rankinis ir registruotas bagažas jums priklauso, tai pas mane ant bilieto nurodyta, gal ir pas jus bus. Aš irgi pirmą kartą pirkau tik skrydį iš Novaturo, tai dabar galvos skausmas. Nėra mano užsakymo nei prie Novaturo, nei prie Small planet. Skambinau į Novaturą, ten patikino, kad mato mano skrydį ir viskas yra gerai. Viena moteris iš sm taip pat patikino, kad tikrai nuolaidinių bilietų sistemose nesimato, bet paprastai gerai būna. Žodžiu belieka tik pasitikėti kitų žmonių žodžiais. Ir įsitikinti, kad kokie tie visi Ryanairai ir Wizzairai nepastovūs ir pilni suktybių būtų, bet jie tikrai ne pats blogiausias variantas.
Atgaliniam skrydziui pirkau 20 kg bagaza.
Padariau cekinn, atsispausdinau bilietus. Taciau biliete nerodo, kad priklauso bagazas 20 kg . Jie matys sistemoje? Ar reikia kreiptis i info centra ju?
Atidžiau pažiūrėkit, kam priskyrėt lagaminą, nes būna pažymėtas prie konkrečios pavardės bilieto.
Keliones info kai atsidarau rodo kuriam zmogui priskirta. Bet ant bilieto jokios info.
Papildyta:
Oi atidziai paziurejau tai pacioj apacioj uz bruksniuko 20 kg bag parasyta. Taip neryskiai. Ne visi diena mato
Aciu
Papildyta:
Oi atidziai paziurejau tai pacioj apacioj uz bruksniuko 20 kg bag parasyta. Taip neryskiai. Ne visi diena mato
Aciu
Sveiki. Skridom prieš savaitę iš Kauno oro uosto. Vaikams iki 10 metų ( reikėtų tikslintis dėl amžiaus) galima įsinešti du 0,5 l buteliukus vandens. Mūsų 7metė įsinešė be problemų. Abu vaikai turėjo po mokyklinio tipo kuprines, jas įsinešė į lėktuvo vidų. Jei be "priority", paima tik rankinius lagaminus.