Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

sveikos, man toks klausimas, ar raynair vykdo kokias akcijas vasaros skrydžiams? ar verta laukti kažin.ar nebūdavo gegužę akcijų  

Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2018 04 12, 12:33)
Galima, už atskirą mokestį. Pastebėjau kad jei norit sėdėt kartu geriau iš karto perkant bilietus primokėti už vietas, nes anksčiau palikdavau vietų pirkimą paskutinei savaitei ir likdavo tik brangesnės vietos, o perkant iš anksto galima už 3-4 eur gauti norimas vietas.

Tai tada viskas gerai. Mes visad perkam pirmenybinį ir vietas iš karto su bilietais, tai tada, registruojantis skrydžiui, galima ir vietas kartu pasirinkti. Galvojau, kad kažkas pasikeitė ir Ryanair'as dar papildomai pinigų prašys smile.gif jau buvau pradėjusi pykti ir nusiteikusi rašyti piktą pretenziją, jei reikės dar kartą mokėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InguteT @ 2018 04 12, 14:00)
<p>sveikos, man toks klausimas, ar raynair vykdo kokias akcijas vasaros skrydžiams? ar verta laukti kažin.ar nebūdavo gegužę akcijų  </p>

Neseku labai akylai, tik logiska, kad vasara ir taip daug zmoniu skraido - atostogos, tad gal nelabai verta tiketis
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2018 04 12, 10:31)
<p>kas dabar skridot ir nepirkot vietų. Išmėto kartu pirktus bilietus ar susodina kartu?  Kalbu apie tuos, kurie registravosi ne paskutinę minutę...   </p>

ismeto, bet jeigu neitin populiarus skrydis ir yra lektuve vietu, po pakilimo galima persesti.

QUOTE(Vandenė @ 2018 04 12, 12:23)
O pasirinkti visiems kartu vietų negalima?

už mokestį galima, tiesiog skirtingos vietos skirtingai įkainotos, plius ką pastebėjau, kad tarkim skrendant trise ir norint trise sedėt ryanair padarė gudrybę ir rodo, jog alia tik priekinės vietos laisvos, kad mokėtum dar brangiau blink.gif
Atsakyti

Merginos,padekite prasau.Mes pirma karta didele kompanija skrisime Rynair po menesio i Rodo sala.

Perkant bilietus ismete kad privalome nusipirkti 2 bilietus po 3,5 eur (mama su kudykiu, + kt vaikas).Nupirkome vietas,Cia kaip ir viskas ok.Kiti 4 suauge lauks nemokamo check inno.Bet dabar pasiziurejau ir matau kad lektuve liko mazai vietu,labai daug pazymeta kaip jau uzregistruota.Klausymas: atejus nemokamo check inno laiku (pries 4 d  iki skrydzio) ar mes gausime nemokamas vietas ar mums teks moketi uz tuos brangius,kurie tik liks?

Atsakyti
QUOTE(julik19 @ 2018 04 18, 14:37)
<p>Merginos,padekite prasau.Mes pirma karta didele kompanija skrisime Rynair po menesio i Rodo sala.</p><p>Perkant bilietus ismete kad privalome nusipirkti 2 bilietus po 3,5 eur (mama su kudykiu, + kt vaikas).Nupirkome vietas,Cia kaip ir viskas ok.Kiti 4 suauge lauks nemokamo check inno.Bet dabar pasiziurejau ir matau kad lektuve liko mazai vietu,labai daug pazymeta kaip jau uzregistruota.Klausymas: atejus nemokamo check inno laiku (pries 4 d  iki skrydzio) ar mes gausime nemokamas vietas ar mums teks moketi uz tuos brangius,kurie tik liks?</p>

Gausit nemokamai tas vietas kur liko.
Atsakyti
Gryba pjauna arba jų psl. arba aš kažko nesuprantu, rodo man skrydžių kainas l.mažas aš jas pasirenku, ir kai įdeda į krepšelį jos tampa didesnės, kame čia reikalas, net turiu įtarimą, kad taip ir nusipirkau skrydi, tik visa laimė, kad skyrėsi kaina kelias €, o ne taip kaip dabar, štai įmetu foto, turėtu kaina būti pagal šį pasirinkimą 79,09 zl. ar ne?
vartotojo įkelta nuotrauka
Bet štai pasirinkus šias standartines kainas, be jokių ten priedų, viršuj krepšelyje rodo 267,64 zl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 19 balandžio 2018 - 07:58
QUOTE(Melajja @ 2018 04 19, 09:56)
Gryba pjauna arba jų psl. arba aš kažko nesuprantu, rodo man skrydžių kainas l.mažas aš jas pasirenku, ir kai įdeda į krepšelį jos tampa didesnės, kame čia reikalas, net turiu įtarimą, kad taip ir nusipirkau skrydi, tik visa laimė, kad skyrėsi kaina kelias €, o ne taip kaip dabar, štai įmetu foto, turėtu kaina būti pagal šį pasirinkimą 79,09 zl. ar ne?
Bet štai pasirinkus šias standartines kainas, be jokių ten priedų, viršuj krepšelyje rodo 267,64 zl.

O kiek bilietų perkat? Matau kad pirmin už tą kainą liko 1 vieta, jei perkat daugiau, tai kiti už didesne kainą
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2018 04 20, 23:21)
O kiek bilietų perkat? Matau kad pirmin už tą kainą liko 1 vieta, jei perkat daugiau, tai kiti už didesne kainą

Jap maciau kad tik 1 like tai ir bandziau su 1.
Atsakyti

Laba diena :) nesuprantu kas atsitiko mano ryanair paskyrai. Visada norimus skrydžius pasižymėdavau širdele "išsaugoti kelionę" ir poto kainų kritimą/kilimą stebėdavau "mano užsakymai" skiltyje. Dabar man nieko ten neberodo, o kai bandau užžymėti širdele " išsaugoti kelione", man rašo, kad "atsiprašome, galime išsaugoti nedaugiau kaip 10 kelioniu" taip išeina kad išsaugotos yra, o kur jos nukeliavo ir kodėl man jų nerodo, neaišku :)) gal kas gali pagelbėti?

Atsakyti
Ar galima parduoti bilietus kitiems asmenims?
kaip suprantu taikomas pavardes keitimo mokestis?
nelabai suprantu pagal ju taisykles. Tik vienam bilietui galima keisti pavarde?
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2018 04 30, 14:18)
Ar galima parduoti bilietus kitiems asmenims?
kaip suprantu taikomas pavardes keitimo mokestis?
nelabai suprantu pagal ju taisykles. Tik vienam bilietui galima keisti pavarde?

Kaip suprantu, mokestis uz kiekviena asmeni kiekvienam bilietui. Tai yra, jei bilietas pirmyn ir atgal, mokestis nera vienkartinis, o uz kiekviena skrydi. Bet kur jus rasite zmogu, kuris noretu tiek primoketi, nes tas mokestis 115 Eur? Tai ne bent labai jau pigiai pirkote pacius bilietus ir i tokias kryptis, kurie jie siaip brangoki buna 4u.gif
Atsakyti