Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Melajja @ 2018 04 03, 16:29)
Kokios bjaurybės šios oro linijos... daėjau iki skrydžio apmokėjimo ir kol svarsčiau išmetė, kad sesija baigėsi, praėjus porai val. galvoju ai perku tą skrydį, ir ką, pakilo kaina grynai mano datai, o štai kitom ne, buvau įsidemėjus, gal kam taip buve, ir pamena ar atsistatė ar ne, iš principo nesinori pirkt dabar.  mad.gif

Oi, ten kainos ir tris kart dienoj pasikeičia biggrin.gif Kantrybės mirksiukas.gif Jei dar daug laiko, tai pagausit gal ir dar pigiau. Arba ne - dar pabrangs biggrin.gif Čia jau kaip pasiseks. Aš visada patikrinu už kokią mažiausią kainą galima tikėtis nusipirkti ir tada jei skirtumas su mano pasirinktos dienos kaina didelis- laukiu, jei panaši kaina į mažiausią tikėtiną- tai perku.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2018 04 03, 16:29)
Kokios bjaurybės šios oro linijos... daėjau iki skrydžio apmokėjimo ir kol svarsčiau išmetė, kad sesija baigėsi, praėjus porai val. galvoju ai perku tą skrydį, ir ką, pakilo kaina grynai mano datai, o štai kitom ne, buvau įsidemėjus, gal kam taip buve, ir pamena ar atsistatė ar ne, iš principo nesinori pirkt dabar.  mad.gif

Pabandykite is kito kompiuterio, kartais pavyksta
Atsakyti

Kokios bjaurybės šios oro linijos... daėjau iki skrydžio apmokėjimo ir kol svarsčiau išmetė, kad sesija baigėsi, praėjus porai val. galvoju ai perku tą skrydį, ir ką, pakilo kaina grynai mano datai, o štai kitom ne, buvau įsidemėjus, gal kam taip buve, ir pamena ar atsistatė ar ne, iš principo nesinori pirkt dabar. mad.gif

Kartais padeda browser'io pakeitimas, pvz., jei naudojot Chrome, pabandykit per Mozilla ar Internet Explorer (Edge).

Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2018 04 03, 18:28)
Pabandykite is kito kompiuterio, kartais pavyksta

Žinoki taip ir buvo, prisijungiau er vaiko account`ą ir rodė tas mažesnes kainas tuo pat metu kai man didesnes, bet kelis kart patikrinus ir pas vaiką pakilo, tada pas mane nukrito, bet šiaip ne taip sugaudžiau. smile.gif

Priminkit merginos, kas pas juos keitėsi, su bagažu kažkas? Jei nenoriu, kad rankinio į bagažo skyrių įmestu, reikia pirmenybinį įlaipinimą išsipirkt? O bagažo matmenys tokie pat, mažas lagaminas+kuprinė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 04 balandžio 2018 - 07:20
QUOTE(Melajja @ 2018 04 04, 07:19)
Žinoki taip ir buvo, prisijungiau er vaiko account`ą ir rodė tas mažesnes kainas tuo pat metu kai man didesnes, bet kelis kart patikrinus ir pas vaiką pakilo, tada pas mane nukrito, bet šiaip ne taip sugaudžiau.  smile.gif

Priminkit merginos, kas pas juos keitėsi, su bagažu kažkas? Jei nenoriu, kad rankinio į bagažo skyrių įmestu, reikia pirmenybinį įlaipinimą išsipirkt? O bagažo matmenys tokie pat, mažas lagaminas+kuprinė?

jei pas jus lagaminas, tai tik pirmenybe isgelbetu ir leistu nestis i vidu, jei pas jus tase medziagine, tai tokius leidzia prasinesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2018 04 04, 14:55)
jei pas jus lagaminas, tai tik pirmenybe isgelbetu ir leistu nestis i vidu, jei pas jus tase medziagine, tai tokius leidzia prasinesti  4u.gif

Na ir medžiaginę kartais liepia priduoti... Tik va dar nepataikėm, kad kuprinę lieptų priduoti, nes gal vis tiek skaitosi nedidelis bagažas. Taigi garantijos nėr. Jeigu norit būtinai turėti prie savęs, ai teks pirkti pirmenybinė laipinimą.
Atsakyti
Gal kas matė/žino, kaip elgiamasi su autokėdutėm, kurias keleiviai į bagažą priduoda? Ar irgi mėto kaip lagaminus? unsure.gif Baisu, kad nesulaužytų...
Atsakyti

kas dabar skridot ir nepirkot vietų. Išmėto kartu pirktus bilietus ar susodina kartu?  Kalbu apie tuos, kurie registravosi ne paskutinę minutę...   

Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2018 04 12, 11:31)
<p>kas dabar skridot ir nepirkot vietų. Išmėto kartu pirktus bilietus ar susodina kartu?  Kalbu apie tuos, kurie registravosi ne paskutinę minutę...   </p>

pernai vasarą pirkau 4 bilietus vienu metu, registravausi kai tik jau buvo galima - išmėtė skirtingose vietose
Atsakyti

viskas aišku tada. dėkui :)

Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2018 04 12, 10:51)
pernai vasarą pirkau 4 bilietus vienu metu, registravausi kai tik jau buvo galima - išmėtė skirtingose vietose

O pasirinkti visiems kartu vietų negalima?
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2018 04 12, 13:23)
O pasirinkti visiems kartu vietų negalima?

Galima, už atskirą mokestį. Pastebėjau kad jei norit sėdėt kartu geriau iš karto perkant bilietus primokėti už vietas, nes anksčiau palikdavau vietų pirkimą paskutinei savaitei ir likdavo tik brangesnės vietos, o perkant iš anksto galima už 3-4 eur gauti norimas vietas.
Atsakyti