Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(abiga @ 2018 03 06, 11:09)
Manau, tokia kaina tikrai retas dalykas, jums pasiseke smile.gif

Rudenį-žiemą tai normalios kainos, šį sezoną nuskridau už 31, grįžau po 23 ax.gif (ALC)
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2018 03 05, 19:30)
Ne, ne į salą, į vieną Europos sostinę.Gana aukštos kainos ir gegužės mėnesiui.Gruodžio mėnesį pirkau Ryanair bilietą už berods 25 eurus į vieną pusę, tikrai labai pigiai.

Aš gruodžio mėn. už 19 eurų pataikiau į Romą. Šįkart nebesiseka rast . Pavasaris... smile.gif
Atsakyti
Tos žemos bilietų kainos turbūt kaip loterijos bilietas... unsure.gif

Skaičiau, kad Ryanair personalas vėl žada streikuoti. unsure.gif
Atsakyti
Gavau laiska Ryanair pakeite skrydzio laikus geguzes men i Paryziu. Kelione jau suplanuota buvo, transferai uzsakyti. Tai teks perplanuoti. Bilietas kainavo 57 € pirmyn atgal.
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2018 03 07, 10:59)
Gavau laiska Ryanair pakeite skrydzio laikus geguzes men i Paryziu. Kelione jau suplanuota buvo, transferai uzsakyti. Tai teks perplanuoti. Bilietas kainavo 57 € pirmyn atgal.

Pakeite valandas, ar ir dienas?
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2018 03 07, 15:17)
Pakeite valandas, ar ir dienas?

PAKEITE VALANDAS
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2018 03 07, 08:59)

visiems geguzes skrydziams pakeite ar tik Jusu konkreciai datai? 4u.gif
Atsakyti
ne visomis dienomis pakeite. musu dienos ieina i pakeistųjų
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2018 03 08, 19:49)
ne visomis dienomis pakeite. musu dienos ieina i pakeistųjų

o gal zinote kur galima pakeitimus butu pasiziuret? 4u.gif
Atsakyti
ryanair puslapyje
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2018 03 11, 12:13)
ryanair puslapyje

keista, pranesimo jokio negavau, o dabar suvedus laikus, matau, kad atgalinis skrydzio laikas pasikeites tai datai... nu nebutu ryanair blink.gif
Atsakyti
Kokios bjaurybės šios oro linijos... daėjau iki skrydžio apmokėjimo ir kol svarsčiau išmetė, kad sesija baigėsi, praėjus porai val. galvoju ai perku tą skrydį, ir ką, pakilo kaina grynai mano datai, o štai kitom ne, buvau įsidemėjus, gal kam taip buve, ir pamena ar atsistatė ar ne, iš principo nesinori pirkt dabar. mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 03 balandžio 2018 - 15:30