Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Vėja2 @ 2018 02 26, 22:39)
Manau kad turi tureti programele, ir prisijungti per jusų paskyrą, tada taip pat tures bilietus, bent mes pernai taip darem, sunaus vieta buvo iš galo, o mano per prieki lipti, tai jis atsisiunte sau programele ir prisijunge prie mano paskyros su mano kodais, tai turejo savarankiškai bilietus
Mes i prieki visada spausdinam , o atgal chekinu per kompą, o toliau jau einam su telefonu,[SIZE=7] kad nesukti galvos del spausdinimo

Na ir aš pradėjau taip galvoti, kad reik daryti check-in per telefoną ir duoti prisijungimo duomenis keliaujantiems.

Bet labai sudomino paskutinis sakinys bigsmile.gif kaip padarius per kompą chekinimą bilietai atsiranda telefone - t.y. naudojatės pdf bilieto failą su tuo kodu?

Ir dar - ar gali būti viename telefone du bilietai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 27 vasario 2018 - 10:12
QUOTE(syri @ 2018 02 27, 10:07)
Na ir aš pradėjau taip galvoti, kad reik daryti check-in per telefoną ir duoti prisijungimo duomenis keliaujantiems.

Bet labai sudomino paskutinis sakinys  bigsmile.gif  kaip padarius per kompą chekinimą bilietai atsiranda telefone - t.y. naudojatės pdf bilieto failą su tuo kodu?

Jokių prisijungimo duomenų nereik duot. Jei telefone yra ryanair-o programėlė (jei nėra, tegu atsisiunčia), tereikia prisijungti, įvedant el. pašto adresą (per kurį pirkot bilietus) ir konkrečios rezervacijos numerį (ar numerius, jei buvo pirkti atskiri bilietai).

Visą laiką taip ir darom, aš perku bilietus per savo kompą (žinia, tai didelis darbas, kol randi geriausią kainą mirksiukas.gif ), dažniausiai darau checkin-ą, o jau prieš pat kelionę vyras savo išmaniajame atsisiunčia tuos bilietus aukščiau aprašytu būdu.

Taip, viename telefone gali būt nors ir keli bilietai, tik po to rodant juos oro uoste (ypač jei jie pirkti ne vienu metu), šiokia tokia gaišatis, bet juk ne mes tas programėles kūrėm ax.gif tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2018 02 27, 12:07)

Bet labai sudomino paskutinis sakinys  bigsmile.gif  kaip padarius per kompą chekinimą bilietai atsiranda telefone - t.y. naudojatės pdf bilieto failą su tuo kodu?

Padarau cekina per kompą, tada kai jau telefone yra programele, spaudžiu boarding-pass, ir atidaro bilietus, viename telefone pas mus 3 bilietai visada, einant per vartus perspėju kad 3 keleiviai, tai jie patis perverčia telefone bilietus
Realiai bilietai yra ir kompe, ir telefone, ir kiekvienas keleivis per mano paskyrą savo telefone gali turėti bilietus, o prie mano paskyros jau nebeatsimenu kaip ten pernai sūnus prisijunge, ar per paštą, ar per ką kitą ,ten bus parašyta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 28 vasario 2018 - 09:39
Ačiū visoms už patarimus - labai pagelbėjot 4u.gif
Atsakyti
https://verslas.lryt...ietuva-4900315/
Atsakyti
NAUJOS KRYPTYS
Atsakyti
[quote=syri,2018 03 01, 16:21]
NAUJOS KRYPTYS
[/quote

vakar nusipirkom bilietus ateinančiam rudeniui į Veneciją
Atsakyti
Balandžio mėnesiui žiūrėjau bilietus į vieną kryptį.Brangu, į vieną pusę bilietas kainuoja 87 eurus.Ar čia tik man per aukšta Ryanair kaina? unsure.gif
Atsakyti

Balandžio mėnesiui žiūrėjau bilietus į vieną kryptį.Brangu, į vieną pusę bilietas kainuoja 87 eurus.Ar čia tik man per aukšta Ryanair kaina? unsure.gif

Ziurint i kur :) i kai kurias kryptis bilietai visada brangesni, i kai kurias visada pigiu yra.. :)

Cia speju i kokia sala ziurit?

Atsakyti
ir dar nežinia kada balandžiui žiūrėjote. Yra toks dalykas kaip Velykos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2018 03 04, 23:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Milvaja" data-cid="72023023" data-time="1520180114"><div><p>Balandžio mėnesiui žiūrėjau bilietus į vieną kryptį.Brangu, į vieną pusę bilietas kainuoja 87 eurus.Ar čia tik man per aukšta Ryanair kaina? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ziurint i kur smile.gif i kai kurias kryptis bilietai visada brangesni, i kai kurias visada pigiu yra.. smile.gif</p><p>Cia speju i kokia sala ziurit?</p>

Ne, ne į salą, į vieną Europos sostinę.Gana aukštos kainos ir gegužės mėnesiui.Gruodžio mėnesį pirkau Ryanair bilietą už berods 25 eurus į vieną pusę, tikrai labai pigiai.
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2018 03 05, 20:30)
Ne, ne į salą, į vieną Europos sostinę.Gana aukštos kainos ir gegužės mėnesiui.Gruodžio mėnesį pirkau Ryanair bilietą už berods 25 eurus į vieną pusę, tikrai labai pigiai.

Manau, tokia kaina tikrai retas dalykas, jums pasiseke smile.gif
Atsakyti