Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(renrena @ 2018 02 22, 18:49)
Tikrai taip, neįsigijus pirmenybinio įlaipinimo, PLUS paslaugos ar mokamų vietų, registracija - ne anksčiau kaip prieš 4 dienas.

Pataisysiu, patikslinsiu - pirmenybinis nesuteikia teisės registruotis anksčiau nei prie 4 dienas. Vakar pati ant to pasimoviau turėdama pirmenybinį, teks laukti tų 4 dienų.
Atsakyti
Mielosios, turiu klausimą, noriu patarimo:

bilietus perku (nuo A iki Z) naudodamasi laptopu. Ne per programėlę išmaniuoju telefonu.
Ar jei nusisiuntus tą galutinį padarytą bilietą, kurį paprastai pateikiu popieriniu variantu oro uoste, į išmanų telefoną (turbūt kaip pdf failu bus), sueis tas bilietas iš telefono skenuojant kaip už gerą? Užteks to pdf faile esančio kodo dydžio nuskanavimui, nekils techninių problemų ir nereikės uoste susimokėti baudos kaip be bilieto? ax.gif jaučiu, supratot mane rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2018 02 25, 20:14)
Mielosios, turiu klausimą, noriu patarimo:

bilietus perku (nuo A iki Z) naudodamasi laptopu. Ne per programėlę išmaniuoju telefonu.
Ar jei nusisiuntus tą galutinį padarytą bilietą, kurį paprastai pateikiu popieriniu variantu oro uoste, į išmanų telefoną (turbūt kaip pdf failu bus), sueis tas bilietas iš telefono skenuojant kaip už gerą? Užteks to pdf faile esančio kodo dydžio nuskanavimui, nekils techninių problemų ir nereikės uoste susimokėti baudos kaip be bilieto?  ax.gif  jaučiu, supratot mane  rolleyes.gif

Syri, o ne paprasčiau būtų atsisiųst ryanair-o programėlę (nemokamai) į savo išmanųjį ir ten išsisaugot, registruot, tvarkyt/pirkt/keist paslaugas ir t.t.? Tada tai jau tikrai garantuotai, nes kompe akcentuojama, kad jį (bilietą) būtina atsispausdinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renrena: 25 vasario 2018 - 20:33
QUOTE(renrena @ 2018 02 25, 20:29)
Syri, o ne paprasčiau būtų atsisiųst ryanair-o programėlę (nemokamai) į savo išmanųjį ir ten išsisaugot, registruot, tvarkyt/pirkt/keist paslaugas ir t.t.? Tada tai jau tikrai garantuotai, nes kompe akcentuojama, kad jį (bilietą) būtina atsispausdinti 4u.gif

turiu atsisiuntus, bet ŽIAURIAI per ten nepatogu man frusty.gif .
P.s. dabartinis atvejis, kad bilietus reguliuoju aš, bet skris kiti, ne aš pati.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2018 02 25, 22:47)
P.s. dabartinis atvejis, kad bilietus reguliuoju aš, bet skris kiti, ne aš pati.

Atspausdinkit popierinius ir visiems bus ramu 4u.gif Mačiau prieš kelias dienas Berlyne, kaip patikros darbuotojai lakstė su keleivių telefonais, išmaniais laikrodžiais, kažkur skabino, tikrino numerius...matyt pasitaiko problemų jei be jų svetainės daroma... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 26 vasario 2018 - 00:14

Nu aš bijau sumeluoti, bet man rodos, kad net rašo kad tie pdf skirti spausdinimui ir pateikus per telefoną negalioja, ar programėlei skirti bilietai neskirti spausdinimui...  :hmm:  Bet dabar stovi akyse tas užrašas

Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2018 02 26, 00:13)
Atspausdinkit popierinius ir visiems bus ramu  ...

Dėl to tai 100% sutinku, bet gal sakau yra tas variantas kaip aš rašiau. Tiesiog nesinori atostogų metu, kad žmonės lakstytų ir ieškotų, kur bus galima atsispausdinti bilietus, kai bus laikas grįžti.

Tada dar klausimas - jei užchekinsiu per programėlę SAVO telefone (aš pati neskrisiu), ar yra variantas persiųsti kodą -bilietą keliautojams į jų telefoną? Ar jie turi turėti tą programęlę?
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2018 02 26, 15:48)
Dėl to tai 100% sutinku, bet gal sakau yra tas variantas kaip aš rašiau. Tiesiog nesinori atostogų metu, kad žmonės lakstytų ir ieškotų, kur bus galima atsispausdinti bilietus, kai bus laikas grįžti.

Tada dar klausimas - jei užchekinsiu per programėlę SAVO telefone (aš pati neskrisiu), ar yra variantas persiųsti kodą -bilietą keliautojams į jų telefoną? Ar jie turi turėti tą programęlę?

Kai mes keliaujam, rezervuojam abu skrydžius kartu - pirmyn ir atgal - vienu cheekinimu ir atsispausdinu dar namie bilietus ir kelionei pirmyn, ir atgal 4u.gif tad niekur išvykus atostogauti nereikia lakstyti dėl bilietų spausdinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 26 vasario 2018 - 16:29
QUOTE(Mazule @ 2018 02 26, 16:28)
Kai mes keliaujam, rezervuojam abu skrydžius kartu - pirmyn ir atgal - vienu cheekinimu ir atsispausdinu dar namie bilietus ir kelionei pirmyn, ir atgal  4u.gif tad niekur išvykus atostogauti nereikia lakstyti dėl bilietų spausdinimo  mirksiukas.gif

Tai jei nori nebeprimokėt už jokias papildomas paslaugas - registracija tik prieš 4 dienas, taip kad jei kelionė suplanuota savaitei ar ilgiau, iš namų bilietų atgaliniam skrydžiui niekaip neatsispausdinsi.
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2018 02 26, 17:00)
Tai jei nori nebeprimokėt už jokias papildomas paslaugas - registracija tik prieš 4 dienas, taip kad jei kelionė suplanuota savaitei ar ilgiau, iš namų bilietų atgaliniam skrydžiui niekaip neatsispausdinsi.

Būtent. 2016 m rudenį skridome į Tenerifę, neturėjome pirmenybinio įlaipinimo, tai į skrydį užsiregistravome būdami ten, bet atsispausdinti bilietų nebuvo kur,nes apartamentuose gyvenome. Bet oro uoste puikiai tiko ir pdf formato bilietai. Nežinau,ar visuose oro uostuose taip,bet mums nebuvo jokių problemų,kad bilietai ne programėlėje, o pdf smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2018 02 26, 18:00)

Matyt teisingai rašote - nepagalvojau, nes mes visada vietas išsiperkam kad kartu sėdėtume ax.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2018 02 26, 16:48)

Manau kad turi tureti programele, ir prisijungti per jusų paskyrą, tada taip pat tures bilietus, bent mes pernai taip darem, sunaus vieta buvo iš galo, o mano per prieki lipti, tai jis atsisiunte sau programele ir prisijunge prie mano paskyros su mano kodais, tai turejo savarankiškai bilietus
Mes i prieki visada spausdinam , o atgal chekinu per kompą, o toliau jau einam su telefonu, kad nesukti galvos del spausdinimo
Atsakyti