Ne nu dar taip būna.....
QUOTE(zuikaa @ 2018 02 13, 00:08)
Noriu pasidalinti savo patirtimi. Pries 7menesius nusipirkom bilietus (2suauge+1vaikas). Issipirkom vietas, kad sedetume kartu. Gavau patvirtinima su musu pasirinktom vietom ir ramiai laukiam. Atejo Check-in laikas ir "staigmena" musu vietu uz kurias mokejome ir pasirinkome nera. Visiems 3 paskiria vietas skirtingose eilese (bilietu net pirkti neleidzia, privaloma susimoketi ir pasirinkti vietas skrendant su vaiku, o cia paskiria 6 metu vaikui vieta atskiroj eilej be tevu). Pasiskambinus i Ryanair nelabai kuo gali padeti, nes kartu esanciu vietu lektuve nebeturi. Geriausiai ka gali pasiulyti, tai prie lango ir tako, o per viduri sedes svetimas zmogus, o trecias seimos narys uz nugaru kitoj eilej. Del klaidos net zodzio atsiprasau nesugebejo pasakyti. Kaip pasiulytumete elgtis tokiu atveju?
Dabar galvoju, ar neleidžia jei pasirenki vietas check-in iškat daryt? Kažkaip man rašo vis kad nupirkit vietas, ir tada check-in padarysit anksčiau
Man atrodo, rašykit į catą, ten jie iškart kažkokius veiksmus gali padaryt, nes skambutis tai nieko neįpareiguoja, ir tikrai prašykit kompensacijos ir už sumokėtas vietas ir moraline, kodel jus dabar prieš atostogas turit gadinti nervus
Taip, skridom penkiese. Bilietai pirkti vieno asmens. Sėdėjom visi "išbarstyti" lėktuve. Grįžtant - tas pats. Ganėtinai keista.
Kaimynai, sėdėję iš abiejų pusių, sūnus su mama - sėdėjo atskirai, mama prie manęs, sūnus už kelių eilių. Iš kairės kaimynas - išskirtas su žmona.
Kodėl taip daroma?
Bet ar verta gadintis nervus dėl tokių mažmožių. Kurie tuoj užsimiršta. Bet gi, norisi žmoniško elgesio su žmogumi.
Kaimynai, sėdėję iš abiejų pusių, sūnus su mama - sėdėjo atskirai, mama prie manęs, sūnus už kelių eilių. Iš kairės kaimynas - išskirtas su žmona.
Kodėl taip daroma?
Bet ar verta gadintis nervus dėl tokių mažmožių. Kurie tuoj užsimiršta. Bet gi, norisi žmoniško elgesio su žmogumi.
Gal kas žinot ar 100 ml kvepalai neužklius?
Ryanair taisyklėse rašoma: "su savimi gabenami skysčiai turi būti supilti į ne didesnius kaip 100 ml (3,4 uncijos) talpos indus", tad buteliuką su lygiai 100 ml praleis ar ne?
Gal kas vežėtės ir galit pakomentuot?
Ryanair taisyklėse rašoma: "su savimi gabenami skysčiai turi būti supilti į ne didesnius kaip 100 ml (3,4 uncijos) talpos indus", tad buteliuką su lygiai 100 ml praleis ar ne?
QUOTE(renrena @ 2018 02 14, 18:58)
Vakar skraidinau kvepalus, bet buvau įdėjusi į registruotą 20 kg. lagaminą.
Man tai ta nauja rankinio bagažo sistema labai nepatiko,-jei neturi priority, turi tampytis ta lagaminėlį iki pat lėktuvo...-tad jau būtų patogiau jį iš kart su registruotu bagažu priduoti, nes pasiimt tai abiejų kartu laukiau su minia keleivių
QUOTE(Mazule @ 2018 02 14, 18:47)
Vakar skraidinau kvepalus, bet buvau įdėjusi į registruotą 20 kg. lagaminą.
Man tai ta nauja rankinio bagažo sistema labai nepatiko,-jei neturi priority, turi tampytis ta lagaminėlį iki pat lėktuvo...-tad jau būtų patogiau jį iš kart su registruotu bagažu priduoti, nes pasiimt tai abiejų kartu laukiau su minia keleivių
Registruotame tai savaime suprantama, kad galima. Mes apsieiname be jo, todėl ir domina būtent kvepalų skraidinimas rankiniame bagaže .
Rankinį galima priduot kartu su registruotu - dažniausiai net paklausia, ar nenori atiduot .
QUOTE(renrena @ 2018 02 14, 17:58)
neužklius, dažnai skraidinuosi ir 100 ml buteliuką.
mano rankiniame dažnai pasitaiko būtent 100ml pakuotės - tai kokia pasta, tai kremas koks... Va, namų kvapus 100 ml skraidinau šį mėnesį.
QUOTE(syri @ 2018 02 14, 19:38)
neužklius, dažnai skraidinuosi ir 100 ml buteliuką.
mano rankiniame dažnai pasitaiko būtent 100ml pakuotės - tai kokia pasta, tai kremas koks... Va, namų kvapus 100 ml skraidinau šį mėnesį.
Nuraminot
QUOTE(renrena @ 2018 02 14, 20:18)
Rankinį galima priduot kartu su registruotu - dažniausiai net paklausia, ar nenori atiduot .
Mums neleido, teiravausi
QUOTE(renrena @ 2018 02 14, 19:18)
Viskas priklauso nuo oro uosto, o gal ir nuo darbuotojų. Mums iš 4 skrydžių tik viename oro uoste leido priduot rankinį su registruotu
Kaip suprantu, jei nori įsinešti kompiuterį, kuris šiek tiek didesnis nei mažasis rankinukas, reikia pirkti pimenybinį įsėdimą?