Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Saga @ 2018 01 05, 22:19)
Indelis irgi neturetu buti didesnis nei 100 ml, o i maiseli uzspaudziama ideti butina, o ne geriau

Tikriausiai pagal taisykles butina, tik pvz vyras nebuvo sudejes i permatoma maiseli ir neprisikabino ;)
Atsakyti
Mačiau, kai kurie skysčius sudeda ir į plastikinius permatomus reikalaujamo dydžio maišelius/kosmetines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 sausio 2018 - 13:48
QUOTE(Mazule @ 2018 01 04, 19:58)
Mielos keliautojos,

du kartus skridau su Ryanayr - du kartus buvo sulaužyti mano didieji lagaminai, atiduodami į bagažą.
Tai gal aš beviltiškus (bet tikrai ne pigiausius) perku?  unsure.gif

Būkite geros - vasario mėn. viduryje vėl skrendu - gal galite pasakyti, kokius Jūs perkate? na labai nusiboto šis rūpestis.............

Ačiū  4u.gif

tiesiog visko įsidedu tiek, kad tilptų į rankinį bagažą, jokių papildomų išlaidų bagažui, lagaminui.
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2018 01 05, 21:09)
Supratau.O kaip su vaistais, ypač su receptiniais kaip  Xanax, ar reikia turėti ir receptą?  unsure.gif

Kiek skridau, prie vaistų niekas nesikabinėjo, na ir nevežam bele kiek, po vieną lapelį skirtingų, bet del viso pikto buvau receptinių vaistų recepto kopiją pasidarius, nes receptą juk pasiema vaistinėje, bet niekam niekad neužkliuvo, receptine knygele galma paimti, jei ten išrašyti
Atsakyti

Mačiau, kai kurie skysčius sudeda ir į plastikinius permatomus reikalaujamo dydžio maišelius/kosmetines.

As visada jau ne vienerius metus taip keliauju. Prisikabino tik karta kaune, kai buvo skrydziai is vilniaus perkelti. Liepe viska persideti i maiseli. Pikta buvo, nes nieka jokiam oro uoste, net tam paciam kauno, nebuvo uzkliuve. Na, bet matyt nepatyre zmones darbavosi, tai labai jau kruopsciai tu taisykliu bande laikytis. 

Atsakyti

As visada jau ne vienerius metus taip keliauju su permatomom kosmetinem. Prisikabino tik karta kaune, kai buvo skrydziai is vilniaus perkelti. Liepe viska persideti i maiseli. Pikta buvo, nes nieka jokiam oro uoste, net tam paciam kauno, nebuvo uzkliuve. Na, bet matyt nepatyre zmones darbavosi, tai labai jau kruopsciai tu taisykliu bande laikytis. 

Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2018 01 05, 23:14)
Spec indeliai yra ir Lt parduotuvėse: ikea, eurokos, cascada.
Man patogesni su dozatorium  4u.gif

Kaip tik prieš porą dienų buvau Ikea, kokiame skyriuje parduoda tuos spec. indelius?

QUOTE(Vėja2 @ 2018 01 06, 23:03)
Kiek skridau, prie vaistų niekas nesikabinėjo, na ir nevežam bele kiek, po vieną lapelį skirtingų, bet del viso pikto buvau receptinių vaistų recepto kopiją pasidarius, nes receptą juk pasiema vaistinėje, bet niekam niekad neužkliuvo, receptine knygele galma paimti, jei ten išrašyti

Ačiū, aišku tada.Dėl atsargumo atsišviesiu receptus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milvaja: 08 sausio 2018 - 15:15
QUOTE(Mazule @ 2018 01 04, 19:58)
du kartus skridau su Ryanayr - du kartus buvo sulaužyti mano didieji lagaminai, atiduodami į bagažą.

kaip Ryanair tai kompensuoja?

QUOTE(Milvaja @ 2018 01 08, 15:15)
Kaip tik prieš porą dienų buvau Ikea, kokiame skyriuje parduoda tuos spec. indelius?

Ikea family prekių skyriuje prie laiptų į 2 aukštą.
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2018 01 08, 17:32)
kaip Ryanair tai kompensuoja?

Niekaip - nurase lagaminu brokui, o parduotuve - lektuvams unsure.gif

Mes negalim keliauti be didelio lagamino - dazniausiai skrendu su dviem dukrom, tai daiktu i rankinius nesutalpiname... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2018 01 08, 03:08)
As visada jau ne vienerius metus taip keliauju. Prisikabino tik karta kaune, kai buvo skrydziai is vilniaus perkelti. Liepe viska persideti i maiseli. Pikta buvo, nes nieka jokiam oro uoste, net tam paciam kauno, nebuvo uzkliuve. Na, bet matyt nepatyre zmones darbavosi, tai labai jau kruopsciai tu taisykliu bande laikytis. </p>

Aha, keistoka. Pamenu, aš Kauno oro uoste (kai buvo perkelti skrydžiai iš Vilniaus) gavau dovanų maišelių biggrin.gif. Ech, jie, velniai, greit plyšta. biggrin.gif

O kur pirkote plastikinių kosmetinių? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 sausio 2018 - 21:44

Aha, keistoka. Pamenu, aš Kauno oro uoste (kai buvo perkelti skrydžiai iš Vilniaus) gavau dovanų maišelių biggrin.gif. Ech, jie, velniai, greit plyšta. biggrin.gif

O kur pirkote plastikinių kosmetinių? 4u.gif

UK. Rinkinuka 3 vnt. Bet gal ne problema ir pas mus gauti? Kazkur pas mus esu maciusi kartu su kelioniniu buteliuku rinkiniu. 

Atsakyti
Nuo sausio 15-os keiciasi rankinio bagazo taisykles unsure.gif doh.gif
Ryanair
I lektuvo salona galima bus pasiimti tik maza rankinuka, o 10kg lagaminas nemokamai keliaus bagazo skyriuje, nebent pirksite priority ir 2 bags on board...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina86: 10 sausio 2018 - 20:43