Tikriausiai pagal taisykles butina, tik pvz vyras nebuvo sudejes i permatoma maiseli ir neprisikabino ;)
du kartus skridau su Ryanayr - du kartus buvo sulaužyti mano didieji lagaminai, atiduodami į bagažą.
Tai gal aš beviltiškus (bet tikrai ne pigiausius) perku?
Būkite geros - vasario mėn. viduryje vėl skrendu - gal galite pasakyti, kokius Jūs perkate? na labai nusiboto šis rūpestis.............
Ačiū
tiesiog visko įsidedu tiek, kad tilptų į rankinį bagažą, jokių papildomų išlaidų bagažui, lagaminui.
Kiek skridau, prie vaistų niekas nesikabinėjo, na ir nevežam bele kiek, po vieną lapelį skirtingų, bet del viso pikto buvau receptinių vaistų recepto kopiją pasidarius, nes receptą juk pasiema vaistinėje, bet niekam niekad neužkliuvo, receptine knygele galma paimti, jei ten išrašyti
Mačiau, kai kurie skysčius sudeda ir į plastikinius permatomus reikalaujamo dydžio maišelius/kosmetines.
As visada jau ne vienerius metus taip keliauju. Prisikabino tik karta kaune, kai buvo skrydziai is vilniaus perkelti. Liepe viska persideti i maiseli. Pikta buvo, nes nieka jokiam oro uoste, net tam paciam kauno, nebuvo uzkliuve. Na, bet matyt nepatyre zmones darbavosi, tai labai jau kruopsciai tu taisykliu bande laikytis.
Mačiau, kai kurie skysčius sudeda ir į plastikinius permatomus reikalaujamo dydžio maišelius/kosmetines.
As visada jau ne vienerius metus taip keliauju su permatomom kosmetinem. Prisikabino tik karta kaune, kai buvo skrydziai is vilniaus perkelti. Liepe viska persideti i maiseli. Pikta buvo, nes nieka jokiam oro uoste, net tam paciam kauno, nebuvo uzkliuve. Na, bet matyt nepatyre zmones darbavosi, tai labai jau kruopsciai tu taisykliu bande laikytis.
Man patogesni su dozatorium
Kaip tik prieš porą dienų buvau Ikea, kokiame skyriuje parduoda tuos spec. indelius?
Ačiū, aišku tada.Dėl atsargumo atsišviesiu receptus.
kaip Ryanair tai kompensuoja?
Ikea family prekių skyriuje prie laiptų į 2 aukštą.
Niekaip - nurase lagaminu brokui, o parduotuve - lektuvams
Mes negalim keliauti be didelio lagamino - dazniausiai skrendu su dviem dukrom, tai daiktu i rankinius nesutalpiname...
Aha, keistoka. Pamenu, aš Kauno oro uoste (kai buvo perkelti skrydžiai iš Vilniaus) gavau dovanų maišelių . Ech, jie, velniai, greit plyšta.
O kur pirkote plastikinių kosmetinių?
Aha, keistoka. Pamenu, aš Kauno oro uoste (kai buvo perkelti skrydžiai iš Vilniaus) gavau dovanų maišelių . Ech, jie, velniai, greit plyšta.
O kur pirkote plastikinių kosmetinių?
UK. Rinkinuka 3 vnt. Bet gal ne problema ir pas mus gauti? Kazkur pas mus esu maciusi kartu su kelioniniu buteliuku rinkiniu.