Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(syri @ 2017 11 06, 19:11)
Vienoj FB temoj VBS pasakė, kad prieš 2 savaites draugai iš Kauno neišskrido, kadangi nebuvo 100 keleivių. Ir liko draugai neišskridę.
Gali būti toks marazmas?

I Alikante irgi girdejau neisskrido, ar rugsejo paskutinem dienom ar spalio pirmom... matyt gali tada. Bet kodel neisskrido nezinau. Draugu draugai turejo skristi ir viesbuciai apmoketi buvo, viska... dabar dar tebesiaiskina su ryanair. Beje atsauktu skrydziu sarase nebuvo sio skrydzio
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2017 11 06, 18:51)
I Alikante irgi girdejau neisskrido, ar rugsejo paskutinem dienom ar spalio pirmom... matyt gali tada. Bet kodel neisskrido nezinau. Draugu draugai turejo skristi ir viesbuciai apmoketi buvo, viska... dabar dar tebesiaiskina su ryanair. Beje atsauktu skrydziu sarase nebuvo sio skrydzio

taip, sakė į Alikantę. Ir aš žiūrėjau sąrašus, tikrai net Lietuvos nebuvo tame sąraše. kas bjauriausia, man pačiai už kelių savaičių reikės ten skristi, o čia tokį nerimą pasėjo....
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2017 11 06, 22:02)
taip, sakė į Alikantę. Ir aš žiūrėjau sąrašus, tikrai net Lietuvos nebuvo tame sąraše. kas bjauriausia, man pačiai už kelių savaičių reikės ten skristi, o čia tokį nerimą pasėjo....

unsure.gif unsure.gif mes irgi lapkricio 28d kylam i Alikante is Kauno. Praneskit jei isgirsit kokiu naujienu rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas esate domejesi kainom is Uk i Lt tarpsventiniu laikotarpiu? Verta dar laukt kazkokio stebuklo kainose ? Nes kolkas tai kosmosas kazkoks blink.gif orouostas nesvarbu jau. Prarandu vilty pargrįžt uz zmogiska kaina....
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2017 11 13, 22:39)
Gal kas esate domejesi kainom is Uk i Lt tarpsventiniu laikotarpiu? Verta dar laukt kazkokio stebuklo kainose ? Nes kolkas tai kosmosas kazkoks blink.gif  orouostas nesvarbu jau. Prarandu vilty pargrįžt uz zmogiska kaina....

kokie 5metai visada buna kosmosas.... jeigu trukt plyst norite gristi neisleidziant lb daug, tai pabandykite paziureti su persedimu... arba gristi i pl ar lv...
Atsakyti
Beda, kad skrist reikia su vaikais, tai su persedimu laaabai sudetinga. Praleidau pigias kainas, o dbr jau kopia i aukstumas. Lektuvuose vietu dar nemazai like, bent matosi, kai darai rezervacija. Tik va, idomu ar jau reikia rimtai susiimt ir ciupt, ar dar galima tiketis bent uz ~50€/zmogui bilieta gaut unsure.gif blink.gif
Ot...loterija...
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2017 11 13, 23:50)
Beda, kad skrist reikia su vaikais, tai su persedimu laaabai sudetinga. Praleidau pigias kainas, o dbr jau kopia i aukstumas. Lektuvuose vietu dar nemazai like, bent matosi, kai darai rezervacija. Tik va, idomu ar jau reikia rimtai susiimt ir ciupt, ar dar galima tiketis bent uz  ~50€/zmogui bilieta gaut  unsure.gif  blink.gif
Ot...loterija...

Kai darai rezervacija, matai tik tuos kas turi mazu vaiku ir privalo imti vietas is anksto perkant, suaugusiu ir su didesniais vaikais nematai, taip,kad neaisku kiek ten tu vietu yra like, gali buti ir nekazkas ;)
Atsakyti
https://www.15min.lt...euru-663-881344
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2017 11 15, 09:21)

Tai to ir reikėjo tikėtis...
Atsakyti
Sveiki, ryanair paskelbe didele akcija (didele gal kabutese reikejo rasyti blink.gif )....... siandien diena kai sedimu vietu ispardavimas....... turim 4 bilietus ir nei vieno bilieto sedimos vietos kaina nepakitusi blink.gif ....... tai cia gal tik kurie perka vietu ispardaimas ar kaip.......
Atsakyti
O nuo kada raynair parduoda stovimas vietas smile.gif

nuolaidos yra perkant bilietus siandien o ne jau nusipirktam bilietui....
Atsakyti
Noriu pirkti vasarai bilietus,bet žinau,kad mano pavardė kelių mėnesių bėgyje taps kitokia.Kokia pavarde dabar pirkti bilietus?Ar nusipirkus bilietus dabartine pavarde ryanair pakeistų mano pavardę nemokamai susisiekus su jais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wer: 22 lapkričio 2017 - 21:01