Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Irvel @ 2017 10 19, 11:24)
Dabar tai prajuokinsiu, nors klausiu visai rimtai  ax.gif
O yra skirtumas reikšmingas dėl "ponios" ir "panelės" registruojantis biggrin.gif Nes pagal pavardę  panelė, bet pagal metus kaip ir ponia turėtų  būt.  biggrin.gif Perkant bilietą įvesta kaip panelė, kažin duos tuos metus gimimo pasirinkt, nes "panelė" jau žila...  ax.gif

manau jei Jūs pirkdama bilietą, pasirinkot "suaugusiam", o ne "paauglui", tai neturi reikšmės, aš irgi nuolat priburiu su tom raidėm
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2017 10 19, 10:24)
O yra skirtumas reikšmingas dėl "ponios" ir "panelės" registruojantis biggrin.gif Nes pagal pavardę  panelė, bet pagal metus kaip ir ponia turėtų  būt.  biggrin.gif Perkant bilietą įvesta kaip panelė, kažin duos tuos metus gimimo pasirinkt, nes "panelė" jau žila...  ax.gif

Nepergyvenkit, nebus jokių problemų, esu sumaišius poną su ponia ir tai nieko - jūsiškė "panelė" žymiai priimtiniau biggrin.gif .
Atsakyti
Ačiū už nuraminimą. "Paaugliui" tikrai nepaspaudžiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2017 10 19, 10:24)

Reikėjo įvesti kaip "ponia".Aišku, kad duos tuos metus pasirininkti, manau, kad jiems jokio skirtumo.

Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 10 19, 15:28)
Reikėjo įvesti kaip "ponia".Aišku, kad duos tuos metus pasirininkti, manau, kad jiems jokio skirtumo.

Nu va, reikėjo... ax.gif Tik susimakalavau tarp tų Ms, MRS, Mr... Nu tikiuos bus viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2017 10 19, 15:44)
... tarp tų Ms, MRS, Mr...

Patikėkit, kiekvieną kartą, kai perku bilietus, nežinau ką reiškia tos raidės ir turiu žiūrėti žodyne arba klausti vaikų... Na niekaip negaliu įsidėmėti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vejas111 @ 2017 10 20, 10:40)
Patikėkit, kiekvieną kartą, kai perku bilietus, nežinau ką reiškia tos raidės ir turiu žiūrėti žodyne arba klausti vaikų... Na niekaip negaliu įsidėmėti.  unsure.gif

Perku Ryanair bilietus iš jų oficialaus tinklapio, bet ne anglų kalba.Tai žodžiai būna aiškiai parašyti ponia, ponas, ar panelė.Nesuklystu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 10 20, 21:42)
Perku Ryanair bilietus iš jų oficialaus tinklapio, bet ne anglų kalba.Tai  žodžiai būna aiškiai parašyti ponia, ponas, ar panelė.Nesuklystu.  smile.gif

Taip, bet man perkant paaiškino, kadangi pavardė ne - ienė, reikia dėt varnelę prie "panelės'. Atseit nesvarbu metai gimimo. O paaiškino dažnai perkantys, tai ir pažymėjau. ax.gif Čia kurios jau -ienės, tai nekyla neaiškumų, aišku kur pažymėt. Ponia ir kvit. biggrin.gif
Kitam kartui būsiu pasikausčius. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2017 10 23, 10:30)
Taip, bet man perkant  paaiškino, kadangi pavardė ne - ienė, reikia dėt varnelę prie "panelės'. Atseit nesvarbu metai gimimo.  O paaiškino dažnai perkantys, tai ir pažymėjau.  ax.gif  Čia kurios jau -ienės, tai nekyla neaiškumų, aišku kur pažymėt. Ponia ir kvit.  biggrin.gif
Kitam kartui būsiu pasikausčius.  rolleyes.gif

Nesąmonė, tai netiesa.

Aš jau seniai nesu panelė ir mano pavardė yra likusi mano mergautinė, nesu -ienė, bet perku Rynair bilietus kaip ponia, niekada nekilo dėl to nesklandumų, niekas neprisikabino. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milvaja: 28 spalio 2017 - 14:31
QUOTE(Milvaja @ 2017 10 28, 15:30)
Nesąmonė, tai netiesa.

Aš jau seniai nesu panelė ir mano pavardė yra likusi mano mergautinė, nesu -ienė, bet perku Rynair bilietus kaip ponia, niekada nekilo dėl to nesklandumų, niekas neprisikabino.  smile.gif

Tikiuosi šįkart neprisikabins prie "panelės", kitą kartą jau būsiu "ponia"...
Žiūriu jau bilietų kovo mėnesiui. Bet brangoki kol kas, neužtaikau pigių.
Atsakyti
Ir aš žiūrėjau bilietus kovo mėnesiui, tikrai, kad brangoki. unsure.gif
Atsakyti
Vienoj FB temoj VBS pasakė, kad prieš 2 savaites draugai iš Kauno neišskrido, kadangi nebuvo 100 keleivių. Ir liko draugai neišskridę.
Gali būti toks marazmas?
Atsakyti