Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Killing_me_softly @ 2016 04 11, 10:53)
Tikrai galite mirksiukas.gif Mes prieš pusmetį nemokamai skraidinome visą automobilinę kėdutę savo 5 metų sūnui. Pridavėme ją į registruotą bagažą.

aciu 4u.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2016 04 11, 06:55)
visi kartu,trys kairėje,trys dešinėje,o eilė ta pati.Vietos sužymėtos skaičiais ir raidėmis.

Ačiū 4u.gif Aš registravausi diena vėliau nei kad iš karto leido. Kaip vaikus gali atskirt nuo tėvų neįsivaizduoju, juk mato sistema, kad su vaikais skrendama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(soledada @ 2016 04 11, 16:47)
Ačiū 4u.gif  Aš registravausi diena vėliau nei kad iš karto leido. Kaip vaikus gali atskirt nuo tėvų neįsivaizduoju, juk mato sistema, kad su vaikais skrendama doh.gif

o jei nebėra vietų, tai ką tai sistemai daryt

tik labai įdomus kitas niuansas, kad kai aš susodinau tris vaikus šalia, o pati su vyru, kitoj pusėj , tai man liepė pasikeist su vienu vaiku, tipo vieni vaikai negali sėdėt, o vietos buvo priskirtos taip, kad vieni vaikai ir turėjo sėdėt
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 04 11, 19:37)
o jei nebėra vietų, tai ką tai sistemai daryt

tik labai įdomus kitas niuansas, kad kai aš susodinau tris vaikus šalia, o pati su vyru, kitoj pusėj , tai man liepė pasikeist su vienu vaiku, tipo vieni vaikai negali sėdėt, o vietos buvo priskirtos taip, kad vieni vaikai ir turėjo sėdėt

Tai bent aš ir stengiuos kuo anksčiau registruotis, kad dar būtų tų vietų, bet kaip suprantu loterija tai... Dabar atgal reikia laukt kada galėsiu jau registruotis.
Sistema yra sistema, žmogiškasis faktorius nepasireiškia biggrin.gif Na didysis 4 metų gal vienas jau pasėdėtų, bet ir tai abejoju, bet mažoji 2 metų tai viena juk nė pro kur nepasėdėtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(soledada @ 2016 04 12, 10:24)
Tai bent aš ir stengiuos kuo anksčiau registruotis, kad dar būtų tų vietų, bet kaip suprantu loterija tai... Dabar atgal reikia laukt kada galėsiu jau registruotis.
Sistema yra sistema, žmogiškasis faktorius nepasireiškia biggrin.gif  Na didysis 4 metų gal vienas jau pasėdėtų, bet ir tai abejoju, bet mažoji 2 metų tai viena juk nė pro kur nepasėdėtų doh.gif

registruojantis iš karto, kai tik leidžia ir jei bilietai pirkti kartu praktiškai visuomet gausit kartu vietas.
Mūsų dar niekad nebuvo išmėtę
Bet pvz skrendant dviese kartais visai gerai ir palaukt, nes gali gaut geresnes vietas.
Kai registruojuosi iš karto, 50 proc gaunu vietas prie tualeto biggrin.gif
Atsakyti
klausykit, kas darosi su rynair? kažkoks vėjas doh.gif tik paspaudžiu ant skrydžio ir meta Invalid date - Invalid date g.gif ir jau ne pirma diena - iš pradžių sakiau, kad dienos bėda, bet dabar jau nebesuprantu čia aš kažką ne taip darau? Gal sakau svetainė pasikeitė, bet kaip ir oficiali... Help!!!!!
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2016 04 12, 19:52)
klausykit, kas darosi su rynair? kažkoks vėjas doh.gif  tik paspaudžiu ant skrydžio ir meta Invalid date - Invalid date g.gif  ir jau ne pirma diena - iš pradžių sakiau, kad dienos bėda, bet dabar jau  nebesuprantu čia aš kažką ne taip darau? Gal sakau svetainė pasikeitė, bet kaip ir oficiali... Help!!!!!

Gal pabandykit per kitą naršyklę g.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2016 04 13, 09:15)
Gal pabandykit per kitą naršyklę g.gif

apie tai nepagalvojau doh.gif
ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
viskas dabar gerai biggrin.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...a.d?id=70980684
Atsakyti
Jaunesniam nei 16 metų amžiaus keleiviui bilietas internetu turi būti užsakytas kaip suaugusiajam, o atlikus užsakymą, reikia pranešti kambučių centrui šią informaciją:

• abu skrydžio užsakymo numerius, kad galėtume susieti šiuos duomenis abiejuose užsakymuose;

• vaiko paso / kelionės dokumentų duomenis.

Klausimas: registruojamės ir neleidžia pasirinkti 15-metės gimimo datos . Tumet atkapstėm viršuje info. Pirmas skrydis. Nerandu nr., kuriuo reikia skambint. Padėkit. Ačiū labai.
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2016 04 13, 21:29)
Jaunesniam nei 16 metų amžiaus keleiviui bilietas internetu turi būti užsakytas kaip suaugusiajam, o atlikus užsakymą, reikia pranešti kambučių centrui šią informaciją:

• abu skrydžio užsakymo numerius, kad galėtume susieti šiuos duomenis abiejuose užsakymuose; 

• vaiko paso / kelionės dokumentų duomenis.

Klausimas: registruojamės ir neleidžia pasirinkti 15-metės gimimo datos . Tumet atkapstėm viršuje info. Pirmas skrydis. Nerandu nr., kuriuo reikia skambint. Padėkit. Ačiū labai.

https://www.ryanair....-jus-skambinate
Atsakyti
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti