Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Irvel @ 2017 10 09, 17:25)
Laba diena.
Prieš savaitę pirkau bilietą kelionei lapkričio 30 d. Bet sąskaitoje kabo kaip rezervuota suma. Ir parašyta, kad mokėjimas atidėtas iki spalio 28 d. Čia kažin banko reikalai ar Ryanair neapsisprendžia dėl skrydžių tai datai?  ax.gif Gal kam buvo taip?

Man taip buvo kai pirkau su kreditine kortele. Praėjus terminui nuskaičiavo. Svarbu, kad pinigai rezervuoti ir į paštą gavote skrydžio patvirtinimo kodą.
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2017 10 10, 08:22)
Man taip buvo kai pirkau su kreditine kortele. Praėjus terminui nuskaičiavo. Svarbu, kad pinigai rezervuoti ir į paštą gavote skrydžio patvirtinimo kodą.

Aha, viską gavau. Bet jau spėjau sukelt darbe isteriją ax.gif Va kaip būna, kai sulaukus žilo plauko pirmą kartą perki tokį bilietą. Bet gerai, kad yra kas turi tokių patirčių ir nuramina.
Ačiū ir jums .
O dar pradėjo eit pasiūlymai anglų kalba iš Ryanair, jau maniau man praneša, kad nesulaukę pinigų anuliuoja mano pirkimą. rolleyes.gif
Atsakyti

Gal kas gavo Ryanair kompensacijos vaučerį ir jį jau panaudojo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanile: 10 spalio 2017 - 18:07

O jums iš kurio uosto atšaukė? Mes lapkritį iš Stanstedo į Barseloną, kol kas jokio pranešimo negavau.

Stanstedas - Barselona. Bet tai nereiškia, kad visus atšaukia - tą pačią dieną, kur mums atšaukė, du skrydžius paliko, bet jie mums netinka pagal laiką.

Atsakyti
Sveiki, turiu tokią problemą su Ryanair registracija skrydžiui. Pirkau 4 bilietus skrydžiui, kuriame 3 suaugę ir vienas vaikas. Vaiką įraišiau po savęs (mamos), visis asmenis pažymėjau "mis".Ryanair kažkodėl nusprendė, kad vaikas, tai paskutinis įrašytas keleivis ir mano vaiką padarė suaugusiu, o draugę mano vaiku. dabar negaliu registruotis skrydžiui, nes registracijos formoje neduoda pasirinkti reikiamų gimimo metų, t.y. vaikui duoda tik pilnamečių metų diapazoną, o draugei tik nepilnamečių.
Bandžiau jiems, rašyti el. paštu, tai siunčia į dažniausiai užduodamus klausimus, onlainu nebendrauja, telefono rago nekelia. Gal kas susidūrėte su tokia problema ir žinote kaip ją išspręsti?
Atsakyti
Na gal dar atrašys per chatą. Daugumai lyg ir atsakydavo per chatą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Only1: 11 spalio 2017 - 12:25
QUOTE(Only1 @ 2017 10 11, 13:23)
Na gal dar atrašys per chatą. Daugumai lyg ir atsakydavo per chatą.

Mums labai padejo bendraujant per chata...bandykit dar karta

Vakar skridom is Vilniaus i Berlyna. Viskas ok, tik tas isvarymas pestute iki lektuvo pilant lietui tai nepatiko.... unsure.gif
Atsakyti
Skrisim su Ryanair i Alikante. I prieki pirkau vietas , kad sedeti salia. Chekin jau pasidariau. Atgal vietu nepirkau. Chekin galesiu pasidaryt 5d pries gryzima. Ar uzteks boarding pass tureti telefono programelej? Nes Alikanteje neturesiu kur atsispaudint. Ir turbut maza tikimybe kad sedesim kartu jei vietu nepirkau?
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2017 10 16, 14:14)
Skrisim su Ryanair i Alikante. I prieki pirkau vietas , kad sedeti salia. Chekin jau pasidariau. Atgal vietu nepirkau. Chekin galesiu pasidaryt 5d pries gryzima. Ar uzteks boarding pass tureti telefono programelej? Nes Alikanteje neturesiu kur atsispaudint. Ir turbut maza tikimybe kad sedesim kartu jei vietu nepirkau?

Ne 4 d. iki skrydžio? Nereikia spauzdintis tų bilietų, tikrai užtenka turėti programėlėje, o tikimybė, kad susodint kartu tikrai maža, dabar specialiai išskirsto ir klausia ar tinka vietos, ar nenorėtum išsipirkti šalia. smile.gif
Atsakyti
Surizikavau ir vėl nusipirkau Ryanair bilietus.Tik aš nesuprantu, ar visai apžlibusi esu, kad nemačiau pirkti bagažo 15 kg uz 15 euru?Dabar buvau privestra pirkti bagaza 20 kg uz 25,50 eur, nes uz 15 euru neradau. unsure.gif Gal čia tik aš tokia neprimatanti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2017 10 16, 13:14)

QUOTE(Melajja @ 2017 10 16, 13:26)
Ne 4 d. iki skrydžio? Nereikia spauzdintis tų bilietų, tikrai užtenka turėti programėlėje, o tikimybė, kad susodint kartu tikrai maža, dabar specialiai išskirsto ir klausia ar tinka vietos, ar nenorėtum išsipirkti šalia. smile.gif

Taip, prieš 4 d. - jei neišsipirksit vietų; ir tikrai Alikantėj praeisit su telef. programėle smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Milvaja @ 2017 10 16, 13:52)
Surizikavau ir vėl nusipirkau Ryanair bilietus.Tik aš nesuprantu, ar visai apžlibusi esu, kad nemačiau pirkti bagažo 15 kg uz 15 euru?Dabar buvau privestra pirkti bagaza 20 kg uz 25,50 eur, nes uz 15 euru neradau.  unsure.gif Gal čia tik aš tokia neprimatanti?  unsure.gif

Labai didelė tikimybė, kad nesat apžlibus, nes jei pirkot į populiarius kurortinius miestus - kaina didesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 10 16, 13:52)
Surizikavau ir vėl nusipirkau Ryanair bilietus.Tik aš nesuprantu, ar visai apžlibusi esu, kad nemačiau pirkti bagažo 15 kg uz 15 euru?Dabar buvau privestra pirkti bagaza 20 kg uz 25,50 eur, nes uz 15 euru neradau.  unsure.gif Gal čia tik aš tokia neprimatanti?  unsure.gif

Skrisit po lapkričio 1 d. ? Pasikeitė registruoto bagažo tvarka. Man irgi jau buvo tik 20 kg. už 25 eurus. Skrisiu lapkričio 30 d.

http://www.vz.lt/tra...bagazo-politika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irvel: 16 spalio 2017 - 15:11