mano skrydį lapkričio mėnesiui Londonas - Barselona Ryanair šiandien atšaukė... ir dar parašė, kad jokia kompensacija nepriklauso, nes pranešė anksčiau nei prieš 14 dienų..
O jums iš kurio uosto atšaukė? Mes lapkritį iš Stanstedo į Barseloną, kol kas jokio pranešimo negavau.
Skridom iš Berlyno į Fuerteventūrą rugsėjo 12d. kaip tik streikavo Prancūzijos dispečeriai, tai ryanairas sunervino, informacijos normaliai nepateikė, vis išsisukinėjo nuo atsakymo, tai atšaukia skrydį tai atkelia....po valandos išskraidino į Frankfurtą ten lėktuve dvi val.sėdėjom ir iki paskutinės min. nebuvo aišku ar iš vis skrisim... nei vandens nepasiūlė, mūsų vaikas nemažas tai atlaikė , o kiti su mažuliukais vaikiukais tai vargo galų gale išskridom....o į el.paštą atsiuntė laišką su atgaline data.... pranešė, kad pakeitė maršrutą.
Siaubas, nu ir suvargot... mes iš Memmingeno skrendam, kol kas skrydžiai nebuvo atšaukti iš šio aeorouosto. Tikiuosi taip liks.
Siaubas, nu ir suvargot... mes iš Memmingeno skrendam, kol kas skrydžiai nebuvo atšaukti iš šio aeorouosto. Tikiuosi taip liks.
Gal jau aprims su tais atšaukimais. Grįžom į Lietuva jau normaliai, neatšaukė nieko...
ar nuo pirkimo jau praejo 24val ir ar pirkta tiesiogiai per ryanair?
Nuo pirkimo buvo praeje tik pora val., jau susisiekiau su RYANAIRU ,man atkeite datą nemokamai ,taip, pasirodo per 24 val. gali pakeisti datą be mokesčių, kitaip būtu po 30 eur kiekvienam žmogui,čia man pamoka - negalma daryti atsakingų veiksmų, kai stringa internetas, tikrai buvau įvedus 4 diena, bet kai labai strigo netas, matyt peršoko į kitą dieną, o aš nepatikrinau galutinį variantą
Kažkaip man neramu
Kažkaip man neramu
Taip, tokie jų bilietai
Geros kelionės.
Galima dar naudoti ir Ryanair app mobiliame telefone, mačiau oro uoste, kad daug žmonių apsieina ir su app.
Prieš savaitę pirkau bilietą kelionei lapkričio 30 d. Bet sąskaitoje kabo kaip rezervuota suma. Ir parašyta, kad mokėjimas atidėtas iki spalio 28 d. Čia kažin banko reikalai ar Ryanair neapsisprendžia dėl skrydžių tai datai? Gal kam buvo taip?