Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Mazule @ 2017 09 14, 14:25)
O skrydžio metu Ryanair siulo nusipirkti kavos ar kitų gėrimų?  mirksiukas.gif

Taip, siūlo, bet aš nieko neperku, nes prieš skrydį išgeriu kavos ir galiu pakentėti per tas dvi valandas skrydžio. smile.gif
Dar siūlo pirkti kvepalus.
Atsakyti
Nu va, dabar panikuosiu, kad kažkur kažką atšauks kai viskas suplanuota unsure.gif

https://www.delfi.lt...s.d?id=75781151
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 16 rugsėjo 2017 - 14:30
Kada mazdaug prasideda vasaros kelioniu tvarkarasciai ?
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2017 09 16, 23:18)
Kada mazdaug prasideda vasaros kelioniu tvarkarasciai ?

Jau yra mirksiukas.gif
Mes prisiskaiteme paskutinių naujienų, tai dabar savaitę gyvensime baimėje - atšauks skrydį ar vis tik atostogas turėsime unsure.gif
Atsakyti
Atšaukiami skrydžiai
Atsakyti
Jau paskelbtas 2018 vasaros sezono skrydžių grafikas, nusižiūrėjau iš Kauno į Alikantę skrydį liepos mėn. Pirmyn - atgal 200 eurų. Ar galiu tikėtis pigesnių bilietų, ta prasme ar būna taip, kad bilietai pigtų. Nesu dar pati pirkusi lėktuvo bilietų, baugu kažkaip apsirikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniažolė @ 2017 09 17, 21:15)
Jau paskelbtas 2018 vasaros sezono skrydžių grafikas, nusižiūrėjau iš Kauno į Alikantę skrydį liepos mėn. Pirmyn - atgal 200 eurų. Ar galiu tikėtis pigesnių bilietų, ta prasme ar būna taip, kad bilietai pigtų. Nesu dar pati pirkusi lėktuvo bilietų, baugu kažkaip apsirikti  ax.gif

Aha, aš ir laukiau pirmų kainų, maniau griebsiu. Nes pirmos kainos Alikante, Palma tikrai buvo 70-80 € . Kasmet peržiūriu kainas. Ir dabar man pirmyn-atgal meta 240€. Beprotybė! Tikrai nepirksiu tokiom kainom.
Lauksiu. Stebėsiu. Kainos svyruoja laikui bėgant.
O jei neatpigs tai ir neskrisim niekur. Visai pasiuto su savo kainom ir sąlygom.
O paskutinis bajeris su atšaukiamais skrydžiais man išvis fantastiškas
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2017 09 17, 21:33)
Aha, aš ir laukiau pirmų kainų,  maniau griebsiu. Nes pirmos kainos Alikante, Palma tikrai buvo 70-80 € . Kasmet peržiūriu kainas. Ir dabar man pirmyn-atgal meta 240€. Beprotybė! Tikrai nepirksiu tokiom kainom.
Lauksiu. Stebėsiu. Kainos svyruoja laikui bėgant.
O jei neatpigs tai ir neskrisim niekur. Visai pasiuto su savo kainom ir sąlygom.
O paskutinis bajeris su atšaukiamais skrydžiais man išvis fantastiškas

Tai va, luktersiu ir aš, tikiuosi pigiau nusipirkti. Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniažolė @ 2017 09 17, 20:15)
Jau paskelbtas 2018 vasaros sezono skrydžių grafikas, nusižiūrėjau iš Kauno į Alikantę skrydį liepos mėn. Pirmyn - atgal 200 eurų. Ar galiu tikėtis pigesnių bilietų, ta prasme ar būna taip, kad bilietai pigtų. Nesu dar pati pirkusi lėktuvo bilietų, baugu kažkaip apsirikti  ax.gif

Liepos mėnuo - pats turizmo sezonas, kiek esu žiūrėjusi - be 300 eu į abi puses - niekaip. Nebent kitą mėnesį (be liepos, rugpjūčio) rinktis. Tiesa, ieškojau vasarai nuo sausio mėn, tad gal iki Naujųjų kokią dovanėlę ryanair-as dar išmes rolleyes.gif .
Papildyta:
QUOTE(Jurina @ 2017 09 17, 20:33)
Aha, aš ir laukiau pirmų kainų,  maniau griebsiu. Nes pirmos kainos Alikante, Palma tikrai buvo 70-80 € . Kasmet peržiūriu kainas. Ir dabar man pirmyn-atgal meta 240€. Beprotybė!

Kada čia tokios kainos ir kokiam mėnesiui buvo skelbtos, nes panašias buvau radus tik žiemai ir pavasariui blink.gif
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2017 09 17, 22:49)
Liepos mėnuo - pats turizmo sezonas, kiek esu žiūrėjusi - be 300 eu į abi puses - niekaip. Nebent kitą mėnesį (be liepos, rugpjūčio) rinktis. Tiesa, ieškojau vasarai nuo sausio mėn, tad gal iki Naujųjų kokią dovanėlę ryanair-as dar išmes  rolleyes.gif .
Papildyta:

Kada čia tokios kainos ir kokiam mėnesiui buvo skelbtos, nes panašias buvau radus tik žiemai ir pavasariui  blink.gif

Tikrai paskutinius kelis metus skridom ir į Alikantę ir į Palmą liepos mėn ir buvo bilietų nuo 70 su kažkiek iki 90 į vieną pusę , paskui jau brango. Visad pirkdavau lapritį-gruodį, retai sausį.
Ir dėl įdomumo dažnai pasižiūriu kainas. Anksčiau kitam sezonui bilietai pasirodydavo lapkričio mėn, šiemet atsirado rugsėjį, bet kainos nedžiugina. 300 tai jau labai brangu.
Kai keturiems žmonėms kaina viršija 800 eur jau nesvarstau tokių krypčių.
Iš kitos pusės viskas kinta, viskas brangsta, gal jau ir bus tokios kainos, kas gali žinot. Bet tada tai ne Low Cost Airlines ir dar su nuolat besikeičiančiom sąlygom ir papildomu smulkmenų apmokestinimu.
Atsakyti
Pilnas sąrašas atšauktų ryanair skrydžių
https://travelfree.i...ts-end-october/
Atsakyti
Neseniai perskaičiau, kad skrydžiai atšaukiami, nes daug pilotų ir stiuardesių išeina iš darbo dėl nepakenčiamų darbo sąlygų Ryanair. unsure.gif
Atsakyti