Pagalba!
Rugsejo 5 dieną turiu skrydį su Ryanair, bet neišeina padaryti check in.Į tą lentelę įvedu visus savo asmeninius duomenis, paso numerį, toliau reikia paspausti apačioje tą geltoną žodį continue ...ir visas man sustoja, užsiblokuoja.Kame problema?
QUOTE(Milvaja @ 2017 09 02, 11:43)
Pagalba!
Rugsejo 5 dieną turiu skrydį su Ryanair, bet neišeina padaryti check in.Į tą lentelę įvedu visus savo asmeninius duomenis, paso numerį, toliau reikia paspausti apačioje tą geltoną žodį continue ...ir visas man sustoja, užsiblokuoja.Kame problema?
Pabandykit per kitą naršyklę, man yra panašiai buvę.
QUOTE(Milvaja @ 2017 09 02, 11:43)
Pagalba!
Naršyklę pabandykit pakeisti gal.
Ačiū už atsakymus, bet man net gėda dabar tai rašyti, nes tai pasirodo buvo mano žioplumo klaida.Buvau pamiršusi, kad reikia žiūrėti dar žemyn ir įrašyti kokia šalis man išdavė pasą ir paso galiojimo laiką...Nuo žioplumo vaistų nėra.
Tad pagaliau padariau chek in ir gavau nemokamą vietą prie koridoriaus.
QUOTE(Milvaja @ 2017 09 02, 13:33)
Ačiū už atsakymus, bet man net gėda dabar tai rašyti, nes tai pasirodo buvo mano žioplumo klaida.Buvau pamiršusi, kad reikia žiūrėti dar žemyn ir įrašyti kokia šalis man išdavė pasą ir paso galiojimo laiką...Nuo žioplumo vaistų nėra.
Kad tik tokios bėdos... Smagios kelionės
QUOTE(renrena @ 2017 09 02, 13:19)
Kad tik tokios bėdos... Smagios kelionės
Ačiukas
Sveikos, kokia normali kaina būtų į Maltą kitų metų birželį pirmyn atgal 1 žmogui.
Dabar paskelbus 2018 vasaros tvarkaraštį pirmyn 97 atgal 70 Eur. lyg daugoka
Dabar paskelbus 2018 vasaros tvarkaraštį pirmyn 97 atgal 70 Eur. lyg daugoka
Sveikos mergaitės,
pasidalinsiu patirtimi. Kadangi artėjant skrydžiui (kylam spalio 10 d.) vis negalėjau nupirkti antrai dukrai vietos greta saves ir mažosios, bendravau on-line su konsultantu. Visokių jis man ten vėjų siūlė, tačiau prasitarė, kad jei kažkas nesigauna - visų pirma reikia bandyti pirkti naudojant kitą intewrneto naršyklę. Ir tikrai - per mano mėgiamą ir naudojamą Firefox nesigaudavo nusipirkt (tiesiog nebūdavo tam tikrų mygtukų pirkimo tęsimui), o perjungus į Google Chrome - viską puikiai atlikau ir jau net turiu bilietus užsiregistravusi skrydžiui
pasidalinsiu patirtimi. Kadangi artėjant skrydžiui (kylam spalio 10 d.) vis negalėjau nupirkti antrai dukrai vietos greta saves ir mažosios, bendravau on-line su konsultantu. Visokių jis man ten vėjų siūlė, tačiau prasitarė, kad jei kažkas nesigauna - visų pirma reikia bandyti pirkti naudojant kitą intewrneto naršyklę. Ir tikrai - per mano mėgiamą ir naudojamą Firefox nesigaudavo nusipirkt (tiesiog nebūdavo tam tikrų mygtukų pirkimo tęsimui), o perjungus į Google Chrome - viską puikiai atlikau ir jau net turiu bilietus užsiregistravusi skrydžiui
QUOTE(Milvaja @ 2017 09 14, 15:21)
Aš ką tik iš po Ryanair keleionės. Kas dėl vietų, tai pastebėjau, kad žmonės lėktuve prieš pat skrydį mainosi vietas, jei susitaria, apsikeičia vietomis.
O skrydžio metu Ryanair siulo nusipirkti kavos ar kitų gėrimų?
QUOTE(Mazule @ 2017 09 14, 16:25)
O skrydžio metu Ryanair siulo nusipirkti kavos ar kitų gėrimų?
Siūlo, ir paskui kai pradeda važinėt su vėžimėliu su tom kavom ir sumuštiniais į WC nenueisi, nes neina prasilenkt , o jei nelaiku nuėjai tai slinksi paskui tą vežimą po lėto kol visus aptarnaus o tu grįši į savo vietą