Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

Na o man kazkaip sudetinga cia biggrin.gif
Ziurekit - registruotis galima nuo siandien. Skrendam tryse - as ir dvi dukros. Su mazaja man jau perkant bilietus dave dvi vietas, o dickei nieko. Tai dabar man visu pirma registruotis skrydziui ir tik tada keisti musu vietas ir gretapaimti vieta vyresnelei? nes be registracijos man kazkaip keisti nesigauna - nerandu tokio mygtuko "keisti vieta" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 08 11, 12:33)
Na o man kazkaip sudetinga cia  biggrin.gif
Ziurekit - registruotis galima nuo siandien. Skrendam tryse - as ir dvi dukros. Su mazaja man jau perkant bilietus dave dvi vietas, o dickei nieko. Tai dabar man visu pirma registruotis skrydziui ir tik tada keisti musu vietas ir gretapaimti vieta vyresnelei? nes be registracijos man kazkaip keisti nesigauna - nerandu tokio mygtuko "keisti vieta"  unsure.gif

Jūs vyresnėlei dukrai išpirkit vietą šalia, aišku jei bus neužimta, tada galėsit registruotis į skrydi vienu metu.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 08 11, 11:40)
Jūs vyresnėlei dukrai išpirkit vietą šalia, aišku jei bus neužimta, tada galėsit registruotis į skrydi vienu metu.

Tai va kad atsidarau tą lektuvą, pažymiu jai vietą greta musu zaliu, ir kas toliau? niekur neužsifiksuoja, kad galėčiau sumokėti unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 08 11, 12:51)
Tai va kad atsidarau tą lektuvą, pažymiu jai vietą greta musu zaliu, ir kas toliau? niekur neužsifiksuoja, kad galėčiau sumokėti  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Teisingai, pažymite žaliai, ir turi rodyti sumą apmokėjimo apačioj kairėj, o priešingoj pusej (apačioj dešnej) geltonas mygtukas, lyg " rinktis" rašo, tai jį reikia spausti.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 08 11, 13:23)
Teisingai, pažymite žaliai, ir turi rodyti sumą apmokėjimo apačioj kairėj, o priešingoj pusej (apačioj dešnej) geltonas mygtukas, lyg " rinktis" rašo, tai jį reikia spausti.

Viskas taip, tik nera to mygtuko desineje "rinktis" 😁😁😁
Atsakyti
QUOTE(vejas111 @ 2017 08 09, 08:24)
Tiesiog užsiregistruokit kai tik leidžia, nelaukit paskutinės dienos.

Šiandien bandžiau tai padaryti, bet dar neleidžia prisiregistruoti.Išskrendu rugsėjo pradžioje.Nepirkau vietos.Nuo kada tokiu atveju bus galima prisiregistruoti?
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 08 13, 19:14)
Šiandien bandžiau tai padaryti, bet dar neleidžia prisiregistruoti.Išskrendu rugsėjo pradžioje.Nepirkau vietos.Nuo kada tokiu atveju bus galima prisiregistruoti?

Prieš 4 dienas iki skrydžio.
Atsakyti
Smagu, kad pradėjo daryt jungiamuosius skrydžius, bet aš mieliau pamatyčiau Kroatiją ar Portugaliją sąraše, o ne Trapani į kurį turbūt gerokai patogiau nuskrist be persėdimo, tiesioginiu skrydžiu iš Kauno. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2017 08 13, 20:42)
Prieš 4 dienas iki skrydžio.

kadangi seniai pirkom per ryanair, o ir puslapis jų žiūriu atsinaujinęs, tai pasitikslinsiu -
bandau pirkti bilietus, tai suvedu pavardes, kortelės numerį, rašo skrydis rezervuotas. banke rašo pinigai rezervuoti. tai čia viskas gerai, taip ir turi būti?
tai dabar tik laukti kada bus galima registruotis, t.y. prieš 4 dienas iki skrydžio (nes papildomo nieko nepirkau)?
Atsakyti
QUOTE(Dela @ 2017 08 17, 19:08)
kadangi seniai pirkom per ryanair, o ir puslapis jų žiūriu atsinaujinęs, tai pasitikslinsiu -
bandau pirkti bilietus, tai suvedu pavardes, kortelės numerį, rašo skrydis rezervuotas. banke rašo pinigai rezervuoti.  tai čia viskas gerai, taip ir turi būti?
tai dabar tik laukti kada bus galima registruotis, t.y. prieš 4 dienas iki skrydžio (nes papildomo nieko nepirkau)?

Į el. paštą iškart turi ateiti patvirtinimas su rezervacijos numeriu. Vėliau, taip, prieš 4 dienas iki skrydžio galima registruotis.
Čia tuo atveju, jei vėl ko nors nepakeitė, nes, žiūriu, dabar tos pigios avialinijos mėgsta prisigalvoti vis daugiau "naujovių"... blink.gif .
Atsakyti
Sveikutės,
blondiniškai teiraujuosi biggrin.gif - jei skrendu su dviem dukrom ir esu išsipirkusi 20 kg. vieną lagaminą, ar galiu tadl planuotis, kad jį atiduosim į bagažą, o į lėktuvą dar galėsiu neštis mažą lagaminuką ant ratelių, turėti rankinuką, o abi mano merginos - po kuprinę? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 08 24, 13:54)
Sveikutės,
blondiniškai teiraujuosi  biggrin.gif  - jei skrendu su dviem dukrom ir esu išsipirkusi 20 kg. vieną lagaminą, ar galiu tadl planuotis, kad jį atiduosim į bagažą, o į lėktuvą dar galėsiu neštis mažą lagaminuką ant ratelių, turėti rankinuką, o abi mano merginos - po kuprinę?  unsure.gif

Galit turėt, be registruoto bagažo, 3 lagaminus (gali būt kuprinė, tašė, svarbu kad išmatavimai atitiktų) 55×40×20 ir 3 tašytes 35×20×20.
Taigi Jūsų išvardintas rankini bagažas tikrai galimas, jei tik neviršija nustatytų matmenų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 24 rugpjūčio 2017 - 13:04