Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Milvaja @ 2017 08 02, 10:47)
http://www.anglija.t...u-nei-yra-vietu

Kažin ar Ryanair irgi šitaip elgiasi?  unsure.gif

Pasakysiu jums daugiau, šitaip daro dauguma aviakompanijų. Parduoda daugiau vietų nei iš tiesų yra. O kai ateina visi į skrydį, tada netilpusiems siūlo artimiausią skrydį + kompensaciją. Ir dažniausia neišskrenda tie, kurie užsiregistruoja į skrydį / ateina į registraciją vėliausiai.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 08 03, 15:21)
Pasakysiu jums daugiau, šitaip daro dauguma aviakompanijų. Parduoda daugiau vietų nei iš tiesų yra. O kai ateina visi į skrydį, tada netilpusiems siūlo artimiausią skrydį + kompensaciją. Ir dažniausia neišskrenda tie, kurie užsiregistruoja į skrydį / ateina į registraciją vėliausiai.

Tai protingiausia būtų, vos tik suėjus registravimosi į skrydį datai tą ir daryti? Dabar Ryanair išsipirkus vietas leidžia net prieš 60 dienų jei neklystu?
Bet pvz aš delsiu taip anksti registruotis, nes o jei pamesiu asmens dok., per 2 mėn yra visai tikimybės, tektų skristi su kitu, arba su išsiimtu nauju, tokiu atveju reiktų mokėti skrydžio duomenų keitimo mokestį, o gal ne?
Atsakyti
Sveiki,
kaip suprantu keliaujant su mazu vaiku (musiskiui 1,5 m.) galima nemokamai veztis autokedute ir vezimeli. Na, musiskis vezimelyje nesedi jau labai seniai, tai jo net nesvarstome imti.. taciau siuo metu labai musu seimai tinka ir patinka stumdomas dviratukas - mazylis jame mielai sedi, zvalgosi, ir mums nereikia ant ranku jo nesti, manom tikrai palengvintu mums kelioneje. Sveria kazkur apie 6 kg. Turbut jo kaip vezimelio neuzskaitytu, bet gal kas esate susidure su kitokiu vaikisku transporto priemoniu skraidinimu - kiek tai galetu kainuoti ir pan. smile.gif
Atsakyti
Tikrai neužskaitys kaip vežimėlio. O kur skrendat? Pasidomėkit gal toje šalyje bus vaikiškos įrangos nuoma. Taip gal net sutaupysit. Pvz. Rode, Maljorkoj galima išsinuomot viską nuo naktipuodžio iki vaikiškos lovelės ar net vaikštynės.
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2017 08 04, 14:35)
Tikrai neužskaitys kaip vežimėlio. O kur skrendat? Pasidomėkit gal toje šalyje bus vaikiškos įrangos nuoma. Taip gal net sutaupysit. Pvz.  Rode, Maljorkoj galima išsinuomot viską nuo naktipuodžio iki vaikiškos lovelės ar net vaikštynės.

I Sicilija. Autokedute tai savo vesimes, nes autonuomos kompanijose tai tokios kainos, kad vos ne puse auto nuomos sumos autokedute kainuoja... Bandysiu ziuret del vaikiskos irangos nuomos, gal nustebins kainos teigiamesne prasme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 08 03, 13:21)

Nieko sau...Už mėnesio turiu skristi su Ryanair ir šios kelionės laukiu jau daugiau nei metus.Man labai svarbi ši kelionė, tad neįsivaizduoju kaip reiktų man jaustis netilpus į lėktuvą. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milvaja: 06 rugpjūčio 2017 - 15:26
QUOTE(Milvaja @ 2017 08 06, 16:23)
Nieko sau...Už mėnesio turiu skristi su Ryanair ir šios kelionės laukiu jau daugiau nei metus.Man labai svarbi ši kelionė, tad neįsivaizduoju kaip reiktų man jaustis netilpus į lėktuvą.  unsure.gif

Tiesiog užsiregistruokit kai tik leidžia, nelaukit paskutinės dienos.
Atsakyti
Mergaites, o yra galimybe keisti automatiskai priskirtas vietas i kitas? Ar ta galima padaryti registruojantis? Nu niekaip man nesigauna...
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 08 11, 10:50)
Mergaites, o yra galimybe keisti automatiskai priskirtas vietas i kitas? Ar ta galima padaryti registruojantis? Nu niekaip man nesigauna...

Tai jūs gavote vietas, kai registravotės ir nepasirinkote mokamų vietų. Bijau suklaidint, bet, matyt, jei norite susimokėti ir rinktis vietas pačiai, teks skambinti į pagalbos centrą arba bandykite aiškintis online.
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 08 11, 11:50)

Eikit į savo skrydžio priedus, ir ten bus pakeiskite savo vietą, ir keiskite t.y. pirkite kitas vietas nei, kad jum buvo priskirtos.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 08 11, 11:13)
Eikit į savo skrydžio priedus, ir ten bus pakeiskite savo vietą, ir keiskite t.y. pirkite kitas vietas nei, kad jum buvo priskirtos.

O, geras - gyveni ir mokaisi - jau tiek priskraidę, o nežinojau, kad po check-in-o galima kažką taip paprastai keist ax.gif . Tai suprantu, kad jei paskutinę minutę sugalvočiau kokį lagaminą išsipirkt, irgi per tuos priedus būtų galima koreguot?
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2017 08 11, 12:21)
O, geras - gyveni ir mokaisi - jau tiek priskraidę, o nežinojau, kad po check-in-o galima kažką taip paprastai keist  ax.gif . Tai suprantu, kad jei paskutinę minutę sugalvočiau kokį lagaminą išsipirkt, irgi per tuos priedus būtų galima koreguot?

Tai žinoma, kur jie praleis progrą papildomai užsidirbt biggrin.gif
Atsakyti