Bet kokia kava kainuoja 3 EUR. Visą meniu galima rasti online: http://www.inflightf...enu/Ryanair.pdf Aš tai vengiu lėktuve pirkti maistą. Sumuštiniai, kruasanai man pasirodė kažkokie sintetiniai. Kava irgi nelabai. Dažnai skaniau ir pigiau galima pavalgyti oro uosto kavinukėse, o paskui porą valandų pakentėti lėktuve Vienintelis kas patiko iš Ryanair asortimento - tai karštas šokoladas, kartais leidžiau save pasilepinti...
Mes perkame ir skanaujame - vis kažkokia atrakcija 3-4 val. skrydyje. Aišku, gurmanai kokybe nusiviltų, bet kai nesitiki stebuklų, tai ir nesureikšmini . Kainos nenormalios, bet juk atostogos (beje, jei imi kažkokius komplektukus, tai ir kava pigiau gaunasi, ir alus, ir kt.), Eighteen jau įdėjo nuorodą .
Sveikos, tęsiant sėdėjimo temą toliau Su raynair pirmą kartą skrendam, o ir šiaip keliavimo patirtis minimaliai maža. Vakar užregistravau bilietus ir sistema paskyrė šias vietas (4 suaugę, 2 vaikai) 19A, 19B, 19C, 19D, 19E, 19F ir atitinkamai eilės numeriai dar po apačia parašyti 24, 25, 26, 27, 28, 29. Tai kuris skaičius vieta ir ar sėdėsim visi kartu svarbiausia? Nebesuprantu visiškai... Ačiū už rastą laiką
sistema paskyrė šias vietas (4 suaugę, 2 vaikai) 19A, 19B, 19C, 19D, 19E, 19F ir atitinkamai eilės numeriai dar po apačia parašyti 24, 25, 26, 27, 28, 29. Tai kuris skaičius vieta ir ar sėdėsim visi kartu svarbiausia? Nebesuprantu visiškai...
visi kartu,trys kairėje,trys dešinėje,o eilė ta pati.Vietos sužymėtos skaičiais ir raidėmis.
Reiškia, kuo anksčiau užregistruoji bilietus, tuo didesnė tikimybė, kad visi sėdės šalia?
Italų spaudoje skaičiau apie tokį įvykį.Viena tokia įžymi italų dainininkė Laura Pausini skrido iš Romos į JAV (ne su Ryanair aišku), skrido su vos poros metukų dukrele.Sėdėjimo vietos buvo paskirtos skirtingos ir žmonės nesutiko pasikeisti vietomis, kad mama galėtų sėdėti su dukrele kartu.
laba diena pirma karta skrisiu su vaiku (5 metu), o ir apskritai skraidau nedaznai tad gal nesupyksite ir atsakysite i man iskilusi klausima. Esu girdejusi,bet 100 proc.tas zmogus man negarantavo, tad klausimas: ar galiu mergaitei gabentis automobilio sedyne (pasikniuka) ir ar jos gabenimas nekainuos?
laba diena pirma karta skrisiu su vaiku (5 metu), o ir apskritai skraidau nedaznai tad gal nesupyksite ir atsakysite i man iskilusi klausima. Esu girdejusi,bet 100 proc.tas zmogus man negarantavo, tad klausimas: ar galiu mergaitei gabentis automobilio sedyne (pasikniuka) ir ar jos gabenimas nekainuos?