Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Rugilytėė @ 2017 07 05, 11:59)
Aš dar karta bandysiu paklausti.  ax.gif Dukra turi iš Kauno skristi 07-09. Čekino daryti neduoda nes nepilnamete ir bilietas pirktas jai vienai.(Lydintis asmuo yra). Per online chata susitvarkem viską. Tik klausimas kur tuos įsodinimo talonus pasiimti. Ačiū už ats.

Talonus galima atsispausdinti iš Ryanair oficialaus tinklalapio, juk turite čekino kodus.
Atsakyti
Sveikos, panos,
Reikia pagalbos, susidūriau su keliomis problemomis ir gal galite, kas padėti bei nuraminti. Vienu žodžiu, registruojant dukrą, pasirenkant gimimo datą, tokio mėnesio nėra, pasirinkime tik keli. Registruojant draugų berniuką, kuris gimęs 2002 m, duoda pasirinkimą tik nuo 2001 m.Nežinau, ką daryti, kelionių agentas sako, jog nieko baisaus, liepia rinktis artimiausią, bet ar nebus problemų oro uoste? Man kažkaip įtartinai skamba. Ir dar viena bėda, perkant bilietą, vieno vyriškio vardą sumaisiau, vietoj Darius, parašiau Dalius. Agentas vėl ramina, sako svarbiausia, kad ne pirma raidė suklysta, Ryanair leidžia iki 3 klaidų, bet kitur skaitau, rašo, kad pirmos 3 raidės turi būti geros. .. Kas gali atsakyti?
Atsakyti
http://tiesa.com/nau...-politika-28605

Naujienos dėl rankinio bagažo.
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 07 19, 10:43)

Sedės oro uoste žmogai prieš 5 val. biggrin.gif Ir brausis pirmi į eilę, Lenkijoje jau dabar teko matyt tą brovimąsi ir slinkimą po kelis cm iki vartų, iki jų atidarymo likus 1 val. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 19 liepos 2017 - 08:55
QUOTE(Milvaja @ 2017 07 19, 09:43)

O ar ne visada taip buvo?
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas susidūrėte, piniginė diržas ant juosmens skaitosi kaip atskiras bagažo vienetas? Įsivaizduoju, kad tai tas pats kaip papildoma kišenė mano rūbuose, ar aš čia labai klystu? ax.gif
Atgal skrydis su wizzair be papildomo bagažo.
Atsakyti
Pikciausia, kad cia akivaizdus dvieju kompaniju susitarimas. Wizzair tikrai taip nebudavo, visi galedavo nestis ranini bagaza, del to jis ir yra rankinis.
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2017 07 19, 12:31)
O ar ne visada taip buvo?

Kiek žinau, tai ne visada.
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 07 19, 18:55)
Kiek žinau, tai ne visada.

Jau kokia pora metu beveik kaskart rankini bagaza turiu atiduoti, nes nepuolu i eile stoti. Ir visur jau pora metu skelbia, kad tik pirmi 90 gales tureti prie saves. Todel man irgi keista, kad kazkam tai naujiena
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2017 07 19, 22:26)
Jau kokia pora metu beveik kaskart rankini bagaza turiu atiduoti, nes nepuolu i eile stoti.  Ir visur jau pora metu skelbia, kad tik pirmi 90 gales tureti prie saves. Todel man irgi keista, kad kazkam tai naujiena

Na mes neskubame ir liekame kone paskutiniai, tad gal porą kartų teko atiduot rankinį bagažą. Beveik visada jiems kažkaip pritrūksta laiko ir tuos paskutinius praleidžia su viskuo.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2017 07 19, 21:26)
Jau kokia pora metu beveik kaskart rankini bagaza turiu atiduoti, nes nepuolu i eile stoti.  Ir visur jau pora metu skelbia, kad tik pirmi 90 gales tureti prie saves. Todel man irgi keista, kad kazkam tai naujiena

Man naujiena.Dar neteko nė kartą atiduoti rankinį bagažą.
Atsakyti
Tikrai seniai skelbė. Patys gal prie 1,5-2 buvom priversti atiduoti lagaminus į bagažą, be kalbų liepė. Dabar prieš skrydį girdžiu kad siūlo savo noru atiduot ir nemažai žmonių sutinka. Svarbu nedėt ten labai vertingų ar trapių daiktų. Labai gerai kad yra kitas nemokamas mažas bagažas. Šiuo klausimu man ryanair labiau patinka nei wizzair. Wizzair ir bagažo matmenys mažesni ir nieko papildomai negali turėt.
Atsakyti