Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

Pirmyn į kelionę noriu skristi su lagaminu, o atgal grįžti tik su rankiniu bagažu.Ar įmanomas toks variantas su Ryanair?
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2017 06 27, 21:32)
Pirmyn į kelionę noriu skristi su lagaminu, o atgal grįžti tik su rankiniu bagažu.Ar įmanomas toks variantas su Ryanair?

Įmanomas. Pirkit bagažą, bet atgaliniam bilietui nesisakykit, bet BŪTINAI patikrinkit, ar jis nėra automatiškai pridėtas, tokiu atveju nuimkit bagažą.
Atsakyti
smile.gif+2017 06 28, 00:45-->
QUOTE(Viršaitis smile.gif @ 2017 06 28, 00:45)
Įmanomas. Pirkit bagažą, bet atgaliniam bilietui nesisakykit, bet BŪTINAI patikrinkit, ar jis nėra automatiškai pridėtas, tokiu atveju nuimkit bagažą.

Ačiū, perkant bilietą reikės atidžiai žiūrėti, kad atgal skrendant nepridėtų man bagažo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 06 11, 14:14)
Per online chat parašykite kad pakeistų. Tada suves duomenis, bet įsodinimo talonus pasiimsite oro uoste. Paslauga nemokama

Man taip pat buvo tokia situacija.Ar galiu paklausti jusu mes turime iš Kauno skristi 0709. O kur tuos įsodinimo talonus pasiimti. Čekino neduos sake daryti per online chat. Taip išeina kad man is viso nereiks daryti cekino ar kaip ačiū už ats.
Atsakyti
QUOTE(Tikrastetis @ 2017 06 13, 21:30)
Sveiki, gal zinote ar Kopenhagos oro uoste atskridus su Ryanair lektuvu vaikiska vezimeli grazina tik islipus is lektuvo ar teks eiti pasiimti bagazo atidavimo skyriuje?

jei kam bus naudinga tai vaikiska vezimeli Ryanairas Kopenhagoje grazina bagazo skyriuje, bet dirba labai greitai, isejes is arival zonos vezimelis jau buvo atveztas.
Alicanteje taip pat gabazo skyriuje, bet teko palaukti apie 15-20 min...letai sukasi ispaniuksciai
Atsakyti
Galiu nusipirkti Ryanair bilietą su PayPal MasterCard kortele?
Atsakyti
Ką gi, jau nusipirkau bilietą, tiko PayPal.
Dabar atsispausdinau bilietą, mrs. yra ponia? blush-anim-cl.gif Primiršau anglų kalbą. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milvaja: 03 liepos 2017 - 14:57
QUOTE(Milvaja @ 2017 07 03, 15:51)
Ką gi, jau nusipirkau bilietą, tiko PayPal.
Dabar atsispausdinau bilietą, mrs. yra ponia?  blush-anim-cl.gif  Primiršau anglų kalbą.  blush-anim-cl.gif

Taip, ponia 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti ar dar vis galima rankiniam bagaže veštis nešiojama kompiuteri.
Atsakyti
[Galiu nusipirkti Ryanair bilietą su PayPal MasterCard kortele?
[/quote]

Taip,kol kas tikrai galite drąsiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugilytėė @ 2017 07 05, 10:10)
Norėjau paklausti ar dar vis galima rankiniam bagaže veštis nešiojama kompiuteri.

Taip.
Atsakyti
Aš dar karta bandysiu paklausti. ax.gif Dukra turi iš Kauno skristi 07-09. Čekino daryti neduoda nes nepilnamete ir bilietas pirktas jai vienai.(Lydintis asmuo yra). Per online chata susitvarkem viską. Tik klausimas kur tuos įsodinimo talonus pasiimti. Ačiū už ats.
Atsakyti