+2017 05 21, 02:40-->
QUOTE(Viršaitis
@ 2017 05 21, 02:40)
Žinokit, kad kiti daugiau ir neskrenda išprincipo. Vakar dariau check in, tai man ir draugei parinko vietas skirtingas t.y 1 eile ir 16, ir vėliau rašo Ar jums tinka vietos? Jei ne, mokėk už pasodinimą kartu papildomai. Nors iki šiol kai registruodavausi visad šalia vietas skirdavo. Ankščiau sodindavo išeilės,jei registruojies vienu metu kad ir 12 žmoniu jie šalia sedės,o dabar išmėto. Nauja marketingo strategija,kaip išnieko pinigų pasidaryt. Pakentėsim atskirai pasedėsim,bet iš principo nemokėsiu užnieką. Geriau užtuos 8e vyno išgersim orouoste po taure
Tai taip, tai pigiu oroliniju marketingo triukai. Man tai netrukdo ir vietos atskirai. Juk Europoj skrydžiai netrunka kelias valandas - geras laikas nusnausti ar tiesiog šiek tiek pailsėti vienam nuo kito
. Europoj tai dar nieko, o Amerikoj skrydžiai ilgesni ir daugybę pasirinkimu yra apmokestinę - užtrunki apie 10 min, kol ju visu atsisakai
. Kaip ir dideliam oro uoste gero vyno taurės už 8 doleriu negausi.
QUOTE(saulyteee @ 2017 05 22, 15:36)
Mums taip pat parinko
Vyras gale, o aš priekyje
irgi taip pat galvojam, geriau už tuos pinigus kavos atsigersim
ar skėtis galimas į rankini bagaža?
Aš pamenu, kad JAV skrydžiuose skėtis laikomas asmeniniu daiktu ir jį galima įsinešti su asmeniniais daiktais į lėktuvo kabina. Turėjau maža skėtį striukės kišenėje ir niekam netrukdė. Pamenu, ir grįžus tas skėtis buvo kišenėj ir toliau skridau su "Ryanair". Nežinau, kaip dėl dydžiuju smailiuju skėčiu.