Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Jurina @ 2017 06 02, 10:02)
Parašiau į chatą, atsakė kad 110 eur mokestis 1 žmogui visam užsakymui, o ne vienam skrydžio segmentui kaip visur rašoma. Jei aš pirkčiau bilietus ne vienu metu, atskirai pirmyn ir atskirai atgal, tada turėčiau mokėt 2x110eur.

Tai dar proto ribose keitimo mokestis.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 06 02, 10:04)
Tai dar proto ribose keitimo mokestis.

nors tiek gerai, atostoginių krypčių kainos nemažos, vistiek labiau apsimoka keisti pavardę, nei pirkti naujus bilietus.
Papildyta:
Šiaip ryanair psl taip ir parašyta: "Vardo ir pavardės keitimo mokesčiai taikomi vienam keleiviui / užsakymui", bet kai prisiskaičiau per kitus psl apie atskirus segmentus, tai norėjosi patikslint. Vietinės bilietų perpardavimo agentūros gal ir uždarbiauja dar taip.
Atsakyti
smile.gif+2017 05 21, 02:40-->
QUOTE(Viršaitis smile.gif @ 2017 05 21, 02:40)
Žinokit, kad kiti daugiau ir neskrenda išprincipo. Vakar dariau check in, tai man ir draugei parinko vietas skirtingas t.y 1 eile ir 16, ir vėliau rašo Ar jums tinka vietos? Jei ne, mokėk už pasodinimą kartu papildomai. Nors iki šiol kai registruodavausi visad šalia vietas skirdavo. Ankščiau sodindavo išeilės,jei registruojies vienu metu kad ir 12 žmoniu jie šalia sedės,o dabar išmėto. Nauja marketingo strategija,kaip išnieko pinigų pasidaryt. Pakentėsim atskirai pasedėsim,bet iš principo nemokėsiu užnieką. Geriau užtuos 8e vyno išgersim orouoste po taure smile.gif

Tai taip, tai pigiu oroliniju marketingo triukai. Man tai netrukdo ir vietos atskirai. Juk Europoj skrydžiai netrunka kelias valandas - geras laikas nusnausti ar tiesiog šiek tiek pailsėti vienam nuo kito smile.gif. Europoj tai dar nieko, o Amerikoj skrydžiai ilgesni ir daugybę pasirinkimu yra apmokestinę - užtrunki apie 10 min, kol ju visu atsisakai biggrin.gif. Kaip ir dideliam oro uoste gero vyno taurės už 8 doleriu negausi. biggrin.gif
QUOTE(saulyteee @ 2017 05 22, 15:36)
Mums taip pat parinko biggrin.gif  Vyras gale, o aš priekyje biggrin.gif  irgi taip pat galvojam, geriau už tuos pinigus kavos atsigersim bigsmile.gif

ar skėtis galimas į rankini bagaža?

Aš pamenu, kad JAV skrydžiuose skėtis laikomas asmeniniu daiktu ir jį galima įsinešti su asmeniniais daiktais į lėktuvo kabina. Turėjau maža skėtį striukės kišenėje ir niekam netrukdė. Pamenu, ir grįžus tas skėtis buvo kišenėj ir toliau skridau su "Ryanair". Nežinau, kaip dėl dydžiuju smailiuju skėčiu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 03 birželio 2017 - 13:07
Sveiki, pirkau du bilietus suaugusiems, 1 paauglio ir 1 vaikiska, deja perkant ne ten irasiau vaiko duomenys (prie vaiko pasirinkau Mr kreipini), dabar iseina, kad vaikas yra kaip suauges, o suauges kaip vaikas ir cekinant neleidzia pasirinkti teisingu gimimo datu. Kas buvote susidure? Ar imanoma isspresti nemokamai? ar prasys pinigu uz vardu ir pavardziu keitimus?
Ar tiesiog meluoti gimimo datas? Ar jie ten tikrina tas gimimo datas? Ar ziuri tik varda pavarde? Aisku ant bilieto matyt bus parasyta kad vaikiskas o dokus paduos susauages verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrastetis @ 2017 06 11, 15:03)
Sveiki, pirkau du bilietus suaugusiems, 1 paauglio ir 1 vaikiska, deja perkant ne ten irasiau vaiko duomenys (prie vaiko pasirinkau Mr kreipini), dabar iseina, kad vaikas yra kaip suauges, o suauges kaip vaikas ir cekinant neleidzia pasirinkti teisingu gimimo datu. Kas buvote susidure? Ar imanoma isspresti nemokamai? ar prasys pinigu uz vardu ir pavardziu keitimus?
Ar tiesiog meluoti gimimo datas? Ar jie ten tikrina tas gimimo datas? Ar ziuri tik varda pavarde? Aisku ant bilieto matyt bus parasyta kad vaikiskas o dokus paduos susauages verysad.gif

Per online chat parašykite kad pakeistų. Tada suves duomenis, bet įsodinimo talonus pasiimsite oro uoste. Paslauga nemokama
Atsakyti
Sveiki, gal zinote ar Kopenhagos oro uoste atskridus su Ryanair lektuvu vaikiska vezimeli grazina tik islipus is lektuvo ar teks eiti pasiimti bagazo atidavimo skyriuje?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2017 06 11, 14:14)
Per online chat parašykite kad pakeistų. Tada suves duomenis, bet įsodinimo talonus pasiimsite oro uoste. Paslauga nemokama

Aciu Udriui, perOnlineChata pakeite be jokiu problemu, bilietus galima paciam chekintis ir paciam spausdintis.
Atsakyti
Sveiki! Turiu klausimą. Ar rankiniame bagaže skysčiai turi būti būtinai skaidriuose buteliukuose? Kaip su tamsaus stiklo buteliukais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaaaaau @ 2017 06 17, 11:40)
Sveiki! Turiu klausimą. Ar rankiniame bagaže skysčiai turi būti būtinai skaidriuose buteliukuose? Kaip su tamsaus stiklo buteliukais?  4u.gif

Nežinau, kas rašoma jų taisyklėse, bet visada keliauju su įvairiausių spalvų buteliukais - niekada neprisikabino. Tik reikia laikytis skysčių vežimo taisyklių smile.gif .
Atsakyti

Svarbu kad butu nurodytas turis buteliuko. Nors esu vezusis ir be turio, neprisikabino;)

Atsakyti
Nuo pykinimo skrendant, is nereceptiniu, tik Aviaplant?
Atsakyti
Sveiki, noriu pasidalinti patirtimi dėl pinigų grąžinimo už vardo/pavardės keitimo mokestį .
Kaip jau minėjau aukščiau, atsitiko nelaimė, mirė labai artimas žmogus ir tom dienom kai turėjo būti mūsų kelionė bus 40 dienų po mirties, kas yra svarbi diena minėjimui.
Ryanair taisyklėse parašyta:
"Jeigu patyrėte artimo šeimos nario netektį per 28 dienas nuo numatytos kelionės datos ir nebenorite keliauti, „Ryanair“, gavusi prašymą, grąžins visą sumokėtą sumą. Drauge su kompensacijos prašymu mūsų klientų aptarnavimo centrui turėsite pateikti mirties liudijimą."
Iš pradžių rašiau į chatą, ten patarė pakeisti vardą, sumokėti keitimo mokestį ir kreiptis dėl vardo mokesčio pinigų grąžinimo.
Aš pakeičiau vieną žmogų iš visų keliautojų, nes mums nereikėjo grąžinimo už vieną bilietą arba už visus bilietus. Tada kreipiausi į ryanair el. paštu, nes pildant formą internetu negalėjau aprašyti visos situacijos ir prisegti ir laišką ir mirties liūdijimą (ten galima prikabinti tik vieną dokumentą ir nėra laukelio kur galima kažką rašyti). Iš pradžių man kelis kartus vis atrašydavo kad turiu užpildyt formą, aš atrašydavau kad negaliu toje formoje paaiškinti situacijos ir prisegti kelių dokumentų. Pagaliau užregistravo mano prašymą be formos ir kitą dieną gavau patvirtinimą dėl sutikimo grąžinti pinigus už vardo pakeitimą. Nors pagal taisykles jie siūlo grąžinti pinigus už vieną, kelis ar visus bilietus.
Iš tikrųjų maniau kad atrašys formaliai ir nesutiks, bet nutariau pabandyt, juk nieko neprarandu. Kažkaip supratingai atsižvelgė ir parašė šiltą, žmogišką laišką su sutikimu.
Gal kam pagelbės, nebijokit kreiptis jei būna kokios sudėtingos situacijos.
Atsakyti