Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Melajja @ 2017 05 19, 20:40)
Tai kad 3 sedynes buna tai kur ta vyra salia sodint norit, ar kitoj pusej toj pacioj eilej turnt galvoje? As taip pat turiu skrydi i viena puse spec dariau patikrint sau ir vaikui priskyrus vietas, o vyrui ne, ziuresiu ar priskirs salia ar ne.

Mes taip pat skridom su 2 vaikais. Tai vyrui automatiškai priskyrė vietą kitoj pusėj toj pačioj eilėj iš krašto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tautė @ 2017 05 20, 09:32)
Mes taip pat skridom su 2 vaikais. Tai vyrui automatiškai priskyrė vietą kitoj pusėj toj pačioj eilėj iš krašto  4u.gif

o chekinotes visi vienu metu? nes as su vaikais jau kaip ir dabar galiu, o vyras tik po savaitės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 05 04, 17:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Berulė" data-cid="71609153" data-time="1493900840"><div><p>Kai pirkau bilietus į Italiją, kurios valiuta kaip ir mūsų-€, jokių varnelių nebuvo. </p><p></p><p>O man įdomu, ar daug išbandžiusių vietoj spausdintos įlaipinimo kortelės naudotis programėle?</p></div></blockquote><p>manau, kad jau laaaaaabai daug smile.gif  nebepamenu, pries kiek metu ji atsirado, bet nuo tada ir naudojuosi.  zodziu, jau gana daug kartu susidare, problemu nei karto nekilo. aisku, jei telefonas sustreikuos, tai kazka reiktu daryti tada. bet tada ir mastysiu biggrin.gif </p>

O bandėte į "Iphone" piniginę (wallet) įsikelti bilietą - ar suveikė? Klausiu, nes įkėliau, bet neteko panaudoti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2017 03 24, 16:25)
Dar dėl lagaminų klausimas:
Rankinio bagažo taisyklės:Tik pirmi 90 lagaminų su ratukais tikrai tilps spintelėse virš galvos. Jeigu norite būti tikri, kad krepšys tilps spintelėje, įsigykite pirmenybinius įlaipinimo bilietus. Galite įsinešti vieną 55cm x 40cm x 20cm dydžio krepšį su ratukais ir vieną mažą krepšį. Jūsų mažo krepšio matmenys negali viršyti 35x20x22cm, jis turi lengvai tilpti po sėdyne priešais jus. Jeigu pažeisite šią taisyklę, turėsite sumokėti 50 € už kiekvieną bagažo vienetą prie išvykimo vartų, be to, dėl to gali tekti atidėti skrydžio laiką.

Čia tie pirmi 90 reiškia kaip ir ankščiau, kad likusieji keliaus į bagažo skyrių? Ir viena ausim girdėjau, kad reikia patikrinimui kišti abu rankinio bagažo krepšius  ar tiką tą 55*40*22 didesnį?

Haha, bandykite pirmi ar tiesiog pradžioje įprastoje eilėje atstoti - išbandyta ir tikrai nėra sudėtinga. Taip, jei nepatenkate į 90 pirmųjų, tuomet jūsų bagažas keliauja į lėktuvo "pilvą" - bet irgi nėra bėdos, nes tuos lagaminus pirmus "paleidžia ant takelio", atsiimant bagažą.
Taip, mačiau, kaip darbuotoja vienos merginos, turinčios nestardantinio dydžio kuprinę, paprašė "sutilpti" į matmenis. Kuprinė sunkiai tilpo, buvo nurodyta atiduoti į registruotą bagažą, bet visgi galiausiai perdėjus daiktus, ji ir taip pateko į lėktuvo kabiną. Aišku, geriau nerizikuoti ir rinktis tinkamo dydžio bagažą, bet paprastai dydžių skrupulingai nežiūri (jei įmanoma sutalpinti į bagažo matuoklę oro uoste), o ypač to mažojo krepšio, kuris gali būti šiek tiek didesnis cool.gif. Įsivaizduoju, kad pasiustų žmonės, jei neleistų jų su tais pora cm didelėsniais krepšiais - daugiau neskristų su "Ryanair". cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 20 gegužės 2017 - 23:36
QUOTE(Victorious @ 2017 05 21, 00:21)
O bandėte į "Iphone" piniginę (wallet) įsikelti bilietą - ar suveikė? Klausiu, nes įkėliau, bet neteko panaudoti. smile.gif
Papildyta:

Haha, bandykite pirmi ar tiesiog pradžioje įprastoje eilėje atstoti - išbandyta ir tikrai nėra sudėtinga. Taip, jei nepatenkate į 90 pirmųjų, tuomet jūsų bagažas keliauja į lėktuvo "pilvą" - bet irgi nėra bėdos, nes tuos lagaminus pirmus "paleidžia ant takelio", atsiimant bagažą.
Taip, mačiau, kaip darbuotoja vienos merginos, turinčios nestardantinio dydžio kuprinę, paprašė "sutilpti" į matmenis. Kuprinė sunkiai tilpo, buvo nurodyta atiduoti į registruotą bagažą, bet visgi galiausiai perdėjus daiktus, ji ir taip pateko į lėktuvo kabiną. Aišku, geriau nerizikuoti ir rinktis tinkamo dydžio bagažą, bet paprastai dydžių skrupulingai nežiūri (jei įmanoma sutalpinti į bagažo matuoklę oro uoste), o ypač to mažojo krepšio, kuris gali būti šiek tiek didesnis cool.gif. Įsivaizduoju, kad pasiustų žmonės, jei neleistų jų su tais pora cm didelėsniais krepšiais - daugiau neskristų su "Ryanair". cool.gif  lotuliukas.gif

Žinokit, kad kiti daugiau ir neskrenda išprincipo. Vakar dariau check in, tai man ir draugei parinko vietas skirtingas t.y 1 eile ir 16, ir vėliau rašo Ar jums tinka vietos? Jei ne, mokėk už pasodinimą kartu papildomai. Nors iki šiol kai registruodavausi visad šalia vietas skirdavo. Ankščiau sodindavo išeilės,jei registruojies vienu metu kad ir 12 žmoniu jie šalia sedės,o dabar išmėto. Nauja marketingo strategija,kaip išnieko pinigų pasidaryt. Pakentėsim atskirai pasedėsim,bet iš principo nemokėsiu užnieką. Geriau užtuos 8e vyno išgersim orouoste po taure smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2017 05 21, 03:40-->
QUOTE(Viršaitis smile.gif @ 2017 05 21, 03:40)
Žinokit, kad kiti daugiau ir neskrenda išprincipo. Vakar dariau check in, tai man ir draugei parinko vietas skirtingas t.y 1 eile ir 16, ir vėliau rašo Ar jums tinka vietos? Jei ne, mokėk už pasodinimą kartu papildomai. Nors iki šiol kai registruodavausi visad šalia vietas skirdavo. Ankščiau sodindavo išeilės,jei registruojies vienu metu kad ir 12 žmoniu jie šalia sedės,o dabar išmėto. Nauja marketingo strategija,kaip išnieko pinigų pasidaryt. Pakentėsim atskirai pasedėsim,bet iš principo nemokėsiu užnieką. Geriau užtuos 8e vyno išgersim orouoste po taure smile.gif

Mums taip pat parinko biggrin.gif Vyras gale, o aš priekyje biggrin.gif irgi taip pat galvojam, geriau už tuos pinigus kavos atsigersim bigsmile.gif

ar skėtis galimas į rankinį bagažą? unsure.gif
Atsakyti
Būkite atsargus su Ryanair nemokama vietų rezervacija vaikui iki 11 metų. nes Ryanair puslapyje lietuvių kalbą jie skelbia klaidinančią informaciją - rašoma, kad vaikui iki 11metų nemokamai suteikiam vieta rezervuojant ir suaugusiajam, TAČIAU LIETUVIŲ KALBA NENURODO, kad nemokam vieta vaikui suteikiama tik nuo 18 iki 30 eilės. Anglų kalba ši informacija yra nurodyta. Taigi, jei šitose eilėse vietų nelieka (kas mums ir atsitiko), tai teks mokėti ir už vaiką.
Už tokius "bajerius" nekenčiu verslininku - sukčiai. Lupikauja Ryanair su vietu rezervacija.
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2017 05 22, 16:36)
Mums taip pat parinko biggrin.gif  Vyras gale, o aš priekyje biggrin.gif  irgi taip pat galvojam, geriau už tuos pinigus kavos atsigersim bigsmile.gif

ar skėtis galimas į rankinį bagažą? unsure.gif

Pamasčiau visgi, kad vietoj kavos, nupirksiu vietą šalia vyrui smile.gif nes mes su vaiku jau prisiskyrę, bet rodo X, vadinas kažkas šalia mūsų jau prisiskyrė ? unsure.gif Keista, gal čia vėl kokia Ryanairo gudrybė, arba tas variantas, kad kitoj pusej sedintys tryse išsipirko šalia vieną vietą.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 05 23, 11:00)
Pamasčiau visgi, kad vietoj kavos, nupirksiu vietą šalia vyrui  smile.gif  nes mes su vaiku jau prisiskyrę, bet rodo X, vadinas kažkas šalia mūsų jau prisiskyrė ? unsure.gif Keista, gal čia vėl kokia Ryanairo gudrybė,  arba tas variantas, kad kitoj pusej sedintys tryse išsipirko šalia vieną vietą.

imčiau šalia vietą vyrui,jei vaikas mažas ir patogiau kai daugiau rankų šalia.o jei jau paaugęs,tai neimčiau vyrui,tik vaikui smile.gif nedidelis tas lektuvas ir atskirai pasedėt.manau ne bėda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2017 05 26, 23:25)
imčiau šalia vietą vyrui,jei vaikas mažas ir patogiau kai daugiau rankų šalia.o jei jau paaugęs,tai neimčiau vyrui,tik vaikui smile.gif nedidelis tas lektuvas ir atskirai pasedėt.manau ne bėda smile.gif

P.s. atgal skrendat gavom beveik.šalia:) 21 ir 22 eilėse:)
Atsakyti
Ryanair su savo Check-in tegul eina i viena vieta.....
skrendam keturiu asmenu šeima (bilietai pirkti kartu), tai viena vieta gavom 10 eileje, kita 15 eilėje ir aš su mažuoju, nes sumokėjau 4 eurus gavom vietas šalia 30 eileje.
Atsakyti
Sakykit ar išeina kaip nors pažiūrėti su kokiais dokumentais check-in padarytas? Rekalas tame, kad kai darai check-in per kompą tai klausia ar registruosies su šiais dokumentais (na jau užregistruotais iš anksto) ar nori kitus pridėti, o vat pabandžiau įeiti į programėlę ir paspaudus Continue man iš kart check-in padarė blink.gif Tai bus padaręs man ir mano keleiviams su tais kuruos buvau priskyrus ankščiau, nei buvau priskyrus tik po vieną dėl to ir neklausė?
Atsakyti
Sveiki,
taip nutiko kad turiu arba pirkti naujus bilietus arba sumokėti už vardo/pavardės keitimą. Ir niekaip nesuvokiu kaip pigiau? 110 eur mokęstis taikomas visam paketui į priekį ir atgal? jei pirktas vienu metu, ar tik vienam skrydžio segmentui (110 eur keitimas pirmyn + 110 atgal?)? Pagal aprašymą iš kitų svetainių suprantu kad tik vienam segmentui, bet sistemoje kai kečiu vardą/pavardę man rašo sumą 110eur ir nėra jokios papildomos informacijos kad tai mokestis tik už vieną skrydį/segmentą. Tai suprantu kad tai mokestis už keleivio v/p keitimą užsakymui?
Ačiū kas atsakys, atsitiko nelaimė, turiu apkeisti keleivius vietomis iš skirtingų kelionių, ir nesuprantu ar tai kainuos 220 eur ar 440eur?
220 eur turiu omeny už abiejų kelionių keleivių keitimą.
Jei 110 eur už visą užsakymą (pirmyn-atgal), tai geresnė kaina nei nauji bilietai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 01 birželio 2017 - 23:20
Parašiau į chatą, atsakė kad 110 eur mokestis 1 žmogui visam užsakymui, o ne vienam skrydžio segmentui kaip dažnai rašoma. Jei aš pirkčiau bilietus ne vienu metu, atskirai pirmyn ir atskirai atgal, tada turėčiau mokėt 2x110eur vienai kelionei ir tiek pat kitai kelionei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 02 birželio 2017 - 08:04