Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

paskutines tris keliones tik su programele keliavom :)

Atsakyti
QUOTE(Berulė @ 2017 05 04, 15:27)
<p>Kai pirkau bilietus į Italiją, kurios valiuta kaip ir mūsų-€, jokių varnelių nebuvo. </p><p></p><p>O man įdomu, ar daug išbandžiusių vietoj spausdintos įlaipinimo kortelės naudotis programėle?</p>

Ne su Ryanair, bet su Wizzair išbandžiau programėlę ir bilietus telefone paskutinėje kelionėje, nei Vilniaus, nei Bario oro uostose jokių problemų nekilo. Turėtų tas pats ir su Ryanair būt smile.gif
Atsakyti

Kai pirkau bilietus į Italiją, kurios valiuta kaip ir mūsų-€, jokių varnelių nebuvo. 

O man įdomu, ar daug išbandžiusių vietoj spausdintos įlaipinimo kortelės naudotis programėle?

manau, kad jau laaaaaabai daug :)  nebepamenu, pries kiek metu ji atsirado, bet nuo tada ir naudojuosi.  zodziu, jau gana daug kartu susidare, problemu nei karto nekilo. aisku, jei telefonas sustreikuos, tai kazka reiktu daryti tada. bet tada ir mastysiu :D 

Atsakyti

Kai pirkau bilietus į Italiją, kurios valiuta kaip ir mūsų-€, jokių varnelių nebuvo. 

O man įdomu, ar daug išbandžiusių vietoj spausdintos įlaipinimo kortelės naudotis programėle?

manau, kad jau laaaaaabai daug :)  nebepamenu, pries kiek metu ji atsirado, bet nuo tada ir naudojuosi.  zodziu, jau gana daug kartu susidare, problemu nei karto nekilo. aisku, jei telefonas sustreikuos, tai kazka reiktu daryti tada. bet tada ir mastysiu :D 

Atsakyti

Atsakyti

Atsakyti
Noriu paklausti kaip atrodo chek in oro uoste? Man reikia ji pasidaryti butent oro uoste, bet nelabai supratau kada kur ir kaip... Gal galite padeti ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas zinote, kaip su ta vietu rezervacija, dabar taisyklese raso, jog vienam vaikui nemokamai.
Bilietus pirkausi, kai nebuvo situ pasirinkimu. Dabar raudonai raso, jog vienam vaikui vieta nemokama, bet kaina vis tiek skaiciuoja. Gal kas susidurete?
Atsakyti
QUOTE(dvynukiene @ 2017 05 14, 10:52)
Sveiki,
Gal kas zinote, kaip su ta vietu rezervacija, dabar taisyklese raso, jog vienam vaikui nemokamai.
Bilietus pirkausi, kai nebuvo situ pasirinkimu. Dabar raudonai raso, jog vienam vaikui vieta nemokama, bet kaina vis tiek skaiciuoja. Gal kas susidurete?

Tai vat taip ir yra, kad vaikui nemokamai, o 1 suaugęs turi būtinai pirkti. Aš neseniai pirkau bilietus 2 suaugę+2 vaikai, tai 4 Eur reikėjo sumokėti už 1 suaugusįjį. Ir dar parašė, kad tipo sutaupėte 8 Eur, nes vaikams nemokamai smile.gif
Atsakyti
jei as su 2 vaikais turiu vietas, nes reikejo ten is anksto pirkti salia, ar yra sansu, kad vyra prichekinsiu salia?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 05 19, 21:19)
jei as su 2 vaikais turiu vietas, nes reikejo ten is anksto pirkti salia, ar yra sansu, kad vyra prichekinsiu salia?

Tai kad 3 sedynes buna tai kur ta vyra salia sodint norit, ar kitoj pusej toj pacioj eilej turnt galvoje? As taip pat turiu skrydi i viena puse spec dariau patikrint sau ir vaikui priskyrus vietas, o vyrui ne, ziuresiu ar priskirs salia ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 05 19, 20:40)
Tai kad 3 sedynes buna tai kur ta vyra salia sodint norit, ar kitoj pusej toj pacioj eilej turnt galvoje? As taip pat turiu skrydi i viena puse spec dariau patikrint sau ir vaikui priskyrus vietas, o vyrui ne, ziuresiu ar priskirs salia ar ne.

kt. pusėje turiu omenyje.
Atsakyti