paskutines tris keliones tik su programele keliavom
Ne su Ryanair, bet su Wizzair išbandžiau programėlę ir bilietus telefone paskutinėje kelionėje, nei Vilniaus, nei Bario oro uostose jokių problemų nekilo. Turėtų tas pats ir su Ryanair būt
Kai pirkau bilietus į Italiją, kurios valiuta kaip ir mūsų-€, jokių varnelių nebuvo.
O man įdomu, ar daug išbandžiusių vietoj spausdintos įlaipinimo kortelės naudotis programėle?
manau, kad jau laaaaaabai daug nebepamenu, pries kiek metu ji atsirado, bet nuo tada ir naudojuosi. zodziu, jau gana daug kartu susidare, problemu nei karto nekilo. aisku, jei telefonas sustreikuos, tai kazka reiktu daryti tada. bet tada ir mastysiu
Kai pirkau bilietus į Italiją, kurios valiuta kaip ir mūsų-€, jokių varnelių nebuvo.
O man įdomu, ar daug išbandžiusių vietoj spausdintos įlaipinimo kortelės naudotis programėle?
manau, kad jau laaaaaabai daug nebepamenu, pries kiek metu ji atsirado, bet nuo tada ir naudojuosi. zodziu, jau gana daug kartu susidare, problemu nei karto nekilo. aisku, jei telefonas sustreikuos, tai kazka reiktu daryti tada. bet tada ir mastysiu
Gal kas zinote, kaip su ta vietu rezervacija, dabar taisyklese raso, jog vienam vaikui nemokamai.
Bilietus pirkausi, kai nebuvo situ pasirinkimu. Dabar raudonai raso, jog vienam vaikui vieta nemokama, bet kaina vis tiek skaiciuoja. Gal kas susidurete?
Gal kas zinote, kaip su ta vietu rezervacija, dabar taisyklese raso, jog vienam vaikui nemokamai.
Bilietus pirkausi, kai nebuvo situ pasirinkimu. Dabar raudonai raso, jog vienam vaikui vieta nemokama, bet kaina vis tiek skaiciuoja. Gal kas susidurete?
Tai vat taip ir yra, kad vaikui nemokamai, o 1 suaugęs turi būtinai pirkti. Aš neseniai pirkau bilietus 2 suaugę+2 vaikai, tai 4 Eur reikėjo sumokėti už 1 suaugusįjį. Ir dar parašė, kad tipo sutaupėte 8 Eur, nes vaikams nemokamai
Tai kad 3 sedynes buna tai kur ta vyra salia sodint norit, ar kitoj pusej toj pacioj eilej turnt galvoje? As taip pat turiu skrydi i viena puse spec dariau patikrint sau ir vaikui priskyrus vietas, o vyrui ne, ziuresiu ar priskirs salia ar ne.
kt. pusėje turiu omenyje.