Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

nene, tai mes mokejom uz vietu rezervavima, nes su vaikais iki 12 ,ir mum parase kad galim registruotis jau pries 30 dienu. tad klausiu ar mano check in schema bus teisinga?
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2017 02 08, 23:52)
Man vis mete lentele del sedimu vietu pirkimo. Siaip nepilnameciai vaikai ir taip privalo sedeti su tevais. Tad tas vietu pirkimas kartais nebutinas.

su vaikais be vietų pasirinkimo dabar nenusipirksi.
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2017 02 09, 19:15)
Kazkokios nesamones, skridom si menesi i Izraeli. Maniskiui 12 m. unsure.gif

nuo 12 m. nebereikia, tik mažiukams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo punkis: 10 vasario 2017 - 08:40
QUOTE(punkis @ 2017 02 10, 09:40)
nuo 12 m. nebereikia, tik mažiukams

taip, aš turėjau omenyje vaikus iki 12 metų.
Atsakyti
Sveikos, pirkau bilietus per skrydziai.lt, skrydis bus 4dienio vakara, kolkas bilietu negavome, nors jie raso taip
Įlaipinimo dokumentai (Boarding Pass) bus sugeneruoti likus 4 dienom iki skrydžio.
Apie paruoštus kelionės dokumentus informuosime jus elektroniniu paštu. Jei negausite dokumentų likus 4ioms ir mažiau dienų iki skrydžio, prašome skubiai susisiekti su mūsų kelionių konsultantais.

ar jau verta sunerimti? ar ramiai laukti rytojaus ir rytoj negavus kelti panika? aciu visom atsakiusioms, pirma karta pirkau bilietus, todel tikrai neramu unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
ryt jau rasykite, nes su ta agentura visokiu navarotu yra, per greitai svetaine atsiuncia likus 6 dienom, nesvarbu ar savaitgalis ar naktis, o per skrydziai, man jau viena kart teko primint jiems(jiems pasirode mano keliones data kitokia-menesiu), tai dabar tiesiog neperku per juos...
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 02 19, 17:26)
ryt jau rasykite, nes su ta agentura visokiu navarotu yra, per greitai svetaine atsiuncia likus 6 dienom, nesvarbu ar savaitgalis ar naktis, o per skrydziai, man jau viena kart teko primint jiems(jiems pasirode mano keliones data kitokia-menesiu), tai dabar tiesiog neperku per juos...

Parasiau jau, o ryt skambinsiu jei ka unsure.gif
Atsakyti
Laba ryta, na stai bilietus i viena gala jau gavome, o gryzimui bilietai kaip supantu dar tik bus atsiusti? nes raso lygiai taip pat, bus sugeneruoti likus 4dienoms, galvojau vienu metu viskas bus unsure.gif 4u.gif
Atsakyti

kartais bilietai į šiukšles nukeliauja, man taip buvo, skambinau , sako išsiuntėm, šiukšlėse radau :)

Atsakyti

Laba ryta, na stai bilietus i viena gala jau gavome, o gryzimui bilietai kaip supantu dar tik bus atsiusti? nes raso lygiai taip pat, bus sugeneruoti likus 4dienoms, galvojau vienu metu viskas bus unsure.gif4u.gif

Likus 4 dienom iki skrydžio galima nemokamai registruotis skrydžiui.   Tad bilietus greičiausiai gausite jau būdami kelionėje  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 21 vasario 2017 - 08:50
QUOTE(ritinelis1 @ 2017 02 19, 17:13)
Sveikos, pirkau bilietus per skrydziai.lt,

Kodėl bilietus pirkote ne iš oficialaus Ryanair tinklalapio? unsure.gif Aš Rynanair bilietus perku tik iš jų oficialaus tinklalapio.
Atsakyti

SOS ! Labai reikia skubaus atsakymo!!!!

Skrenda tėvas su 2 nepilnametėmis (apie 13 ir 17 metų) dukromis. Ar galima atskirai nupirkti bilietus 1+2, nes vienas likęs pigesnis, o 2 jau brangesni, todėl norima pirkti atskirai, kad sutaupyti. Nebus problemų? Ar tai turi kažkokios įtakos dėl nepilnametės vienos, kuriai bilietas bus perkamas atskirai? Ar šiuo atveju reikia pirkti visus 3 kartu?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 23 vasario 2017 - 23:20