Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(renrena @ 2017 01 25, 08:32)
Būtent, aš taip pat stebėjausi, kad praleidžia su gana nemenkom papildomom kuprinėm (MB visada su tokia skrenda). Įsivaizduoju, tik todėl, jog tai minkštas ir paslankus daiktas, kurį galima transformuoti.
Stebėjausi, jog "ant ribos" esančius rankinio bagažo lagaminus liepia kišti į jų pavyzdinę dėžę, o ryškiai per didelės kuprinės jiems kažkaip neužkliūna  smile.gif .

Ir aš tą pastebėjau 4u.gif vieną kartą mačiau kaip riedlentę vienas vyrukas įsinešė kaip papildomą bagažą biggrin.gif
Atsakyti
Ar jau griebti bilietus i Barselona birzeliui, ar dar palaukti? Dabar kaina 200eur zmogui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2017 01 25, 09:38)
Ar jau griebti bilietus i Barselona birzeliui, ar dar palaukti? Dabar kaina 200eur zmogui 4u.gif

Man atrodo brangokai dar... bet aišku garantijų, kad nupirksit pigiau nėra. Aš asmeniškai dar laukčiau geresnių kainų smile.gif
Atsakyti
"Antras mažasis bagažas – maža moteriška rankinė/mažas krepšys, kurio išmatavimai negali viršyti 35 x 20 x 20 cm".
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2017 01 25, 10:38)

manau dar laukite, as pernai vasario pabaigoje pirkau liepos viduriui po 142 eur zmogui
Atsakyti
Na va, užsip... rainiai su tuo antru rankiniu, sako pusę namų susikrauna. Gąsdina vėl neleisti, jei keleiviai bus tokie be suopračio
http://verslas.lryta...o-taisykles.htm
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2017 01 26, 12:33)
Na va, užsip... rainiai su tuo antru rankiniu, sako pusę namų susikrauna. Gąsdina vėl neleisti, jei keleiviai bus tokie be suopračio
http://verslas.lryta...o-taisykles.htm

galetu grieztai neleisti jeigu virsiti ismatavimai, nes is tiesu kai kurie kai eina nebeaisku kuris cia pimas kuris antras, abu vienodo dydzio..... nes per tokius kurie gabenasi puse namu neliks visiem kurie tvarkingai stengiasi tilpti i visus matmenis ir nevirsyti, kad nebutu problemu
Atsakyti

galetu grieztai neleisti jeigu virsiti ismatavimai, nes is tiesu kai kurie kai eina nebeaisku kuris cia pimas kuris antras, abu vienodo dydzio..... nes per tokius kurie gabenasi puse namu neliks visiem kurie tvarkingai stengiasi tilpti i visus matmenis ir nevirsyti, kad nebutu problemu

Anksčiau taip ir buvo - vienas rankinis lagaminas ir jokių papildomų rankinukų, net duty free maišus liepdavo sukišti į tą vieną lagaminą. Aš asmeniškai kuprinę ar didelę rankinę visada kišu po sėdyne ir didžioji dauguma taip daro, nes paprastai ten visi asmeniniai daiktai, maistas koks. Nemanau, kad čia labai trukdo tas papildomas vienetas.

Atsakyti
Mergaites, gal kas susiduret. Mes pirkom biletus vasario 2-5. Dabar atsirado galimybe isskrist anksciau. Ar as galiu dasipirkt bilietus i viena puse ir grizt vasario 5 su pirmais bilietais ar geriau keist visa paketa?
Atsakyti

Mergaites, gal kas susiduret. Mes pirkom biletus vasario 2-5. Dabar atsirado galimybe isskrist anksciau. Ar as galiu dasipirkt bilietus i viena puse ir grizt vasario 5 su pirmais bilietais ar geriau keist visa paketa?

Žinoma :) nėra Ryanair jokių paketų...

Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2017 01 25, 22:53)
manau dar laukite, as pernai vasario pabaigoje pirkau liepos viduriui po 142 eur zmogui

Cia kaina i abi puses? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2017 01 26, 20:23)
Cia kaina i abi puses?  4u.gif

Taip į abi puses, bet tam, kad pagauti tokia kaina sąžiningai beveik 2 mėnesius kelis kartus dienoje tikrindavau kainas
Atsakyti