Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(oziarage @ 2016 12 14, 09:34)
Nors pačiai laai juokinga, kad klausiu, bet visdėlto paklausiu smile.gif
Skrendam prieš Kalėdas su Ryanair į Angliją, vešimės silkės smile.gif Teta visada skraidinasi į Angliją tokius plokščius silkių filė pakelius (jie ten po 240 g). Sako, kad juos leidžia į rankinį bagažą. Bet man neramu, kad atims, nes juk ten skysčio yra. Kažkaip keistai, gal patarsit smile.gif

Silkės neatėmė, vežėm 5 pakus smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal žinote kaip nusipirkti skrydį tiesiogiai per raynair puslapį su persėdimu. Noriu skirsti iš Barselonos į Vilnių per Berlyną. Taip pigiau ir patogesnis laikas. Atskirai duoda, bet negi negalima vienu pasirinkimu. Plius norėčiau, kad Raynair užtikrintų skrydžio jungtį. Turėsime 1,5 persėdimui.
Atsakyti
QUOTE(ddrrugelis @ 2017 01 24, 15:00)
Sveiki,

Gal žinote kaip nusipirkti skrydį tiesiogiai per raynair puslapį su persėdimu. Noriu skirsti iš Barselonos į Vilnių per Berlyną. Taip pigiau ir patogesnis laikas. Atskirai duoda, bet negi negalima vienu pasirinkimu. Plius norėčiau, kad Raynair užtikrintų skrydžio jungtį. Turėsime 1,5 persėdimui.

Negalima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2017 01 24, 16:03)
Negalima  4u.gif

o jei pirksiu atskirai iš Barselonos į Berlyną ir iš Berlyno į Vilnių? Kad spėsiu užtikrinimo nebus?
Jei pirkčiau per skrendu.lt jie rašo 100 proc skrydžio jungties garantija. Ar čia tik dėl akių? beto, 10 eur brangiau nuo vieno bilieto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ddrrugelis: 24 sausio 2017 - 15:48
QUOTE(ddrrugelis @ 2017 01 24, 15:47)
o jei pirksiu atskirai iš Barselonos į Berlyną ir iš Berlyno į Vilnių? Kad spėsiu užtikrinimo nebus?
Jei pirkčiau per skrendu.lt jie rašo 100 proc skrydžio jungties garantija. Ar čia tik dėl akių? beto, 10 eur brangiau nuo vieno bilieto.

Negaliu jums atsakyti 100 proc. nes nesu pirkus biletų per skrendu.lt ir nežinau jų taisyklių, bet ryanair bendrovė nėra jungiamųjų skrydžių bendrovė ir nelabai įsivaizduoju kaip gali užtikrinti persėdimo garantiją. Gal kitos mergaitės geriau žinos ir jums atsakys, arba pabandykite parašyti ryanair'ui, kad patikslintų.
Atsakyti
QUOTE(ddrrugelis @ 2017 01 24, 15:47)

Manau tikrai nebus. Ir turėkit omenyje kad berlyne reikės išeiti ir tada iš naujo praeiti patikrą, tai jeigu kažkiek vėluotų pirmas skrydis ar spėtumėt. Nežinau kokio ten dydžio oro uostas.
Atsakyti
Senai teko su ryanairu skristi,sakykite jei rankinis bagažas tik įeina,ar galima dar rankinuką imtis?
Atsakyti
galima tureti ir rankinuka prie lagamino rankiniame bagaze 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigriuke91: 24 sausio 2017 - 19:06
QUOTE(monera @ 2017 01 24, 19:00)
Senai teko su ryanairu skristi,sakykite jei rankinis bagažas tik įeina,ar galima dar rankinuką imtis?

Ir aš galiu patvirtinti, kad galima turėti mažą rankinuką. smile.gif
Atsakyti

Ir aš galiu patvirtinti, kad galima turėti mažą rankinuką. smile.gif

Netgi visai nemažą - aš dažnai kuprinę normalaus dydžio imu :)

Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2016 10 30, 19:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="keistuole" data-cid="71121082" data-time="1476424905"><div><p>nepermeta į bankininkyste, tiesiog nuo kortelės nuskaito, kaip ir parduotuvėj

dabar net ir kai kuriose užsienio el parduotuvėse jau priima</p></div></blockquote><p>Sveikos, ar kas nors paskutiniu metu atsiskaitinėjot debetine kortele? Kokį kortelės tipą renkatės? Nes suvedus kortelės numerį ir išbandžius visus tipus, man vis tiek neleidžia mokėt, rašo, kad neteisingi duomenys  frusty.gif </p>

Visada perku su mylimiausia seb. Renkuosi debetine. Paskutini kart pirkau bilietus mazdaug pries men. Jokiu priedu...
Gal kazka negerai vedat ( numeri, savo korteles adresa ir pan).Gal jusu korteleje nuimta galimybe moketi internetu (as kreditinei taip esu pasidariusi), nes ja vis apvagia neaiskios el parduotuves...
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2017 01 24, 22:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lybera" data-cid="71387597" data-time="1485283916"><div><p>Ir aš galiu patvirtinti, kad galima turėti mažą rankinuką. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Netgi visai nemažą - aš dažnai kuprinę normalaus dydžio imu smile.gif</p>

Būtent, aš taip pat stebėjausi, kad praleidžia su gana nemenkom papildomom kuprinėm (MB visada su tokia skrenda). Įsivaizduoju, tik todėl, jog tai minkštas ir paslankus daiktas, kurį galima transformuoti.
Stebėjausi, jog "ant ribos" esančius rankinio bagažo lagaminus liepia kišti į jų pavyzdinę dėžę, o ryškiai per didelės kuprinės jiems kažkaip neužkliūna smile.gif .
Atsakyti