Sveiki, gal kas gali patarti. Prieš porą mėnesių žiūrėjom balandžiui bilietus į Barseloną ir buvo daug pigiau, nei dabar meta. Jie tik brangsta. Ar galima tikėtis dar atpigimo, ar tik eis brangyn link pavasario? Kokia čia jų taktika kažin? Ačiū
QUOTE(bakatita @ 2016 11 25, 11:49)
Sveiki, gal kas gali patarti. Prieš porą mėnesių žiūrėjom balandžiui bilietus į Barseloną ir buvo daug pigiau, nei dabar meta. Jie tik brangsta. Ar galima tikėtis dar atpigimo, ar tik eis brangyn link pavasario? Kokia čia jų taktika kažin? Ačiū
Jei žiūrit balandžio mėnesį apie Velykas, tai tikrai tik brangs ir brangs, nes atostogų ir didžiųjų švenčių laikotarpiu pigiai nebūna.
Sveiki,
Turiu bileitus vasaros kelionei, bagažą visada perku atskirai, kai jau žinau kiek reikės.
Bet kainas pasitikrinant matau, kad vaikams nuolaidos netaiko. Nors matau puslapyje jog 50 proc. bagažui vaikams akcija dar yra. Gal kas pakomentuotumėt?
Turiu bileitus vasaros kelionei, bagažą visada perku atskirai, kai jau žinau kiek reikės.
Bet kainas pasitikrinant matau, kad vaikams nuolaidos netaiko. Nors matau puslapyje jog 50 proc. bagažui vaikams akcija dar yra. Gal kas pakomentuotumėt?
Nors pačiai laai juokinga, kad klausiu, bet visdėlto paklausiu
Skrendam prieš Kalėdas su Ryanair į Angliją, vešimės silkės Teta visada skraidinasi į Angliją tokius plokščius silkių filė pakelius (jie ten po 240 g). Sako, kad juos leidžia į rankinį bagažą. Bet man neramu, kad atims, nes juk ten skysčio yra. Kažkaip keistai, gal patarsit
Skrendam prieš Kalėdas su Ryanair į Angliją, vešimės silkės Teta visada skraidinasi į Angliją tokius plokščius silkių filė pakelius (jie ten po 240 g). Sako, kad juos leidžia į rankinį bagažą. Bet man neramu, kad atims, nes juk ten skysčio yra. Kažkaip keistai, gal patarsit
QUOTE(oziarage @ 2016 12 14, 08:34)
Nors pačiai laai juokinga, kad klausiu, bet visdėlto paklausiu
Prisijungiu su panasiu klausimu ar galima veztis konservu(tusonkes) rankiniame bagaze?
QUOTE(zuikaa @ 2016 12 14, 17:40)
Prisijungiu su panasiu klausimu ar galima veztis konservu(tusonkes) rankiniame bagaze?
Mus vienuose oro uostuose (Portugalijoj ir Kroatijoj) praleido su konservais, kituose oro uostuose konservus atėme
Man jau kelios dienos neatidaro Ryanair puslapio, kaip jums?
QUOTE(FoxLady @ 2016 12 29, 10:58)
Man jau kelios dienos neatidaro Ryanair puslapio, kaip jums?
Man atidaro, gal pabandykit per kitą naršyklę
QUOTE(punkis @ 2016 12 29, 11:36)
Man atidaro, gal pabandykit per kitą naršyklę
Isjungiau wifi ir atidare telefone, kazkas su internetu negerai
Nustebau kad nebeskraidina i Kosa
QUOTE(FoxLady @ 2016 12 29, 12:31)
Isjungiau wifi ir atidare telefone, kazkas su internetu negerai
Gal skraidins, kitą kartą tik po naujų metų atsiranda skrydžiai