Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(katastrofija @ 2016 10 31, 20:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ERVInga" data-cid="71169101" data-time="1477814583"><div><p>Užsikrauna, tik prieš kelias dienas neužsikrovė, kai po 2 € skrydžius paleido, o po to vėl viskas gerai ;) </p></div></blockquote><p></p><p></p><p>Na, man vis dar neužsikrauna (jau porą savaiičių). Šiandien bandžiau iš darbinio - viskas OK. Bet darbo metu juk neieškosiu bilietų.</p><p></p><p>Visuomet man jų puslapis strigo. Na ką, gal čia visata man ženklą duoda taupyti pinigus biggrin.gif</p>

Pabandykite kita narsykle,nes man kai kuriu puslapiu chromas nekrauna,o exploreris kuo puikiausiai krauna
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2016 10 28, 20:41)
Labas vakaras! Nusipirkau ryanair bilietus kartu su 3 paru parkingu. Ir dabar galvoju, kuri cia aikstele bus, nes lyg ir niekur nebuvo nurodyta :/ gal kas galit pagelbeti? Aciu!

Atsakyti
Sveiki, gal galite pagelbėti patarimu.. prieš mėnesį nusipirkom 5 bilietus ryanair su vaikais į Londoną, bet vaikai susirgo, greičiausiai - plaučių uždegimu... skrydis ryt, ar galiu kažką pakeisti - reikalauti pinigėlių ar bent skrydį pakeisti, ar kam nors pigiai perleisti bilietus... ačiū
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2016 11 01, 19:34)
Sveiki, gal galite pagelbėti patarimu.. prieš mėnesį nusipirkom 5 bilietus ryanair su vaikais į Londoną, bet vaikai susirgo, greičiausiai - plaučių uždegimu... skrydis ryt, ar galiu kažką pakeisti - reikalauti pinigėlių ar bent skrydį pakeisti, ar kam nors pigiai perleisti bilietus... ačiū

Mano nuomone galite susigrazinti pinigus tik uz oro uosto mokesti jis yra automatiskai iskaiciuotas i bilieto kaina. Cia reikia pasidometi per ryainar. Bent taip as dariau pries kelis metus tai negarantoju ar tai nepasikeite. Datos pakeitimas kainuoja pinigus ir man rodos nemazus. Perleisti kitam irgi nemanau kad apsimoka nes asmens duomenu keitimas yra apie 75 eur jeigu nemeluoju. .tai ko gero net pacio bilieto kaina yra mazesne. Todel nelabai jus cia ka pribursit smile.gif
Atsakyti
va ka raso delfi.lt:
"Pasiteiravus apie „Ryanair“ planus vasarą, kai neveiks Vilniaus oro uostas, bendrovės komunikacijos atstovė Arūnė Jaraitė teigė, kad bendrovė skrydžių į Kauną neperkelia ir vasaros tvarkaraščio skrydžių bilietai liepos ir rugpjūčio mėnesiams nebus pardavinėjami. „Mes neperkelsime skrydžių į Kauną, taigi bus vasaros tvarkaraščio sutrikimas, bet, žinoma, į Vilniaus bazę grąžinsime lėktuvus, kai tik darbai oro uoste bus baigti“, - patvirtino ir „Ryanair“ rinkodaros vadovas Matthiasas Wenkas."

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...s.d?id=72739224
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2016 11 01, 19:34)

Bandykit kreptis į Ryanair, bet turėkit gydytojo pažymą, visgi plaučių uždegimas - rimta liga...

Article 10 - Refunds
Death or serious illness of a booked passenger
In the event of the serious illness of a passenger making it impossible to travel (or death), the reservations of the affected passenger and of persons travelling on the same booking reference may, at our discretion, be refunded or, as appropriate, modified by our waiving any restriction or fee on changing flights upon suitable documentary evidence produced to us in advance of the date of travel. Please click here to apply for a refund.

Plačiau:
https://www.ryanair....nsar_1182589074
Atsakyti
Gal ir kvailas klausimas, bet norėjau paklausti, kiek maždaug yra "normali" kaina pirmyn-atgal į Londoną pigiais skrydžiais? Planuojam vasarai visa šeimyna.
100 eur žmogui čia normali? Dar laukti geresnės?
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2016 11 06, 17:51)
Gal ir kvailas klausimas, bet norėjau paklausti, kiek maždaug yra "normali" kaina pirmyn-atgal į Londoną pigiais skrydžiais? Planuojam vasarai visa šeimyna.

Man atrodo čia kosmosas, labai daug. Mes skridom gegužės paskutinę dieną, du suaugę, trys vaikai. Tai už visus pirmyn atgal nesiekė 200 eurų. Bet reikia gaudyti, stebėti kainas
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2016 11 06, 15:51)

Brangu.
Atsakyti
Gal yra išbandžiusių ir tiksliai žinančių, ar PassWallet tinka ryanair įlaipinimo kortelėms? Ar būtinai reik įsidiegti ryanair mobiliąją programulką?
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2016 10 26, 17:56)
Nuo darbuotojo priklauso. Mes vežimą vežėmės, tai mum leido nepakuoti, bet įspėjo kad neatsakys jei sulaužys. Prie kito "langelio" stovėjusiems žmonėms, girdėjau, kad liepė susipakuoti. KAune, berods, 6 eurai apsukimas plėvele. Dėl visa ko pasiimkit maistinės plėvelės kokios ir apsivyniokit patys  ax.gif

Mes į šiukšlių maišą įdėjom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2016 11 14, 16:20)
Gal yra išbandžiusių ir tiksliai žinančių, ar PassWallet tinka ryanair įlaipinimo kortelėms? Ar būtinai reik įsidiegti ryanair mobiliąją programulką?

Bandžiau ir iš Wallet - dažniausiai ten ir susidedu viską, boarding pasus, viešbučių rezervacijas, ir iš screenshoto - viskas tinka, svarbu, kad barkodas nusiskaitytų ir tiek.
Atsakyti