Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Vyckaju @ 2016 10 27, 12:41)
O gal tada paprasčiau turėti Ryanair apsa telefone ir parodyti skrendant? Gal kas tuo naudojates?

Taip ir mes dažnai darom (didesnė tikimybė, kad rankinį bagažą leis neštis į saloną), bet tai neišsprendžia klausimo dėl check-in-o - bet kokiu atveju galima bus registruotis prieš 4 d., o ne visuose viešbučiuose yra wi-fi, tad bus šiek tiek keblumų mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2016 10 27, 16:03)
Taip ir mes dažnai darom (didesnė tikimybė, kad rankinį bagažą leis neštis į saloną), bet tai neišsprendžia klausimo dėl check-in-o - bet kokiu atveju galima bus registruotis prieš 4 d., o ne visuose viešbučiuose yra wi-fi, tad bus šiek tiek keblumų  mirksiukas.gif .

Europoje internetas centus kainuoja, įsičekint galima ir iš saviškio. Na arba tada reikia rinktis viešbučius su wifi ;)
O su bagažu tai nieko nepadeda, arba čia mes tuo klausimu tokie nelaimingi biggrin.gif , pamato, kad ne minkšta tašė, o lagaminas - ir liepia kraut, nors su telefoniniu bilietu skraidau nuo pat tada, kai jie atsirado.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2016 10 28, 09:18)
Europoje internetas centus kainuoja, įsičekint galima ir iš saviškio. Na arba tada reikia rinktis viešbučius su wifi ;)
O su bagažu tai nieko nepadeda, arba čia mes tuo klausimu tokie nelaimingi biggrin.gif , pamato, kad ne minkšta tašė, o lagaminas - ir liepia kraut, nors su telefoniniu bilietu skraidau nuo pat tada, kai jie atsirado.

Čia kaip pasiseks, pvz. pernai Kretoj geram viešbutyje su deklaruojamu wi-fi, prisijungti nebuvo jokių šansų blink.gif ...
Kas liečia bagažą, tai neretai mums pasiteisina neskubėjimas. Dažniausiai ramiai stojam į eilės galą, o tada jau tuos paskutinius pravaro "ant greičio" nesikabinėdami nei prie bagažo gabaritų (nors mums tai neaktualu, manau, kad taisyklių laikymasis sutaupo daug nervų), nei besicackindami su etiketėmis, tad viską pasiimame su savimi smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2016 10 28, 09:45)
Čia kaip pasiseks, pvz. pernai Kretoj geram viešbutyje su deklaruojamu wi-fi, prisijungti nebuvo jokių šansų  blink.gif ...
Kas liečia bagažą, tai neretai mums pasiteisina neskubėjimas. Dažniausiai ramiai stojam į eilės galą, o tada jau tuos paskutinius pravaro "ant greičio" nesikabinėdami nei prie bagažo gabaritų (nors mums tai neaktualu, manau, kad taisyklių laikymasis sutaupo daug nervų), nei besicackindami su etiketėmis, tad viską pasiimame su savimi  smile.gif .

Dėl to tai tiesa, Bolonijoje irgi teko spjaut į viešbučio wifi ir naudot saviškį.

Šiaip jei lėktuvas pilnas, rainiai skelbia, kad tik pirmiems 90-čiai keleivių rankinį bagažą galima imtis į saloną. Mes irgi prie tų paskutinių, ir beveik visad bagažą tenka atiduot. Gabaritų irgi laikomės, su bet kokiom avialinijom skrisdama, patikrinu, ką leidžia, nereik man to streso kelionėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2016 10 27, 12:41)
O gal tada paprasčiau turėti Ryanair apsa telefone ir parodyti skrendant? Gal kas tuo naudojates?

aš naudojausi šiemet, į priekį skriasdama turėjau ir popierinius, nes čia tipo pirmas kartas su telefonu, bla bla bla, atgal buvo tik telefonas, gerai, kad tik grįžusi paskaičiau, jog kai kuriuose Graikijos oro uostose netinka telefonai. būčiau užsinervinusi negyvai biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras! Nusipirkau ryanair bilietus kartu su 3 paru parkingu. Ir dabar galvoju, kuri cia aikstele bus, nes lyg ir niekur nebuvo nurodyta :/ gal kas galit pagelbeti? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2016 10 13, 18:06)
nebuvo man ir to. dar patikrinau nuskaičiavo centas į centą tiek kiek kainavo bilietai. Mokėjau su SEB Mylimiausia.

Nežinau, bet Man 4 bilietams 11eu padidėjo blink.gif
Papildyta:
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2016 10 28, 11:07)
aš naudojausi šiemet, į priekį skriasdama turėjau ir popierinius, nes čia tipo pirmas kartas su telefonu, bla bla bla, atgal buvo tik telefonas, gerai, kad tik grįžusi paskaičiau, jog kai kuriuose Graikijos oro uostose netinka telefonai. būčiau užsinervinusi negyvai biggrin.gif

Viskas gerai su Tais telefonais. Tik aš per du telefonus turėjau bilietus, kad jeigu ką...
Atsakyti

Sveiki, ar kas nors daugiau susiduriat su problema, kad Ryanair puslapis niekaip neužsikrauna, jau kelintą savaitę (bandžiau per kelias naršykles). 

Parsisiunčiau mobilią programelę, ir ten tas pats :D  nei prisijungti galima nei skrydžio paiešką atlikti - tiesiog rašo "loading".

Kaip pikta negaliu :D 

Atsakyti

Sveiki, ar kas nors daugiau susiduriat su problema, kad Ryanair puslapis niekaip neužsikrauna, jau kelintą savaitę (bandžiau per kelias naršykles). 

Parsisiunčiau mobilią programelę, ir ten tas pats :D  nei prisijungti galima nei skrydžio paiešką atlikti - tiesiog rašo "loading".

Užsikrauna, tik prieš kelias dienas neužsikrovė, kai po 2 € skrydžius paleido, o po to vėl viskas gerai ;) 

Atsakyti

Užsikrauna, tik prieš kelias dienas neužsikrovė, kai po 2 € skrydžius paleido, o po to vėl viskas gerai ;) 

Atsakyti

nepermeta į bankininkyste, tiesiog nuo kortelės nuskaito, kaip ir parduotuvėj

dabar net ir kai kuriose užsienio el parduotuvėse jau priima

Sveikos, ar kas nors paskutiniu metu atsiskaitinėjot debetine kortele? Kokį kortelės tipą renkatės? Nes suvedus kortelės numerį ir išbandžius visus tipus, man vis tiek neleidžia mokėt, rašo, kad neteisingi duomenys  :frusty: 

Atsakyti

Na, man vis dar neužsikrauna (jau porą savaiičių). Šiandien bandžiau iš darbinio - viskas OK. Bet darbo metu juk neieškosiu bilietų.

Visuomet man jų puslapis strigo. Na ką, gal čia visata man ženklą duoda taupyti pinigus :D

Atsakyti