Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Jurina @ 2016 10 20, 12:39)
Ar aš jau pražiopsojau geras kainas kitai vasarai? Ir kada paleido nepastebėjau, vis maniau kad kokį lapkritį paleis... Kiek pažiūrėjau atostoginių krypčių kainas, visur brangu, gal dar įtakoja kad Vilniaus oro uostas bus uždarytas liepą  unsure.gif

man irgi iskilo toks pats klausimas...
Atsakyti
Dar lieka klasikinis variantas - pirkti bilietus ~ 2 mėn iki planuojamų atostogų. Tada irgi būna geros kainos.
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2016 10 20, 16:06)
Dar lieka klasikinis variantas - pirkti bilietus ~ 2 mėn iki planuojamų atostogų. Tada irgi būna geros kainos.

bet tada nebūna norimo viešbučio už gerą kainą , lieka neišpirkti viešbučiai t.y. prastesni ar brangūs
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2016 10 20, 15:27)
bet tada nebūna norimo viešbučio už gerą kainą , lieka neišpirkti viešbučiai t.y. prastesni ar brangūs

aš tai paskutiniu metu darau taip: užsisakau viešbučių kelis variantus su nemokamu atšaukimu. Kai jau pagaunu pigius bilietus, netinkamus viešbučių var.atšaukiu
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2016 10 20, 16:39)
aš tai paskutiniu metu darau taip: užsisakau viešbučių kelis variantus su nemokamu atšaukimu. Kai jau pagaunu pigius bilietus, netinkamus viešbučių var.atšaukiu

o per kur rezervuojat su nemokamu atšaukimu?
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2016 10 20, 15:45)

esu užsakinėjus per urkisravel (ten dauguma viešbučių su nemokamu atšaukimu)
paskutinius du kartus užsakinėjau iš čia http://www.quehoteles.com/, buvo geros kainos ir nemokamas atšaukimas (užsakinėjau viešbučius Kretoje ir Gran Kanarijoje)
minusas - viskas tik ispanų kalba ir man pavyko apmokėti tik PayPal (bet gal aš kažko nemokėjau)
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2016 10 20, 17:47)
esu užsakinėjus per urkisravel (ten dauguma viešbučių su nemokamu atšaukimu)
paskutinius du kartus užsakinėjau iš čia http://www.quehoteles.com/, buvo geros kainos ir nemokamas atšaukimas (užsakinėjau viešbučius Kretoje ir Gran Kanarijoje)
minusas - viskas tik ispanų kalba ir man pavyko apmokėti tik PayPal (bet gal aš kažko nemokėjau)

ačiū, žiūrėsim, paypal tinka, ispanų kalba nebaugina, tik labai nenoriu žaisti su rezervavimu-atšaukimu
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2016 10 20, 15:45)

per bookinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 20, 17:54)
per bookinga  4u.gif

aj ,booking tai visi žino, brangininkas jei reikalingi gryn atostoginiai-paplūdiminiai viešbučiai su maitinimu
Atsakyti
kai rezervuojate pirmiau viešbučius, kaip atitaikote su skrydžių datomis, kad sutaptų?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 10 20, 17:55)
kai rezervuojate pirmiau viešbučius, kaip atitaikote su skrydžių datomis, kad sutaptų?

Ką ten atitaikysi. Tiesiog užsakinėju atšaukiamus viešbučius. O viešbučių datas renkuosi pagal dabartines esamų grafikų datas. Nemėgstu tokio organizavimo. Su Ryanair nėra tekę, bet su autobusinėmis kelionėmis taip yra buvę.
Atsakyti
čia kažkas klausė dėl vaikų vietų rezervavimo,
mes pirkome liepos mėnesį bilietus, nauja tvarka, kad šeima turi užsirezervutoi vietas buvo lyg ir nuo rudens, kaip dariau chekiną, tai leido nesirinkti vietų, padariau chekiną už dyką, susodino kartu

bet jeigu tokia tvarka tikrai bus, tai gaidys, pvz mes kitais metais jau būsime keturi, dabar dar tik trys skaitomės, tai skaičiuokim, vien vietų rezervavimas į vieną pusė mums bus 32 eurai, tai 64 eurai į abi puses blink.gif
Atsakyti