Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(renrena @ 2016 10 14, 09:45)
Tikrai debetinė galioja (kaip ir rašė, bilietai gaunasi pigiau), tik ją taip pat reikia priregistruoti saugiam pirkimui  smile.gif .
Su tuo Mr. ir Mrs. - jokių problemų, esu pati sumaišiusi, nieks nekreipia dėmesio.

čia gal banke pačiame (na per bankininkyste) reikia priregistruot debetinę?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 10 14, 08:51)
čia gal banke  pačiame (na per bankininkyste) reikia priregistruot debetinę?

per el. bankininkystę
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 10 14, 09:56)
per el. bankininkystę

Tikrai taip, susigalvosit slaptažodžius ir tiek žinių smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 10 14, 08:12)
super, kitą kart. debetine atsiskaitinėsiu, nervindavo tas kreditinės nors ir kelių eur. mokestis.

tiesa, pažiūrėjau, kad nusipirkau bilietus su tiek šalia savo, tiek vyro pavardes nurodytu Mr., lyg net nieko nesirinkau, liko taip užpildyta nuo praeito karto bilietų pirkimo, bet jei liko vadinas aną kart nieko tokio nebuvo, tai ir šy nieko tokio nebus?

mano atveju, 5 asmenų šeimai tie keli eurai buvo virtę į 14eurų... gaila už nieką tiek mokėt.

QUOTE(Melajja @ 2016 10 14, 08:51)
čia gal banke  pačiame (na per bankininkyste) reikia priregistruot debetinę?

neatsimenu kad būčiau kur nors ką nors registravus.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2016 10 14, 18:31)
mano atveju, 5 asmenų šeimai tie keli eurai buvo virtę į 14eurų... gaila už nieką tiek mokėt.

na aš kai vieną kartą apsižioplinus kreditine sumokėjau tai 2 ar 3 € viršaus tik nuskaitė (pas mane 6 asmenys)
tai aš kažkaip nusprendžiau, kad čia transakcijos mokestis ir nuo bilietų kiekio jis nepriklauso, tik nuo atsiskaitymų kiekio
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 10 14, 23:10)
na aš kai vieną kartą apsižioplinus kreditine sumokėjau tai 2 ar 3 € viršaus tik nuskaitė (pas mane 6 asmenys)
tai aš kažkaip nusprendžiau, kad čia transakcijos mokestis ir nuo bilietų kiekio jis nepriklauso, tik nuo atsiskaitymų kiekio

Aš pirkau 2 bilietus 4 tą pačią dieną - už pirmus mokėjau 90 eur ir mokestis buvo apie 2 eur, o už antrus - 160 ir mokestis jau 3,5.
Taigi spėju, kad tai yra kažkoks procentas nuo sumos.

Bet kad debetine mokėti galima, tai tikrai siurprizas - o dar svarbiausia persivedinėju pinigus į kreditinę, kad atsiskaityt doh.gif
Atsakyti
Trumpina

http://www.delfi.lt/...a.d?id=72591420
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2016 10 18, 09:14)

Kad jiems kur ežiai kelnėse išdygtų aggressive.gif viską daro, kad tik žmonėms būtų nepatogiau ir būtų priversti pirktis mokamas vietas..
Atsakyti
QUOTE(audrienas @ 2016 10 18, 10:55)
Kad jiems kur ežiai kelnėse išdygtų  aggressive.gif viską daro, kad tik žmonėms būtų nepatogiau ir būtų priversti pirktis mokamas vietas..

Aš irgi kažkaip nelabai suprantu jų politikos, nes vienam gale nukerpa, o kitam prisiūna. Na gerai, ant sėdynių uždirbs tarkim, nors daug kas, matyt, jau ir dabar appsus naudoja, bet va rankinio bagažo politiką kažkada į geresnę pakeitė. Na bando visaip žaisti, kad neatsipalaiduotume biggrin.gif Šiaip aš dažniausiai naudoju programėlę, svarbu waifajus būtų po ranka kur kokiam užsieny, kad laiku užsibukint galėčiau, bet kai yra galimybė dar ir popierinius atsiprintinu, bent jau išskrisdama iš namų tai visada. Nes kas ten žino kaip su tuo aparatu bus - gal užsitralivalinsiu iš vakaro ir pakraut pamiršiu, o gal nusprogs kaip koks Galaxy, žodžiu einu ant apsidraudimo.
Atsakyti
Mums jau prieš porą savaičių pagadino reikalus. biggrin.gif Skrydis į priekį buvo berods 16:30, o atgal 18:30, o atgalinius bilietus išskridimo dieną leido spausdint 18:30, t.y. kai mes jau buvom ore. biggrin.gif Pikta buvo, bet ką darysi, viešbuty po to atsispausdinom. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2016 07 29, 09:35)
ulialia, mes bandysim su dviem vaikais skristi spalio mėnesį, bilietus jau turim, tai mums galios šitas pakeitimas kažin?

http://www.delfi.lt/...s.d?id=71917272

Sveikos,

įdomu ar galioja jau šis pakeitimas? pirkom bilietus rugsėjo mėnesį skrydžiui spalio mėnesį, bet perkant niekur nebuvo nurodyta, kad sau ar vaikams reikia pirkti registruotas vietas... unsure.gif

Tik temoje paskaičius išgirdau apie tokią naujieną...

Gal kas gali pasidalinti pastarųjų dienų patirtimi skrendant su vaikais ? kaip su tais mokesčiais? 4u.gif
Atsakyti
Ar aš jau pražiopsojau geras kainas kitai vasarai? Ir kada paleido nepastebėjau, vis maniau kad kokį lapkritį paleis... Kiek pažiūrėjau atostoginių krypčių kainas, visur brangu, gal dar įtakoja kad Vilniaus oro uostas bus uždarytas liepą unsure.gif
Atsakyti