Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

Ritinėli, tada žinoma, kad viską sutvarkyti privalo jūsiškis tarpininkas. Ir nebijokit jiems skambinti ir pasiaiškinti dėl jums iškilusių klausimų, tai jų pareiga ir bent jau aš nesu girdėjusi, kad kam nors būtų kokių problemų (išskyrus, kad permokėjote). Tad sėkmės 4u.gif .
Atsakyti
vakar grįžom iš kelionės, turėjom vieną lagaminą registruotą ir vieną ne, tai nepavyko man to mažojo atiduoti kartu su didžiuoju į bagažą, sako, pasikeitė taisyklės, atiduosit prie lėktuvo, tai tiek Vilniuj, tiek Graikijoj teko temptis jį iki pat lėktuvo
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2016 10 13, 10:06)
vakar grįžom iš kelionės, turėjom vieną lagaminą registruotą ir vieną ne, tai nepavyko man to mažojo atiduoti kartu su didžiuoju į bagažą, sako, pasikeitė taisyklės, atiduosit prie lėktuvo, tai tiek Vilniuj, tiek Graikijoj teko temptis jį iki pat lėktuvo

kaip nepatogu unsure.gif patiko man atiduoti viska kartu, jei tik leisdavo rankinio sudetis ta padaryti.
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2016 10 12, 22:22)
Ritinėli, tada žinoma, kad viską sutvarkyti privalo jūsiškis tarpininkas. Ir nebijokit jiems skambinti ir pasiaiškinti dėl jums iškilusių klausimų, tai jų pareiga ir bent jau aš nesu girdėjusi, kad kam nors būtų kokių problemų (išskyrus, kad permokėjote). Tad sėkmės  4u.gif .

aciu jums ir kitoms padejusiom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 12, 19:12)
Ne, aptarnavimo mokesčio nėra, yra tik kredito kortelės mokestis keli eurai.

nebuvo man ir to. dar patikrinau nuskaičiavo centas į centą tiek kiek kainavo bilietai. Mokėjau su SEB Mylimiausia.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2016 10 13, 19:06)
nebuvo man ir to. dar patikrinau nuskaičiavo centas į centą tiek kiek kainavo bilietai. Mokėjau su SEB Mylimiausia.

Mokant debetine kortele nėra mokesčio , kreditine-keli eurai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meggem @ 2016 10 13, 19:47)
Mokant debetine kortele nėra mokesčio , kreditine-keli eurai smile.gif

Pirmą kart girdžiu, kad internete galima paprasta debetine atsiskaityt, jei nėra linko su bankininkyste blink.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 13, 20:33)
Pirmą kart girdžiu, kad internete galima paprasta debetine atsiskaityt, jei nėra linko su bankininkyste blink.gif

ryaneire tikrai galima ir dar be jokio mokesčio priešingai nei su kreditine, su kuria atsiskaitant yra apie porą eur mokestis
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 10 13, 22:03)
ryaneire tikrai galima ir dar be jokio mokesčio priešingai nei su kreditine, su kuria atsiskaitant yra apie porą eur mokestis

geras, net nežinojau, buvau įsitikinus, kad negalima debetine tai priregistravus savo kreditine buvau, dabar tikrai matau atsiskaitymas: Debeto / kredito kortelė, bet jei debeto, tai permeta į el. bankininkyste ar taip pat kaip ir kreditine patys nusiskaičuoja?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 10 14, 07:45)
geras, net nežinojau, buvau įsitikinus, kad negalima debetine tai priregistravus savo kreditine buvau, dabar tikrai matau atsiskaitymas:  Debeto / kredito kortelė, bet jei debeto, tai permeta į el. bankininkyste ar taip pat kaip ir kreditine patys nusiskaičuoja?

nepermeta į bankininkyste, tiesiog nuo kortelės nuskaito, kaip ir parduotuvėj

dabar net ir kai kuriose užsienio el parduotuvėse jau priima
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 10 14, 09:01)
nepermeta į bankininkyste, tiesiog nuo kortelės nuskaito, kaip ir parduotuvėj

dabar net ir kai kuriose užsienio el parduotuvėse jau priima

super, kitą kart. debetine atsiskaitinėsiu, nervindavo tas kreditinės nors ir kelių eur. mokestis.

tiesa, pažiūrėjau, kad nusipirkau bilietus su tiek šalia savo, tiek vyro pavardes nurodytu Mr., lyg net nieko nesirinkau, liko taip užpildyta nuo praeito karto bilietų pirkimo, bet jei liko vadinas aną kart nieko tokio nebuvo, tai ir šy nieko tokio nebus?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 10 14, 09:12)
super, kitą kart. debetine atsiskaitinėsiu, nervindavo tas kreditinės nors ir kelių eur. mokestis.

tiesa, pažiūrėjau, kad nusipirkau bilietus su tiek šalia savo, tiek vyro pavardes nurodytu Mr., lyg net nieko nesirinkau, liko taip užpildyta nuo praeito karto bilietų pirkimo, bet jei liko vadinas aną kart nieko tokio nebuvo, tai ir šy nieko tokio nebus?

Tikrai debetinė galioja (kaip ir rašė, bilietai gaunasi pigiau), tik ją taip pat reikia priregistruoti saugiam pirkimui smile.gif .
Su tuo Mr. ir Mrs. - jokių problemų, esu pati sumaišiusi, nieks nekreipia dėmesio.
Atsakyti