Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Lagūna @ 2016 10 02, 12:02)
Kazkaip neberandu skrydziu  is Kauno i Trapani 2017  metu sezonui g.gif Ar nebebus  visai skrydziu sia kryptimi???

Nepaskelbtas dar 2017 vasaros sezonas. Pernai lyg lapkritį skelbė g.gif
Atsakyti
Sveiki, ar čia pasikeitė Ryanair nuostatai, ar aš kažko nerandu. Bet prie kūdkio bagažo nebėra 5kg rankinės?
Atsakyti
ups, aš kažkaip galvojau, kad yra ta rankinė, na, tipo ta vežimėlinė ir jau pakuoju į ją daiktus, tai reikia ją staigiai perpakuoti į tą tipo leidžiamą rankinuką?
Atsakyti
Galite vežti vieną rankinio bagažo vienetą keleiviui* (kūdikiams, kurie keliauja tėvams ant kelių, vežti bagažo neleidžiama), sveriantį iki 10 kg ir kurio matmenys yra 55 cm x 40 cm x 20 cm, ir papildomai 1 mažą krepšį, kurio matmenys yra 35 x 20 x 20 cm.
Atsakyti
che, mano kūdikio krepšys beveik kaip ta rankinė, tik plotis ne 35, o 37, bet gal praeis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2016 10 04, 23:39)
che, mano kūdikio krepšys beveik kaip ta rankinė, tik plotis ne 35, o 37, bet gal praeis?  unsure.gif

Na kiek man teko skristi nematuoja jie tų rankinių, čia esmė, kad papildomo krepšio kūdikiui neliko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 05 spalio 2016 - 08:36
Kaip tai neliko??? Mes šiąnakt parskridom su vaiko krepšiu. Jo svoris turi būti iki 5 kg ;) 2 suaugę ir kūdikis turėjom 2 kuprines iki 10 kg ir 1 kuprinę iki 5kg, plius dar vežimėlį ir kėdutę, na ir dar aš moterišką rankinuką mažą turėjau.
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2016 10 05, 20:34)
Kaip tai neliko??? Mes šiąnakt parskridom su vaiko krepšiu. Jo svoris turi būti iki 5 kg ;) 2 suaugę ir kūdikis turėjom 2 kuprines iki 10 kg ir 1 kuprinę iki 5kg, plius dar vežimėlį ir kėdutę, na ir dar aš moterišką rankinuką mažą turėjau.

Susisiekiau su Ryanair per chat. Tai sako yra ta 5kg tašė, ir 2vnt kūdikio įrangos galima vežtis nemokamai. Tai nežinau tada, kam tos jų naujos taisyklės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 06 spalio 2016 - 08:36
gal bus daugiau skraidančių ir žinančių...

ar galima tikėtis kažkokių tai nuolaidų iš Ryanair, kaip kad WizzAir laikas nuo laiko duoda 20% nuolaidą visiems skrydžiams? planuojam Velykoms į Dubliną... kažin, skubėt su bilietais ar verta palaukti? hmm.gif
Atsakyti
Geriausios kainos būna vos tik prasidėjus bilietų prekybai ir kai lieka apie 2 mėn iki skrydžio. Kažkada mačiau akciją specialiai į Airiją, na bet reikia sėdėt ir nuolat tikrint kaip keičiasi kainos.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 10 06, 11:19)
gal bus daugiau skraidančių ir žinančių...

ar galima tikėtis kažkokių tai nuolaidų iš Ryanair, kaip kad WizzAir laikas nuo laiko duoda 20% nuolaidą visiems skrydžiams? planuojam Velykoms į Dubliną... kažin, skubėt su bilietais ar verta palaukti? hmm.gif

Reguliariai būna nuolaidos, tik kad jie ne taip kaip wizz - appsas telefone neišmeta pranešimo, kad 20% nuolaida ten ar anen. Aš vis patikrinu, kai ieškau. Tiesa, švenčių metu visi užsikelia kainas, ir Rainiukai savo kaina susilygina su nepigiom avialinijom doh.gif
Atsakyti
Sveiki, gana seniai bepirkau, tai nepykite, jei klausimas kartosis. Bet ka reiskia Sorry, this flight can't be selected online. If you wish to purchase this flight, please talk to us on Live Chat or call our customer service team. Please find contact numbers here? Ir visiems, ka bezymeciau (Barcelona) unsure.gif
Kodel siulo kreiptis? Ko as cia nezinau unsure.gif
Atsakyti