Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Only1 @ 2016 09 09, 13:19)
O tai kas tam laiške? Mano gautas laiškas vadinasi Ryanair Travel Itinerary ir jame net ne vienoje vietoje yra skrydžio numeris. Pirkot tiesiai iš ryanair ar per tarpininkus? Čia kontaktai: https://www.ryanair....-jus-skambinate

Ačiū! 4u.gif Neprireikė skambint, viskas baigėsi sėkmingai smile.gif
Atsakyti
Oi, parašiau, o pasirodo, viskas išsisiprendė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renrena: 10 rugsėjo 2016 - 10:27
Darem chek ina ir jokio mokescio vaikui netaike.
Atsakyti
pavasari skridau Raynair tai nusipirkau jam tinkanti rankini bagaza. Dabar skrisiu pirmyn su Wizair atgal su Raynair. Tai kaip dabar su rankiniu bagazu? Kaip elgiates?
Atsakyti
QUOTE(ddrrugelis @ 2016 09 13, 07:54)
pavasari skridau Raynair tai nusipirkau jam tinkanti rankini  bagaza. Dabar skrisiu  pirmyn su Wizair atgal su Raynair. Tai kaip dabar su rankiniu bagazu? Kaip elgiates?

aš šiaip nerizikuočiau ir imčiau mažesnį, atitinkantį wizzair'o reikalavimus, jei kalbame apie nemokamą.
Arba kitas variantas: susimokėti wizzair'e už rankinį bagažą
Atsakyti
QUOTE(ddrrugelis @ 2016 09 13, 08:54)
pavasari skridau Raynair tai nusipirkau jam tinkanti rankini  bagaza. Dabar skrisiu  pirmyn su Wizair atgal su Raynair. Tai kaip dabar su rankiniu bagazu? Kaip elgiates?

Kadangi nemokamo rankinio bagažo išmatavimai skiriasi, arba Wizzair-e turėsite susimokėti, arba rinkitės mažesnio išmatavimo lagaminą, kuris "eina" kaip nemokamas cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2016 09 13, 09:06)
Kadangi nemokamo rankinio bagažo išmatavimai skiriasi, arba Wizzair-e turėsite susimokėti, arba rinkitės mažesnio išmatavimo lagaminą, kuris "eina" kaip nemokamas  cool.gif .

aš jau buvau pasiryžusi nusipirkit Wizair tinkančius lagaminus, bet žiūriu, kad tada Raynair pagal plotį jau nebetinka.. O kiek Wizair reiktų primokėti? Chakin jau padariau.
Atsakyti
QUOTE(ddrrugelis @ 2016 09 13, 08:54)

Aš tokiais atvejais imu minkštą tašę, kuri paspaudus, pavarčius, telpa į abejų kompanijų rėmus.
Atsakyti
QUOTE(ddrrugelis @ 2016 09 13, 11:57)
aš jau buvau pasiryžusi nusipirkit Wizair tinkančius lagaminus, bet žiūriu, kad tada Raynair pagal plotį jau nebetinka.. O kiek Wizair reiktų primokėti? Chakin jau padariau.

tai pabandykit pirkt ir pamatysit, kiek tas primokėjimas gausis. Galima ir atskirai už bagažą mokėti.

O dėl to neatitikimo, tai wizzairo nemokamas bagažas yra aplamai gerokai mažesnis už rynairo ir dėl tų kelių cm (kiek pamenu ten 5 cm gylis skiriasi), nieks ten nesikabinės.
o iš kitos pusės galit rast tokį krepšį/tašę/lagaminą, kur bus tais keliais cm mažesnė nei max wizzairo ir tada be priekaištų tiks ir rynairui
Atsakyti
Sveiki, perkant bilietus vardus ir pavardes surasiau lietuviskom raidem, ar labai blogai? Ryanair svetaineje parasyta, kad per 24 val galima pakeisti, bet per telefona man neatidaro to mano uzsakymo. verysad.gif

Ach... 100 euru kainuoja pasirodo keitimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonPari*: 14 rugsėjo 2016 - 12:48
QUOTE(BonPari* @ 2016 09 14, 13:33)
Sveiki, perkant bilietus vardus ir pavardes surasiau lietuviskom raidem, ar labai blogai?  Ryanair svetaineje parasyta, kad per 24 val galima pakeisti, bet per telefona man neatidaro to mano uzsakymo.  verysad.gif

Ach... 100 euru kainuoja pasirodo keitimas  doh.gif

Visada rašau lietuviškais rašmenimis - tikrai nesijaudinkit - jokių problemų, jie patys konvertuoja - patvirtinimas ateis jau eu rašmenimis. Per 24 val. turėjo ateiti, pabandykite kitą naršyklę arba žvilgtelėkite į šiukšlinę smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2016 09 14, 14:16)
Visada rašau lietuviškais rašmenimis - tikrai nesijaudinkit - jokių problemų, jie patys konvertuoja - patvirtinimas ateis jau eu rašmenimis. Per 24 val. turėjo ateiti, pabandykite kitą naršyklę arba žvilgtelėkite į šiukšlinę  smile.gif .

Aciu labai, neisivaizduojat kaip nuraminot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti