Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(MAMICY @ 2016 08 19, 21:51)
O as uzsakiau tik ant vaiko. Leido... tikiuosi niekas neprikibs.

Noriu pasitikslinti. Skrendam su 3 vnt vaiku: 3, 9, 11 metu. Noriu paimti ir vezima ir pasikniuką į automobilį. Kaži priims nemokamai tą pašikniuką ant kurio nors didziojo vaiko?

Visiems vaikams iki 12 metų (kuriems dar nesukako 12 ir yra CHILD bilietas) priklauso du vienetai vadinamojo "baby equipment". Gali būti ir vežimėlis, ir įvairių rūšių car seat'ai ir t.t. Vienas vienetas gali būti iš dviejų dalių (pvz vežimėlis jei atsiskiria).

Taigi drąsiai galite registruoti ir pašikniuką;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VNO: 27 rugpjūčio 2016 - 21:05
Sveiki,

Pirmyn skrendu su Wizair, atgal su Raynair. Ar rankinio bagažo matmenys tiks abiejuose?
Atsakyti
QUOTE(ddrrugelis @ 2016 08 28, 21:57)
Sveiki,

Pirmyn skrendu su Wizair, atgal su Raynair. Ar rankinio bagažo matmenys  tiks abiejuose?

Wizzairo small cabin bag - tas kur nemokamas, tai tikrai Rainiams tiks. Large cabin bag, kur reikia primokėt, yra didesnis, nei Rainių nemokamas. Matuokit.
Atsakyti
Ar kas skrendantys po rugsejo pirmos ir darantys cekina dabar jau susidurete su siuo mokesciu? http://www.delfi.lt/...s.d?id=71917272
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigriuke91: 29 rugpjūčio 2016 - 11:48
QUOTE(tigriuke91 @ 2016 08 29, 12:48)
Ar kas skrendantys po rugsejo pirmos ir darantys cekina dabar jau susidurete su siuo mokesciu? http://www.delfi.lt/...s.d?id=71917272

Ir man įdomu...
Atsakyti
Gal kas nors praktiškai susidūrė ir gali paaiškinti ką reiškia papildomų kūdikio reikmenų paslauga. Ryanair rašo "Jeigu keliaujate su kūdikiu ar vaiku, galite nemokamai su savimi pasiimti vieną visiškai sulankstomą stumiamą vežimėlį ir dar vieną smulkesnį vienetą, pvz., automobilio kėdutę ar kelioninę lovytę. Visi kiti reikmenys (iki 20 kg svorio) turi būti vežami kaip registruotas bagažas orlaivio bagažinėje." Jei nusiperku šią paslaugą, ar galiu pasiimti pvz. lagaminą su kūdikio buteliukais, žaislais, sauskelnėmis, drabužiais?
Atsakyti
QUOTE(tigriuke91 @ 2016 08 29, 11:48)

Mes skrendam rugsejo 3, chekina darem 27diena,jokio mokescio netaike. Skrendant atgal jauciu reikes primoket.
Atsakyti
mes skirsim tik spalį, tai bet kokiu atveju dabar dar čekino daryti negalime, jaučiu, pritaikys ir mums
Atsakyti
Naujas mokestis galioja tik tiems, kas nusipirks bilietus nuo rugsėjo 1, nesvarbu, kad mūsų ir jūsų skrydžiai bus rugsėjį :) Beto, pats ryanair rašė, kad šeimoms lyg tais tas mokestis bus nuo 4 eur, o ne nuo 7 eur kaip rašo delfi.
KungFuPandaSuper, be 2 vaikiškos technikos vienetų Jums dar nemokamai priklauso 5 kg svorio kūdikio reikmenų krepšys. Kauno oro uoste prie mūsų prikibo darbuotoja, kad mes pasiėmėm ne vežimėlio tašę, o sportinė didelę tašę vaiko daiktams, kuri buvo didesnė už mūsų pačių kuprinės lotuliukas.gif Bet aš žinojau, kad nieko ta darbuotoja negali mums padaryt, nes vaikiškos tašės išmatavimų niekur nėra nurodyta, beto dieną prieš skrydį specialiai skambinau į oro uostą ir klausiau dėl išmatavimų, tai sakė, svarbiausia, kad nesvertų daugiau nei 5 kg ir neviršytų rankinio bagažo išmatavimų. Tai žiūrėkit, gal susitalpinsit į tą 5 kg krepšį. O ar galit imt lagaminą mokamai kaip vaikišką techniką, negaliu pasakyt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2016 08 31, 10:27)

KungFuPandaSuper, be 2 vaikiškos technikos vienetų Jums dar nemokamai  priklauso 5 kg svorio kūdikio reikmenų krepšys.

eik tu sau, tai aš tundra pirmą kartą vaiką kai į Kretą tempiausi, tai kūdikio vežimėlio tašę pasiskaičiavau kaip rankinį savo bagažą :D

bet ok, protingieji kurmiai, paskaičiuokim, mes dabar būsim 4: du suaugę, keturmetis ir kūdikėlis, kiek ko galima paimti į vidų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2016 08 31, 22:13)
eik tu sau, tai aš tundra pirmą kartą vaiką kai į Kretą tempiausi, tai kūdikio vežimėlio tašę pasiskaičiavau kaip rankinį savo bagažą :D

bet ok, protingieji kurmiai, paskaičiuokim, mes dabar būsim 4: du suaugę, keturmetis ir kūdikėlis, kiek ko galima paimti į vidų?  g.gif

Is gyvenimiskos patirties rekomenduociau susiskaiciuoti ir kiek sugebesit panesti...
T.y. turint omeny kad reikes iki lektuvo nesti ir ta keturmeti tikriausiai ir lialiuka ir ju rankinio bagazo vnt... o ranku kiekis tai stipriai ribotas ir tautieciai tikrai nepuola padeti.

Man yra teke vilkti viena ranka vaika, kita rankini bagaza, o mano didesnysis vaikas tada gal nepilnai 10 metu turejo vilkti 2 rankinius bagazus. Visokie laiptai, kamsciai ant trapo... kazkaip nepagalvojau tada kad as negalesiu panesti ir dvieju rankiniu ir vaiko pati...
Atsakyti
Sveikos. Ar ta papildoma maža rankinė, kur galima pasiimti prie rankinio bagažo kas nors matuoja, yra tekę matyti? Aš kaip rankine naudoju odinė kuprinė, ir žiūriu ji šiek tiek viršija pločio leidžiamus cm. Kaip manot gal niekas neprisikabins?
Atsakyti