Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 06 09, 10:18)
Yra buvę, bandykit dar kartą.

Klystat, daug kur tinka, aš ir dukra tik tokias naudojam internetiniams apsipirkimams, parduotuvėse užsienyje.

Deja,lietuviškos debetinės čia netinka. Arba UK registruota debetinė arba LT kreditinė. Teisingai pasakėt daug kur tinka, bet nevisur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vigai: 09 birželio 2016 - 10:31
QUOTE(vigai @ 2016 06 09, 11:29)
Deja,lietuviškos debetinės čia netinka. Arba UK registruota debetinė arba LT kreditinė. Teisingai pasakėt daug kur tinka, bet nevisur

Per kelis paskutinius mėnesius 3 kartus pirkau ryanair bilietus,visus kartus mokėjau Seb Mastercard debetine.Jokių problemų.
Jei kažkam netinka,gal keitėte paskutiniu metu ?Jei swedbank ,turi būti papildomai užregistruota pirkimams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wer: 09 birželio 2016 - 11:54
Gal kam teko keisti skrydžio datą? Nupirkau bilietus į Paryžių, bet tenka keisti datą, kokia tvarka? Koks papildomas mokestis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2016 06 09, 11:29)

Nu kaip tai netinka, ką jūs šnekat, dukra tik su swedbank mastercard debit perka visus bilietus ryanair, wizzair ir k.t. Pas mane tokia pat, pirkti bilietai ryanair, viskas kuo puikiausiai. Svarbu registruoti internetiniams pirkimams.
Atsakyti
Pritariu Wer, visada atsiskaitau mastercard debetine ir visada praeina gerai.
Atsakyti
Sveikos,
Gal yra žinančių ar 3 ir 6 metų vaikams galima vežtis automobilinę kėdutę nemokamai?
Atsakyti
Gal kam reikia bilietų į Kopenhagą birželio 17-19? 2 suaugę + 2 vaikai ? Nesigauna skristi ... Pirkau po 9,99 eur į vieną pusę.
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2016 06 08, 21:32)
Ar jums nekyla problemu perkant bilietus? Visada viskas budavo gerai, o dabar nepavyksta nusipirkti bilietu...Raso, kad kortele netinka. Kortele Mastercard debit.

Gal jūsų elektroninė bankinnkystė su slaptažodžių kortele, o ne su pulteliu?
Ir kai bankai pakeitė sistemą, reikia užsiregistruoti, kad gautumėt papildomą slaptažodį SMS į telefoną. g.gif
Pasiskambinkite į banką, paaiškins, kaip padaryti ir po 3 val. kortelė veiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2016 06 15, 12:31)
Gal jūsų elektroninė bankinnkystė su slaptažodžių kortele, o ne su pulteliu?
Ir kai bankai pakeitė sistemą, reikia užsiregistruoti, kad gautumėt papildomą slaptažodį SMS į telefoną. g.gif
Pasiskambinkite į banką, paaiškins, kaip padaryti ir po 3 val. kortelė veiks 4u.gif

Mano su kortele, bet jokių sms nereikia, vakar kaip tik bilietus pirkausi su debetine.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2016 06 15, 12:22)
Mano su kortele, bet jokių sms nereikia, vakar kaip tik bilietus pirkausi su debetine.

Šiaulių bankas tikrai pakeitęs.
Gal ne visi.
Aš irgi apturėjau stresą, kol supratau, kodėl neleidžia.
"Savo mokėjimo korteles galite užregistruoti prisijungę prie internetinės bankininkystės sistemos „SB linija“ ir pasirinkę meniu punktą „Kortelės“ –> „Saugus atsiskaitymas“. Pasirinkus registruotiną mokėjimo kortelę – įvesti asmeninę žinutę, papildomos apsaugos „SecureCode“ slaptažodį ir nurodyti, kaip turėtų būti pateikiamas vienkartinis slaptažodis – SMS žinute ar el. paštu."
Atsakyti
ir aš atsiskaitinėju paprasta debetine kortele (SEB), o atsiskaitant kreditine dar ir papildomas mokestis imamas!
Atsakyti
Sveikos,iškilo klausimas dėl vežamos kėdutės vaikui.vaikui yra 2,5m.rašo ryanair puslapyje kad nemokama kai biliete atsispindi kad bilietas vaikui.niekur nerandu ant bilieto užrašo kad vaikui g.gif gal kas susidūrėt kaip yra su tomis kėdutėmis,vėžimėliais?kas turi būti užrašyta ant bilieto?
Atsakyti