Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(gėlužė @ 2016 06 06, 09:56)
Laba diena 4u.gif

Turiu klausimą, jei perkant bilietus bagažo nenusipirkome, tai dabar brangiau už jį mokėsime? Skrendame į Rodo salą. Ir ant vaiko 8 metų jokios nuolaidos netaiko kiek suprantu...Bagažas 80 eur. į abi puses rodo doh.gif

deja taip. Vaikų nuolaida būna jei kartu užsakomas ir suaugusiųjų bagažas....
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 06 06, 09:11)

Siandien mums pavyko uzsakyti bagaza tik ant vaiko 5 metu. 25 kg neleido, o 15 kg be problemu. Vakar kaip tik check-in pasidarem, o siandien sugalvojom, kad reikia registruoto vieno.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 06 06, 08:11)

tikrai ne. bilietus pirkom sausi ar vasari, pakui balandi sugalvojau imti atgal registruota bagaza, tai ant vaiko paemiau, ir tai kainavo 12,5eu. man nereikejo imtis jokio bagazo.
Atsakyti
O kaip jum taip pigiai pavyko bagažą gauti?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2016 06 08, 15:28)

Tai kad cia lyg normali kaina 15 kg lagamino registruojant ant vaiko. Mes irgi tiek mokejom
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2016 06 08, 14:28)

tokia kaina, jei telefone turi raynair programele. per kompa ziurejau, siek tiek brangiau buvo, bet tikrai ne 80eu
Atsakyti
Ar jums nekyla problemu perkant bilietus? Visada viskas budavo gerai, o dabar nepavyksta nusipirkti bilietu...Raso, kad kortele netinka. Kortele Mastercard debit.
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2016 06 08, 18:03)
tokia kaina, jei telefone turi raynair programele. per kompa ziurejau, siek tiek brangiau buvo, bet tikrai ne 80eu

As dabar su ta programele noriu uzsakyti papildomai registruota bagaza vaikui man rodo kaina 20 eur.
Kaip jums taip pigiai isejo?
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2016 06 08, 22:32)
Ar jums nekyla problemu perkant bilietus? Visada viskas budavo gerai, o dabar nepavyksta nusipirkti bilietu...Raso, kad kortele netinka. Kortele Mastercard debit.

reiskia netinka... daud kur jinai netinka... as visada su kreditine perku
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2016 06 08, 22:32)

Yra buvę, bandykit dar kartą.
QUOTE(AJIRA @ 2016 06 09, 09:45)
reiskia netinka... daud kur jinai netinka... as visada su kreditine perku

Klystat, daug kur tinka, aš ir dukra tik tokias naudojam internetiniams apsipirkimams, parduotuvėse užsienyje.
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2016 06 09, 09:39)
As dabar su ta programele noriu uzsakyti papildomai registruota bagaza vaikui man rodo kaina 20 eur.

Būna skirtingi low season ir high season mokesčiai, t.y. vasarą brangiau. Gal jūs skrendante populiariu vasaros atostogų laikotarpiu, kada yra brangesni mokesčiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eighteen: 09 birželio 2016 - 10:07
QUOTE(apelsinka:) @ 2016 06 09, 08:39)

Man tokia kaina buvo. Bet aš kaip suprantu, dabar dar turėjo atpigti bagažas. Gal tikrai priklauso nuo sezono kaina. Mes vykdome gegužės 23d.
Atsakyti