Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

Gal žinote, ar galima rankiniu bagažu vežti pirktinį džemą? Konkrečiau trinti serbentai su cukrumi. Ji ne skysta.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 05 08, 15:37)
nėra taip paprasta su šia klaida. Reikia daryti taip - chate jų puslapyje surašai, kad sumaišėte paauglį su vaiku, tada oro uoste atvykstate ankščiau ir gaunate įsodinimo kortelę nemokamai. Online registruotis nepavyks, deja.

Prie menesi turejom irgi tokia problema biggrin.gif .rasem per live chart ir jie sutvarke per 5 min.Registracija darem per interneta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 05 11, 08:40)
Gal žinote, ar galima rankiniu bagažu vežti pirktinį džemą? Konkrečiau trinti serbentai su cukrumi. Ji ne skysta.

Negalima.. Man nes konservų dėžutė atėmė, atseit skystis...
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 05 11, 08:40)

mus praleido su dviem stiklinaičiais džemo, bet per apsaugą ėjom su mintim, kad lieps išmest. Tai nuo apsaugos darbuotojo nuotaikos priklauso man rodos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2016 05 11, 12:23)
mus praleido su dviem stiklinaičiais džemo, bet per apsaugą ėjom su mintim, kad lieps išmest. Tai nuo apsaugos darbuotojo nuotaikos priklauso man rodos biggrin.gif

Tikrai kartais priklauso nuo apsaugos darbuotojo nuotaikos biggrin.gif Mes iš Portugalijos vežėmės sardinių konservų rankiniame bagaže, tai tikrintojas pavartė dėžutę rankose, pasitarė su kolega ir praleido atlaidžiai nusišypsojęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eighteen: 11 gegužės 2016 - 11:45
Nesupratau, kaip čia dabar su ta internetine registracija, kad nemokamai tik likus 7d., aš bilietus pirkau balandį, gegužės 29dienai ir prieš mėnesį jau galėjau registruotis, ką ir padariau, ir nieko mokėti nereikėjo.
Atsakyti
Dzemas tikrai pas juos laikomas skysciu, is Italijos vezemes labai skanaus, tai pas drauga buvo gal 5 indeliai ir matyt del to ateme kad daug, o man viena indeli pasiseke "prakontrabandint" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2016 05 11, 17:36)
Nesupratau, kaip čia dabar su ta internetine registracija, kad nemokamai tik likus 7d., aš bilietus pirkau balandį, gegužės 29dienai ir prieš mėnesį jau galėjau registruotis, ką ir padariau, ir nieko mokėti nereikėjo.

tai gal mokėjot už vietas, tada leidžia prieš mėn
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 05 11, 19:08)
tai gal mokėjot už vietas, tada leidžia prieš mėn

Dabar pažiūrėjau dar kainas, tai aš pirkau su tuo Bussines Plus, kažkokia akcija buvo, kad bilietas €25 iš Kauno į Kopenhagą tekainavo, kažkaip labai pigiai pasirodė, nes ir bagažas ir vietos įskaičiuota, tai trumpam išsigandau, kad gal orouoste reiks primokėti, pirmą kartą keliauju su Ryanair.
Atsakyti
tiesiog pirkot paturbintą bilietą, dėl to ir leido ankščiau registruotis, paprastiems mirtingiesiems tos pačios sąlygos (t. y. septynios dienos prieš skrydį) liko biggrin.gif

Nieko niekur nereikės primokėt
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2016 05 11, 19:23)
tiesiog pirkot paturbintą bilietą, dėl to ir leido ankščiau registruotis, paprastiems mirtingiesiems tos pačios sąlygos (t. y. septynios dienos prieš skrydį) liko biggrin.gif

Nieko niekur nereikės primokėt

Dėkui, ramybė dabar smile.gif .
Atsakyti
Sveiki turiu problema.Gal esate kas susidure.Rezervavau bilietus 05.06 per ryanaira pinigu nuo kreditines nenuskaiciavo tada 05.11 pasiskaitinejau kad tikriausiai nera mano kortele registruota saugoam pirkimui internete ir as ta pasidariau galvojau tu bilietu jau nebegausiu uz takaina nes praejo 5 paros ir nusipirkau is wizzair nuskaiciavo is ten iskart viskas ok suandien i einu i savo banka ziuriu ir ryanair nuskaiciaves 05.11d nu blyn susinervinsu baisiausiai vefu i raynairo psl savo uzsakymo nr nieko nemeta kad toks uzsakymas butu ar imanoma pinigus susigrazinti?
Atsakyti