Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(syri @ 2016 05 01, 19:34)
mintyse skaičiuoju keliones, tai du metai ta tvarka (nemokamai tik prieš 7 dienas) tikrai jau yra.

tikrai yra, 2014 m. ją įvedė
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 04 28, 20:44)
gali būti, kad ką tik pakeistą kortelę reikia aktyvinti internetiniams pirkimams - tada reikia skambinti į banką ir paprašyti kad  aktyvuotų.

Jei kreditinė, tai nieko aktyvuot nereikia.
Atsakyti
Swedbanke ir debetine ir kreditine korteles jau kuris laikas reikia registruoti saugaus pirkimo programoje.
Atsakyti
Sorry gal ir už kvailą klausimą, nemažai esu skridusi su Rynair, visada tik su rankiniu bagažu. Viskas dėl skysčių aišku, o kaip su pirktiniais konservais, pvz., ar būtų laikoma skysčiais tuno, šprotų, pupelių konservai ir pan.?
Atsakyti
Stebiu kelias savaites kasdien skrydžius iš Alikantės į Kauną liepai.Vienos pusės bilietas 241 euras.
Realu,kad atpigs ar kaip tik dar brangs?Kaina juk kosmosas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2016 05 03, 11:54)
Sorry gal ir už kvailą klausimą, nemažai esu skridusi su Rynair, visada tik su rankiniu bagažu. Viskas dėl skysčių aišku, o kaip su pirktiniais konservais, pvz., ar būtų laikoma skysčiais tuno, šprotų, pupelių  konservai ir pan.?

taip, konservai irgi skysčiai.
Atsakyti
Gal kas atsakys į mano klausimus 4u.gif

1.Jei kelionė 7dienos,tai ar duos prieš išskrendant užsiregistruoti skrydžiui atgal be mokesčio?Žmonės nori popierinio varianto.

2.Perkant bilietus vienam suaugusiam žmogui netyčia buvo nupirktas bilietas kaip paaugliui,dabar registruotis neleidžia,nes ''per senas''.Ką daryti?gal kas susidūrė ir ar reiks už pataisymą mokėti?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2016 05 04, 21:15)

1.Jei kelionė 7dienos,tai ar duos prieš išskrendant užsiregistruoti skrydžiui atgal be mokesčio?Žmonės nori popierinio varianto.

2.Perkant bilietus vienam suaugusiam žmogui netyčia buvo nupirktas bilietas kaip paaugliui,dabar registruotis neleidžia,nes ''per senas''.Ką daryti?gal kas susidūrė ir ar reiks už pataisymą mokėti?

aš parskridau 04.07, 03.30 jau leido registruotis, nors kažkada neleido, teko
ieškot internetinės kavinės, kad atsispausdint (tada dar el varianto nebuvo)

dėl bilieto paskambinkit ryanairui turėtų sutvarkyt
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2016 05 04, 22:15)

1. tikrai duos, jau ne kartą spausdinomės.
2. eikite į ryanair online ir susitvarkysite nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2016 05 05, 09:34)

2. eikite į ryanair online ir susitvarkysite nemokamai.

Oi, gal ir ne į ryanair (iš kur čia ištraukiau) ax.gif , bet dabar visur, berods, yra online, tad susitvarkysite smile.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2016 05 05, 17:51)
Ačiū už atsakymus smile.gif

nėra taip paprasta su šia klaida. Reikia daryti taip - chate jų puslapyje surašai, kad sumaišėte paauglį su vaiku, tada oro uoste atvykstate ankščiau ir gaunate įsodinimo kortelę nemokamai. Online registruotis nepavyks, deja.
Atsakyti