Laba diena,
Noriu paklausti kokia yra situacija su keliaujančiais neįgaliais asmenimis. Kaip suprantu tai neįgaliojo vežimėlį galima pasiimti nemokamai. Būtų galimybė atiduoti prieš įlipant, nes žmogus truputį paeina pats.
Kaip yra su sėdimom vietom? Ar būtina pirkti business bilietus, kad gauti vietą pirmoje eilėje, ar neįgaliems taikomos kokios išlygos?
QUOTE(jolanta.k @ 2016 04 24, 22:58)
Keliausiu viena su 2 metų vaikučiu į Londoną(lutono oro uostą). keliauju pirmą kartą todėl nelabai įsivaizduoju kaip kas. Imsiu kėdutę ir vežimėlį, noriu abu atiduoti į registruotą bagažą. Lietuvoje man atnešti pagelbės, Lutone manęs irgi lauks žmogus, bet ar registruotą bagažą atiduoda prieš ar už vartų? ta prasme ar tas žmogus galės ateiti iki tos vietos kur atiduoda bagažą? Gal kuri susidūrėt? Kvailas klausimas, bet nežinau ar aš sugebėsiu viską panešti, jeigu toli eit reikės vienai
Deja, tas zmogus negales ateiti iki bagazo, nes kiek pamenu Lutone bagaza atsiemem pries pasu tikrinimo punkta.
QUOTE(astonja @ 2016 04 26, 09:49)
Deja, tas zmogus negales ateiti iki bagazo, nes kiek pamenu Lutone bagaza atsiemem pries pasu tikrinimo punkta.
tai yra vezimeliai bagazui susikrauti
Greitai skrisiu su Ryanair į Lietuvą.Vakar padariau check-in online, bet tik į vieną pusę.Nemokamai atlikti check in online skrydžiui atgal galėsiu tik nuo gegužės 3 dienos.
Prieš metus skridau su Rynair ir nemokamą check in online padariau iškart, skrydžiui pirmyn ir atgal.
Nuo kada šie pasikeitimai?
Prieš metus skridau su Rynair ir nemokamą check in online padariau iškart, skrydžiui pirmyn ir atgal.
QUOTE(keistuole @ 2016 04 24, 19:59)
ne kartą esu pridavus kaune dar iki patikros, Vilniuj nebuvo poreikio, tai nežinau kaip ten
KUN mums pačios darbuotojos pasiūlė priduoti lagaminą nemokamai, kai registravom vežimą, a vat VNO nepriėmė, reikėjo atiduot prieš įlipant į lėktuvą, tad jokio patogumo nebuvo.
SAKYKIT turiu rupesti kodel neleidzia pirkti rodo klaida,cooks isvalyti, korteles geros;bandyta kelios narsykles apsiverksiu kas ne taip su ryanairu.....aciu labai jei kas susidurete paskutiniu metu su sia beda
QUOTE(Lybera @ 2016 04 27, 14:00)
Greitai skrisiu su Ryanair į Lietuvą.Vakar padariau check-in online, bet tik į vieną pusę.Nemokamai atlikti check in online skrydžiui atgal galėsiu tik nuo gegužės 3 dienos.
Nuo kada tiksliai nepasakysiu, bet tokias taisykles įvedė, kad nemokamai regintis į skrydį galima tik prieš savaitę. Tad į priekį užsiregistravot, liko Jūsų duomenys, į atgalinį, jei mokėt nenorit, užsiregistruosit kai liks savaitė iki skrydžio. Patogiausia su apps'u būtų - nei spausdintuvo ieškoti, nei popieriaus gadinti.
QUOTE(Jolė*** @ 2016 04 28, 09:06)
Nuo kada tiksliai nepasakysiu, bet tokias taisykles įvedė, kad nemokamai regintis į skrydį galima tik prieš savaitę. Tad į priekį užsiregistravot, liko Jūsų duomenys, į atgalinį, jei mokėt nenorit, užsiregistruosit kai liks savaitė iki skrydžio. Patogiausia su apps'u būtų - nei spausdintuvo ieškoti, nei popieriaus gadinti.
Ačiū už atsakymą.
Pagailėjau mokėti už atgalinį check in, palauksiu nemokamo prieš išskrendant atgal.
georgiana, aš buvau porą sykių susidūrusiu su šia problema. Taip norėjau kuo greičiau nusipirkti bilietą, bet niekas nesigaudavo, nors iš pykčio sprogti galėjau!
Aš įtariu, kad čia Ryanair problema, laikini techiniai nesklandumai iš jų pusės.Pabandyk pirkti bilietą po poros valandų ar kitą dieną ir pavyks, man šis dalykas pasiteisino.
QUOTE(georgiana @ 2016 04 28, 02:20)
SAKYKIT turiu rupesti kodel neleidzia pirkti rodo klaida,cooks isvalyti, korteles geros;bandyta kelios narsykles apsiverksiu kas ne taip su ryanairu.....aciu labai jei kas susidurete paskutiniu metu su sia beda
gal kortele neseniai keitėtės ?
QUOTE(Udrius @ 2016 04 28, 20:03)
gal kortele neseniai keitėtės ?
taip kortele neperseniausiai keista, viskas puiku Aciu, pavyko.
dekui ir Lybera Tau
QUOTE(georgiana @ 2016 04 28, 21:24)
taip kortele neperseniausiai keista, viskas puiku Aciu, pavyko.
dekui ir Lybera Tau
dekui ir Lybera Tau
gali būti, kad ką tik pakeistą kortelę reikia aktyvinti internetiniams pirkimams - tada reikia skambinti į banką ir paprašyti kad aktyvuotų.
QUOTE(Lybera @ 2016 04 27, 14:00)
mintyse skaičiuoju keliones, tai du metai ta tvarka (nemokamai tik prieš 7 dienas) tikrai jau yra.