Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

Sveikos 4u.gif

Vakar buvo sunki diena, daug lakstymo. Pasportuoti nespėjau, nors žadėjau kiekvieną dieną rasti tam bent pusvalandį blush2.gif Labai anksti ėjau miegot, vakarienė gavosi vėloka. Pietūs baisiai nusivėlino, valgiau 15 val, kai paprastai valgau 12. Buvau nerealiai alkana, galėjau suvalgyti dramblį doh.gif Bet kai pradėjau valgyti, įsiskaudo skrandį, matyt per ilgas tarpas buvo tarp maitinimų, raižė ilgai...

Kalorijos:
avižų košė su dž. slyvomis 220

kapučinas 40
sumuštinis juoda duona dešra 150

sultinys 25
2 sumuštiniai su keptais kiaušiniais, sūriu, ketčupu, dešra 600

vytinta dešra doh.gif 430
kriaušė 100
liesa varškytė 70

dukra valgė blynus ir man įgrūdo į burną lotuliukas.gif ~50

Viso 1585 ir jokio staigaus dramatiško minuso kaip kad būna nuolat antradienio rytais verysad.gif

*CoCoNuT*, kaip greitai, atrodo ką tik rašei, kad pirkai svarstykles, ir jau -2 bigsmile.gif thumbup.gif

Šiandien pusryčiams išbandžiau Malsena grikių dribsnius, nerealiai skanūs wub.gif Parašyta virti 3 min, aš tik užpyliau karštu vandeniu ax.gif Pietum koldūnai ax.gif

user posted image
Atsakyti
Kiek tie grikiai turi kalorijų? 4u.gif Atrodo lengvai paruošiami, gal ir man reikia nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 23, 13:30)
Kiek tie grikiai turi kalorijų?  4u.gif Atrodo lengvai paruošiami, gal ir man reikia nusipirkti  smile.gif

341 kcal/100 g (standartiškai kaip ir beveik visos kitos kruopos) 4u.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 23, 08:26)
Vakar pažiūrėjau atsitiktinai nuo...iki su Jagelavičiūte apie dietas ir ansvorį, tai užsinorėjau metalinių maisto formelių lotuliukas.gif
Kas čia dar gero? g.gif  Ryte pasisvėriau - 78,2, dar nukratau 200 gramų ir būsiu numetus 2 kg bigsmile.gif

Aš ir pažiūrėjau, jau įsinorėjau būt 53 kg. Uch, daug kalbų, mažai darbų pas mane, nežinau, kiek žadėta, daryta, vėl žadėta, vėl daryta. Amžina kova su kilogramais, nes vis ne taip smarkiai matyt norėjau, kad paslysdavau. Na bet fsiooo biggrin.gif Pamirštu verkšlenimus ir tyliai sau metu nereikalingus riebalus lauk bigsmile.gif

Man kavos pertraukėlė, o jaučiu, sloga kabinasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 23, 13:26)
Sveikos  smile.gif
Aš ir pažiūrėjau, jau įsinorėjau būt 53 kg. Uch, daug kalbų, mažai darbų pas mane, nežinau, kiek žadėta, daryta, vėl žadėta, vėl daryta. Amžina kova su kilogramais, nes vis ne taip smarkiai matyt norėjau, kad paslysdavau. Na bet fsiooo  biggrin.gif  Pamirštu verkšlenimus ir tyliai sau metu nereikalingus riebalus lauk  bigsmile.gif

Man kavos pertraukėlė, o jaučiu, sloga kabinasi  unsure.gif

drinks_cheers.gif aš panašiai irgi pagalvojau, kad jeigu būčiau užsibrėžusi tikslą ir nuosekliai metusi svorį, o ne nuklydinėjusi nuolatos, tai kiek jau laiko galėčiau būt plona biggrin.gif

4u.gif sveikatos balionas. Lyg jau ir baigėsi gripo epidemijos unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 23, 13:38)
drinks_cheers.gif aš panašiai irgi pagalvojau, kad jeigu būčiau užsibrėžusi tikslą ir nuosekliai metusi svorį, o ne nuklydinėjusi nuolatos, tai kiek jau laiko galėčiau būt plona biggrin.gif

4u.gif sveikatos balionas. Lyg jau ir baigėsi gripo epidemijos unsure.gif

Aš mokykloj pamenu pati savim stebėdavausi, po 18 val nė kąsnio, nes savaitgaliais, net ledų neparagaudavau, to pasekoj -7kg turėjau, ir valios kiek buvo. Paskui prieš vestuves irgi, norėjau būt liekna nuotaka, tokia ir buvau, mažiausias skaičiukas kelios dienos prieš vestuves buvo 52.9 wub.gif Kadangi kriaušės figūra, liemuo ryškus, tai atrodžiau taip, kaip svajojau smile.gif Na o paskui kaip visada, jau ištekėjus, du vaikai, tai ir auga lašiniai doh.gif
Bet, o, tačiau, pabaiga tam visam nusileidinėjimui ir nuolaidžiavimui smile.gif Aš jau atėjus į temą sakiau, kad visiškai savęs neribosiu, bet susiimsiu tai normaliai, va taip ir yra, įkvėpimas kol nedingo, reikia veikt smile.gif O tikrai, kaip Agnė sakė, svarbiausia ištvert savaitę, paskui jau nebesinori paslyst, nes pradedi tikėt savim, kad gali, nes tas užkandžiavimas vakare labai greit tampa įpročiu doh.gif

Vyras praeitą savaitgalį sirgo, su arbatom ir Gripexu atsipumpavo, užkrėtė vaikus, abu sloguoti ir kosėja, o va dabar ir aš. Staigiai taip, ryte viskas buvo gerai, tik vieną kartą nusičiaudėjau ir pajutau, kaip užgulė nosį doh.gif
Atsakyti
Rudaake - ne visiems veikia ta savaitė.. ne visiems veikia knygos, mėnuo, įkvėpiantys pavyzdžiai, aplinkiniai.. labai daug darbo su pačiu savimi reikalaujantis procesas tas svorio metimas ir apskritai gyvenimo įgūdžių keitimas. man atrodo, kad aš stengsiuos savo vaikams, kai jau jų turėsiu, šiek tiek teisingesnę bent jau mitybos politiką dėstyt, nes gyvenime turbūt lengviau taip bus paskui unsure.gif aš galiu dabar jau išsilaikyt darbo savaitę neprisikirtus visokių nesąmonių, bet ateina savaitgalis ir kapiec - visko man norisi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mažiausiai esu svėrusi 62 kg, bet nesekant griežtai mitybos svoris po truputį augo, o savo maksimumą pasiekiau per pastaruosius du metus, nes pasikeitė ritmas, o valgyt galiu ir mėgstu daug.
Kaip kažkada Cololo yra sakęs, kai močiutė paklausdavo, ar noriu dar blynų, sakydavau GALIU lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 02 23, 13:52)
Rudaake - ne visiems veikia ta savaitė.. ne visiems veikia knygos, mėnuo, įkvėpiantys pavyzdžiai, aplinkiniai.. labai daug darbo su pačiu savimi reikalaujantis procesas tas svorio metimas ir apskritai gyvenimo įgūdžių keitimas. man atrodo, kad aš stengsiuos savo vaikams, kai jau jų turėsiu, šiek tiek teisingesnę bent jau mitybos politiką dėstyt, nes gyvenime turbūt lengviau taip bus paskui  unsure.gif aš galiu dabar jau išsilaikyt darbo savaitę neprisikirtus visokių nesąmonių, bet ateina savaitgalis ir kapiec - visko man norisi  biggrin.gif  biggrin.gif

O taip, ne visiems, bet man tai veikia smile.gif Šiaip tai sakau, aš valios turiu, ir mane labai lengvai gali bet kas motyvuot, kad ir kitų lieknėjimo istorijos ar mano va liniuotė apačioj. Ir va savaitę atsilaikius aš toliau vis lengviau ir lengviau sugebu save kontroliuot, ir netgi tas emocinis valgymas pasidaro kontroliuojamas, bet ta savaitė man sunki, ta pirmoji, kai įpratus vaikams sumigus prie arbatos tai pyragiuką, tai traškučių su vyru (jis traškučių maniakas, o aš irgi pasidariau tokia).
Šią savaitę minuso nėra, nes vieną vakarą vyras parvežė mėsainių iš Mcdonaldo, na ir fsio, palūžau. Bet dabar gi įspėtas yra, apsikroviau dietų žurnalais, kantrybe, valia ir atsiradusia motyvacija, ir tikiuosi, kad nepaslysiu, o tai bus didelis žingsnis į priekį smile.gif
Dėl vaikų taip, ir aš taip galvoju, bijau, kad nebūtų jie emociniai valgytojai.
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 02 23, 13:52)
[ labai daug darbo su pačiu savimi reikalaujantis procesas tas svorio metimas ir apskritai gyvenimo įgūdžių keitimas

drinks_cheers.gif
aš dažnai apie šitą pagalvoju. Kad turiu ugdytis naujus įpročius, prie jų priprasti, kodėl pradėjau ir kodėl negaliu mesti, kokia man nauda, kad reikia išsiugdyti įprotį judėjimui, sportavimui, jeigu noriu atrodyti gražiau ir t.t. Žodžiu, kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 02 23, 15:52)
Rudaake - ne visiems veikia ta savaitė.. ne visiems veikia knygos, mėnuo, įkvėpiantys pavyzdžiai, aplinkiniai.. labai daug darbo su pačiu savimi reikalaujantis procesas tas svorio metimas ir apskritai gyvenimo įgūdžių keitimas. man atrodo, kad aš stengsiuos savo vaikams, kai jau jų turėsiu, šiek tiek teisingesnę bent jau mitybos politiką dėstyt, nes gyvenime turbūt lengviau taip bus paskui  unsure.gif aš galiu dabar jau išsilaikyt darbo savaitę neprisikirtus visokių nesąmonių, bet ateina savaitgalis ir kapiec - visko man norisi  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Aš kovoju su svoriu nuo 12 metų - nuo tada, kai aplamai man pradėjo rūpėti mano išvaizda, kai pradėjau jaustis mergaite, mergina... žo, kovoju visą gyvenimą showoff.gif Liekna būnu labai trumpais periodais verysad.gif Labai greit dingsta motyvacija ir vėl priaugu sad.gif
Viskas eina nuo šeimos mitybos įpročių (akcentuoju mitybą, nes sportuoti ir judėti man patikdavo visada). Aš buvau storas kūdikis, storas vaikas, stora paauglė, ir tik užaugus, pradėjus gyventi atskirai nuo šeimos savarankiškai, pradėjau domėtis mityba ir kažką keisti... Bet labai mažais žingsneliais, staigūs pokyčiai man netinka (greit pratrūkstu ir grįžtu prie to, nuo ko pradėjau). Ir iki šiol negaliu atsikratyt priklausomybės nuo čipsų, kebabų, bulvinių blynų ir tt. T y vis norisi "normalaus" maisto, tokio, prie kurio aš pripratus nuo vaikystės (mano vaikystėje nebuvo kebabų, bet buvo pvz beliašai, čeburekai biggrin.gif ). Kad taip būtų lengva, savaitė jų nevalgai ir nebesinori visą likusį gyvenimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 02 23, 14:01)
toliau vis lengviau ir lengviau sugebu save kontroliuot

Tikrai svarbu ugdyti įpročius.
Aš pvz valgyt vakarais vis dar noriu, bet jau ne taip siaubingai, kaip anksčiau smile.gif
Atsakyti