Išbandžiau šiandien vieną receptą iš knygos Supermaistas. Patiko, rašau ir čia, gal kuri susigundysit
Baltyminiai blyneliai
avižų dribsniai 50 g (ėmiau 4 v.š.)
vanilės ekstraktas
kepimo milteliai
kiaušinis
nesaldintas migdolų pienas 100 ml (ėmiau paprastą pieną)
įdėjau dar 100 g natūralaus jogurto, apsižioplinau, jogurtas pagal receptą eina kaip padažas prie gatavų blynų
ir dar įdėjau savo nuožiūra šaukštelį stevijos
Dribsnius galima sumalti į miltus, galima nemalti, aš nemaliau. Viską sumaišyti, tešla man gavosi skystoka, nors recepte buvo paminėta dar praskiest vandeniu. Toliau pagal receptą "keptuvę išpurkšti neriebiu kepimo aliejumi" - gal kas žino, kas per velnias?

Aš kadangi tokio neturiu, kepiau be jokio aliejaus sumuštiniu keptuve.
Skanu, paprasta, nebloga košės alternatyva
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 04 08, 10:08)
Labas rytas
Svarstyklės nejuda, sustojo ties 76,8, bet pati kažkokia lengvesnė jaučiuosi.
O kaip sekasi laikytis atsiųsto valgiaraščio?