Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 17, 20:14)
Visiskai rimtai.  unsure.gif Ir tikrai nereikia buti grazuole. Tiesa, atviri drabuziai labai padidina kabinejimosi lygi. Nemaloniausia, kad dalis tu vyru tampa agresyvus, kai juos ignoruoji arba atsisakai duoti numeri. Kai kurie pradeda sekti paskui. Turejau tokius etatinius sekejus, kurie gyveno netoli darbo ar namu. Kai tik pamatydavo, sekdavo paskui, nesvarbu kur as eiciau. Jei ieini i parduotuve, tai laukia lauke atsistoje.  doh.gif

Oi priminet biggrin.gif Vasaros atostogumetu vaziuodavom i viena sali su drauge, taiten irgi taip budavo miestelio centre biggrin.gif Visur sekiodavo, bandydavo pakalbint, o mum su drauge tiek juoko budavo, studentes buvom, crazy tokios, tai visad i keisciausias vietas eidavom, apsimesdamos, kad nepastebim, jog seka. Ieidavom ir prabangiu drabuziu parduotuve ir is paskos du kokie su slepkem per pirsta biggrin.gif smeliuoti biggrin.gif pardavejos nepatenkintos, o mum juoko. Bet viena vakara jie mane isgelbejo nuo isprievartavimo... Nemeluoju. Buvau lb lb dekinga jiems, o zmogus, norejes mane nuskriausti, buvo rumunas.
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 17, 20:18)
Ta prasme joms atgrasu, kad vyrai mintysenet  pagalvoja: "graži moteris"? Net komplimentai joms atgrasūs? Kažkokiomis psichologinėmis traumomis kvepia g.gif

Jos kalbejo apie seksualinius pamastymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 17, 19:16)
Taip, musulmones, kurios nesioja, teigia, kad taip saugosi nuo kitu vyru demesio. Nebutinai vat tokio agresyvaus kaip video, o bet kokio, naturalaus demesio sveiko vyro graziai moteriai. Na, kad nuziuri, kazka mintyse pagalvoja. Joms tai atgrasu ir jos tokiu minciu kelti nenori. O vyrai nesioja tai nezinau, kodel, nes nezinau ne vieno nesiojancio g.gif  grazu gal jiems, didziuojasi savo saknimis, kilme g.gif

O nuo kokiu vyru saugosi musulmone (beje, DE gimusi ir augusi) teisme, kai atsisako nusiimti tuos savo uzdangalus? Teiseja reikalauja pagal vokieciu istatymus, kad liudytojo veidas nebutu uzdengtas. O ji visvien spardosi ir gincijasi kad nenusiims - "mano tikejimas atidengti veida grieztai draudzia". http://www.welt.de/v...icht-sehen.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amsele: 17 kovo 2016 - 19:22
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 17, 19:15)
Tuose video kabinėjosi lower class juodaodžiai, nes vaikščiojo po prastesnius rajonus, o jie kabinasi prie bet ko, kas ne juodaodis.

Manot, kad Iš Šviesos meluoja, kad tokio elgesio pasitaiko ir Europoje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilango @ 2016 03 17, 20:20)
Nelegalūs migrantai, šioje temoje vadinami "pabėgėliais". Neaišku iš kur atbėgę. Ne vien musulmonai, bet vienodai negražiai besielgiantys moterų atžvilgiu. Taip pat legalūs, kurių pilna pvz. Prancūzijoje, bet nėra Lietuvoje.

O kodėl jūs pagal žodžius - jų kultūra, papročiai - nepagarbus elgesys su moterimis nusprendėt, kad tai musulmonai?

Kad jusu nesupaisysi, tada tas video ne prie ko. Nei jie pabegeliai, nei kokie atbegeliai, greiciausiai gime auge tam NYC ir tiesiog, kaip kazkas minejo, zemiausia visuomenes klase ir tiek. O nusprendziau, nes butent apie pabegeliu nesama kultura sita tema lyg ir.
Atsakyti
QUOTE(Pilango @ 2016 03 17, 19:23)
Manot, kad Iš Šviesos meluoja, kad tokio elgesio pasitaiko ir Europoje?  bigsmile.gif

Nemanau. Visiškai tikiu. Pati esu su tuo susidūrusi Hamburge imigrantų-arabų rajone. Ten buvo tik komentaras apie tą video.
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2016 03 17, 20:22)
O nuo kokiu vyru saugosi musulmone (beje, DE gimusi ir augusi) teisme, kai atsisako nusiimti tuos savo uzdangalus? Teiseja reikalauja pagal vokieciu istatymus, kad liudytojo veidas nebutu uzdengtas. O ji visvien spardosi ir gincijasi kad nenusiims - "mano tikejimas atidengti veida grieztai draudzia". http://www.welt.de/v...icht-sehen.html

Ka as zinau, nuo ko ji konkreciai saugosi. Ikalta taip i galva gal tevu, seneliu, aplinkos, is kur man zinoti g.gif Bet ne religijos, nes Korane nera pasakyta, jog moteris turetu dengti veida. Ne vienu zodziu.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 17, 19:21)
Oi priminet biggrin.gif  Vasaros atostogumetu vaziuodavom i viena sali su drauge, taiten irgi taip budavo miestelio centre biggrin.gif  Visur sekiodavo, bandydavo pakalbint, o mum su drauge tiek juoko budavo, studentes buvom, crazy tokios, tai visad i keisciausias vietas eidavom, apsimesdamos, kad nepastebim, jog seka. Ieidavom ir prabangiu drabuziu parduotuve ir is paskos du kokie su slepkem per pirsta biggrin.gif  smeliuoti biggrin.gif  pardavejos nepatenkintos, o mum juoko. Bet viena vakara jie mane isgelbejo nuo isprievartavimo... Nemeluoju. Buvau lb lb dekinga jiems, o zmogus, norejes mane nuskriausti, buvo rumunas.

Nu va, gal ir gerai, kad anie jus seke unsure.gif . Ko tik nebuna, uzjauciu del tokio "nuotykio".

Siaip jei dviese esi, tada gal ir juokingai, bet vienai tai nelabai jauku, ypac, kai suteme ir pvz draugo laukti prie kokios stoteles, nes eina sniurais ir kalbina. Jei zinau, kad vakare turesiu grizti viena, as visa laika deduosi kelnes ir patogius batus, kad galeciau begti jeigu ka. Apie jokius sijonus ne nesvajoju.

Atsakyti
https://www.youtube....h?v=DETKlyyjhEQ va dar vienas vaikštantis, tik jau Europoje. Milane.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 17, 19:25)
Ka as zinau, nuo ko ji konkreciai saugosi. Ikalta taip i galva gal tevu, seneliu, aplinkos, is kur man zinoti g.gif  Bet ne religijos, nes Korane nera pasakyta, jog moteris turetu dengti veida. Ne vienu zodziu.

Koranas, kaip ir kiekviena religinė knygą, yra perrašyta, perversta n kartų. Be to ten daug metaforų, daug ko nereikia suprasti tiesiogiai. Na, bet čia off-topic ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 17, 19:25)
Ka as zinau, nuo ko ji konkreciai saugosi. Ikalta taip i galva gal tevu, seneliu, aplinkos, is kur man zinoti g.gif  Bet ne religijos, nes Korane nera pasakyta, jog moteris turetu dengti veida. Ne vienu zodziu.

drinks_cheers.gif Korana visi skaito kaip nori ir "ideda" i knyga tai, ko joje nera. Draudimas moterims dengti veida yra vienas is tokiu atveju.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 17, 19:23)
Kad jusu nesupaisysi, tada tas video ne prie ko. Nei jie pabegeliai, nei kokie atbegeliai, greiciausiai gime auge tam NYC ir tiesiog, kaip kazkas minejo, zemiausia visuomenes klase ir tiek. O nusprendziau, nes butent apie pabegeliu nesama kultura sita tema lyg ir.

Video susijęs su migrantus priėmusiose šalyse kilusiu pasipiktinimu dėl priekabiavimo prie moterų. Video nufilmuotas JAV, bet pagal pvz. Iš Šviesos komentarus, susidaro įspūdis, kad analogiškas video galėjo būti nufilmuotas ir pvz. Prancūzijoje.
Atsakyti
QUOTE(Pilango @ 2016 03 17, 19:30)
Video susijęs su migrantus priėmusiose šalyse kilusiu pasipiktinimu dėl priekabiavimo prie moterų. Video nufilmuotas JAV, bet pagal pvz. Iš Šviesos komentarus, susidaro įspūdis, kad analogiškas  video galėjo būti nufilmuotas ir pvz. Prancūzijoje.

Laisvai 4u.gif
Atsakyti