Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 15, 09:22)
Aaa, matote tai, kas prieštarauja jūsų nuomonei, iškart tampa neteisinga ar ne? O man labai priimtinas jos požiūris, nes ji pati ten dirbo ir susidūrė su situacija akis į akį, bet, kad jūs teisinate laukinį, chuliganišką tų atbėgėlių elgesį, aš jau supratau.

Ne, tiesiog to asmens dėl tam tikrų priežasčių negaliu laikyti objektyviu.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2016 03 15, 07:58)
1. Už ką konfiskuoja? Už padarytus nusižengimus, ar už nusižengimus, kuriuos jie gal būt padarys ateityje?

Siaip atima. Atima turta kuris virsija nustatyta verte (verte skiriasi skirtingose salyse). Ir labai teisingai.

Danija - 1340 euru

Danijos parlamentas pritarė pasiūlymui iš pabėgėlių konfiskuoti vertingus daiktus, šitaip kompensuojant valstybės jų išlaikymui skiriamas lėšas. Po diskusijų parlamentarai sutiko, kad nebūtų atimti vestuviniai žiedai ar šeimos relikvijos.

Konfiskuojami pinigai, kompiuteriai, telefonai ir viskas kita kas virsija 1340 euru kaina.

Sveicarija - 915 euru

Į Šveicariją atvykstantys pabėgėliai turės atiduoti bet kokį turtą, kurio vertė viršija 1 000 Šveicarijos frankų (915 eurų), kad padėtų šaliai sumokėti už jų išlaikymą, pranešė šalies transliuotojas SRF.

Va, prasau. 2 pirmi pasitaike pavyzdziai. Uzteks ar dar paieskoti?

---

Austrija: pabegeliai neturetu rinktis, kuri ES salis juos priims Aisku neturetu, jie gi nuo karo bega, o ne geresniu pasalpu iesko. ax.gif

A. Merkel: Balkanu sienu uzdarymas - naudingas Vokietijai ir durniui aisku irnesakyk.gif

Sesiolikametis libanietis migrantas per jega isivioliojo austre i kazkieno namus Vienoje ir bande ja isprievartauti. Libanietis gyveno migrantu centre Jam turbut ne 16, o 26 kaip ir visais kitais panasiais atvejais su "paaugliais"
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 03 15, 16:04)

Tuoj apverks vargšelius tolerastai, kad jiems gi labai sunku, gamtamotulė šaukia jiems į ausis biggrin.gif Tai žiū dar ims nemokamas sekso lėles dalinti, o gal ims ir įteisins visur prostituciją? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 03 15, 17:04)
Siaip atima. Atima turta kuris virsija nustatyta verte (verte skiriasi skirtingose salyse). Ir labai teisingai.

Mano galva, karo pabėgėlių atveju tai dvigubas apiplėšimas, visų pirma juos nuskriaudė tėvynė, atėmusi namus, darbą ir beveik viską, ką jie turėjo, o dabar - ir priėmusi valstybė.

QUOTE(Monteverte @ 2016 03 15, 17:42)
Tuoj apverks vargšelius tolerastai, kad jiems gi labai sunku, gamtamotulė šaukia jiems į ausis biggrin.gif Tai žiū dar ims nemokamas sekso lėles dalinti, o gal ims ir įteisins visur prostituciją? bigsmile.gif

Kas ir kada šioje temoje yra pasisakęs, kad pabėgėliai, migrantai ar kokia kita socialinė grupė turėtų būti atleidžiama nuo įstatymų laikymosi?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2016 03 15, 18:06)
Mano galva, karo pabėgėlių atveju tai dvigubas apiplėšimas, visų pirma juos nuskriaudė tėvynė, atėmusi namus, darbą ir beveik viską, ką jie turėjo, o dabar - ir priėmusi valstybė.

Yra kaip yra, aš tik konstatuoju faktą.
Atsakyti
Kas ir kada šioje temoje yra pasisakęs, kad pabėgėliai, migrantai ar kokia kita socialinė grupė turėtų būti atleidžiama nuo įstatymų laikymosi?

Kaip manote, kas atsakingas už PILIETINĮ karą? Ta valstybė, kuri jį sukelia, ar visos kitos, neturinčios su tuo PILIETINIU karu nieko bendro? Kas iš jų ką atėmė? Tik patys iš savęs.
Tik visiškai atslikusioje, neišsilavinusioje valstybėje XXI a. dar gali kilti pilietinis karas. Viskas prasideda nuo pačių piliečių nesąmoningumo ir nemokėjimo taikiai gyventi savo tėvynėje.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2016 03 15, 07:58)
1. Už ką konfiskuoja? Už padarytus nusižengimus, ar už nusižengimus, kuriuos jie gal būt padarys ateityje?

2. Stačiai genijai, dirbti (ir užsidirbti) neleisti, pašalpų neduoti.

Nu g.gif

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 15, 19:12)
Kaip manote, kas atsakingas už PILIETINĮ karą? Ta valstybė, kuri jį sukelia, ar visos kitos, neturinčios su tuo PILIETINIU karu nieko bendro? Kas iš jų ką atėmė? Tik patys iš savęs.
Tik visiškai atslikusioje, neišsilavinusioje valstybėje XXI a. dar gali kilti pilietinis karas. Viskas prasideda nuo pačių piliečių nesąmoningumo ir nemokėjimo taikiai gyventi savo tėvynėje.

Ach, kaip viskas paprasta smile.gif
Atsakyti

Ne šioje temoje, o Vokietijoje jų nusikaltimus dangsto, vargšai mat pakrikę, nuo karo nukentėję wub.gif
Papildyta:

Jo? Tai gal surašykit bent jūs jiems testamentą thumbup.gif vis šis tas, į pliusiuką smile.gif
Kažkas nuskriaudė, o kažkas kitas turi užlopyti skyles. Na nieko sau. Kaip jūs dar ne prie bažnyčios sėdite ir nekalėdojate su tokiu požiūriu į finansus? O gal... unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 15, 23:51)
Ne šioje temoje, o Vokietijoje jų nusikaltimus dangsto, vargšai mat pakrikę, nuo karo nukentėję wub.gif

Viskas tik dėl jų gerumo, jie tiek daug ištvėrė ir pergyveno. Vaje. Kaip tu nesupranti? laugh.gif
Atsakyti
Toronte vyras peiliu puolde du karius ir sake, kad taip elgtis jam nurode Alachas. O, dar vienas alacho pasiuntinys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 03 16, 11:59)

"The man accused of a violent attack on a Canadian military recruiting centre comes from a family with a history of severe mental illness, according to a Toronto researcher on extremism and radicalization."
"Toronto Police Chief Mark Saunders told reporters Tuesday that Ali was born in Montreal and moved to Toronto in 2011."
Šaltinis: http://news.national...anie-hassan-ali

Kas bendro tarp Pabėgėlių temos ir psichikos ligonio, Kanadoje gimusio Kanados piliečio (tai patvirtina ir kiti šaltiniai) įvykdyto išpuolio?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2016 03 16, 11:29)
"The man accused of a violent attack on a Canadian military recruiting centre comes from a family with a history of severe mental illness, according to a Toronto researcher on extremism and radicalization."
"Toronto Police Chief Mark Saunders told reporters Tuesday that Ali was born in Montreal and moved to Toronto in 2011."
Šaltinis: http://news.national...anie-hassan-ali

Kas bendro tarp Pabėgėlių temos ir psichikos ligonio, Kanadoje gimusio Kanados piliečio (tai patvirtina ir kiti šaltiniai) įvykdyto išpuolio?

Nu atleiskit, per 10 vietu neinu ir netikrinu ka koks saitas parase.

O bendro kas? Alachas bendras.
Atsakyti